Re: TOKIO HOTEL - Schrei!
o ar dabar juos kas nors zino isskyrus males? :V :V :V :V :V
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → TOKIO HOTEL - Schrei!
o ar dabar juos kas nors zino isskyrus males? :V :V :V :V :V
nu tie kurie gyvena vokietijoja (pvz as )
tai zinau nes visur rodo fotkes ir t.t.
nu tie kurie gyvena vokietijoja (pvz as )
ir taves dar nevercia vemti nuo ju? :V
Tokio Hotel - Schrei Yra atsibodusi Dajna ((
Juk Jo ???
Evelina, 17 wrote:nu tie kurie gyvena vokietijoja (pvz as )
ir taves dar nevercia vemti nuo ju? :V
as jau vemu gal vienerius metus:)
nuo to laiko kai jie atsirado nebuvo neivieno zurnalo be ju nuotrauku nesvarbu kuriam
ar zurnalai vaikams moterims ar vyrams jie visur.
net kartais baisu pasidaro
Juk Jo ???
jo atsibodu, kas per zodziai, beja daina lietuviskai vadynasi "rek"
o libe die sekunde<<!!??:P:P:P
baikit jaua pradeda knist tokios temos is kazkur atsirado kazkokia jaunimo grupe kuria kazkas prastume i tv taj db mazvaikes ir svaigsta....fu negaliu... o kai dar pradeda svaigt apie tas meiles tai vapse kibira y rankas imu...pykint pradeda...:(((
o libe die sekunde<<!!??:P:P:P
susikisk ta savo sekunde, ten kur saulute niekados nesviecia
dievinu tokio hotel jie patys geriausiai ypac bill und tom
eikit sau as niekaip nesuprantu ka toje grupeje jie mato gero?:V
TOKIO HOTEL mano diewukaj,ash juos myliuJie labaj gera muzona groja...mua...billas waldo t.h. fanes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TOKIO HOTEL mano diewukaj,ash juos myliuJie labaj gera muzona groja...mua...billas waldo t.h. fanes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
suaugus mergina gali sitajp swaigt... man kazkajp nesitiki... dar suprantu kaj malalietkos nusiswaigsta... bet cia... arba tau smegenelis suminkstejo arba metelius "biski" pasididinaj... fuj negaliu pakest sitos grupes... ir kas ju gali klausyt....
Manau kad perdaug spkliaus ant veidu per mazai talento... kazkada 10 min sedejaupas drauge ji ziurejio pradzia ten konce vien panos buvo...
As nesuprantu kam taip darkytis nu nebent rimtai gejukas tada jau ka padarysi reik pjautis venas...
Kodel tarkim normalios zvaidzges taip neissipisneja? nes jei talentingi ir balsu o ne apsklium...
Daug kas ir as tame tarme pirma kart isvydus galvojau kad vokaliste o ne vokalistas
jo jo as ir taip galvojau **** ir brudas tas TH....
rekti(labai svelniai pasakyta) irgi reikia talento.buti tokiais...........taip pat ne kiekvienas gali.ir taip toliau ir panasiai.taip kad,tomai 15,talentas yra buti netalentingiems...
PS.jokiu budu ne uz juos!!!mano "talentingieji"...;D;D;D
Atsiprasau,ten kur rasiau tipo kad man patinka tokio hotel,netiesa,kazkas zino mano slaptazodi...Man jie slykstus...!!!!!!!!!!!!!
tokie dainininkai gali baikt rasyt dainas ir eit zaist voleyball
Dominyka, 19 wrote:TOKIO HOTEL mano diewukaj,ash juos myliuJie labaj gera muzona groja...mua...billas waldo t.h. fanes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
suaugus mergina gali sitajp swaigt... man kazkajp nesitiki... dar suprantu kaj malalietkos nusiswaigsta... bet cia... arba tau smegenelis suminkstejo arba metelius "biski" pasididinaj... fuj negaliu pakest sitos grupes... ir kas ju gali klausyt....
pritariu tau ir as tos pacios nuomones
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → TOKIO HOTEL - Schrei!