101

Re: Meetas Šiauliuose

Jurgita, 25 wrote:

tai be abejo vien tik kvietimo forume neuztenka, reikia pakalbinti ir cia nedalyvaujancius zmogeliukus, geriausiai tuos,su kurias susirasinejat ir bendraujat, juk visai smagu susitikt su zmogum, su kuriuo jau ilgai rasinejies...
o 19 prikalbintu merginu - cia jau labai geras rezultatas, aisku dalis atkris, bet jei isvis susirinktu apie 20 zmogu butu super, juk net vilniuje daugiau nesusirinko, tai kaip siauliams isvis labai gerai:)
man mega tinka, butu idomu sulaukt ir kitu nuomoniu wink

aciu jurgita kad ir man pranesei, tai kaip minejau as uz dalyvavima ir stengsiuosi dalyvauti wink

102

sveiki smile
gerai kad pranese apie organizuojama meta smile as iškart galiu pasakyti už smile
nors va forume pirmas postas mano bus smile
tik va visi kalba kad varys i t.t. o daznaiusia taip buna kad netesi ir nemoka teseti duoto zodzio.
Na as manau gal koki sarasiuka reiktu daryt ar kaip ?
Mes kai darom meta tai vienintelsi garantas, kad žmogus ateis yra pinigai(kurios surenkam is anksto). smile tik va cia taip kazkaip nelabai iseis su surinkimu ir teks pasikliauti ir pasitiketi zmoniu duotu zodziu smile
o tai mazdaug jau kiek yra už ? smile ir manes nepamirskite iskaitys smile

103

nu ka rugsejo 23 jau ir 18 bus jau ir kazka pamastyti butu galima heh... na o siaip manau sudalyvausim... namie neprisisedesi =]

104

Algirdas, 21 wrote:

sveiki smile
gerai kad pranese apie organizuojama meta smile as iškart galiu pasakyti už smile
nors va forume pirmas postas mano bus smile
tik va visi kalba kad varys i t.t. o daznaiusia taip buna kad netesi ir nemoka teseti duoto zodzio.
Na as manau gal koki sarasiuka reiktu daryt ar kaip ?
Mes kai darom meta tai vienintelsi garantas, kad žmogus ateis yra pinigai(kurios surenkam is anksto). smile tik va cia taip kazkaip nelabai iseis su surinkimu ir teks pasikliauti ir pasitiketi zmoniu duotu zodziu smile
o tai mazdaug jau kiek yra už ? smile ir manes nepamirskite iskaitys smile

kaip ir minejau, dalyvausianciu sarasiuka sudarineju as, tad tie, kurie tiksliai apsisprende dalyvauti - parasykit man.

105

tai staliukus tikrai ne du sakysim:D
o kas ten toks gudruolis pas mus, kad sako, jog staliukai nemokami?:D
pirma karta girdziu, kad uz biliarda nereiktu moket:D

106

O cia kur sakysimes? Winte? smile

107

Dabar cia ne i tema, bet gal kas kokia masinike parduodate? smile

108

hmm, visai neblogai butu smile
jei juokiu planu neturesiu pvz mokslu arba darbo tai ateisiu smile

109

na va, sarasiukas vis ilgeja, kad ir su klaustukais... manau meetas tikrai ivyks :-D

110

norinciu visada buna

111

kad butu paprasta diena tai dalyvauciau o daba dar rugsejo 23 draugo gimtadienis.. sad

112

Andrius, 25 wrote:

norinciu visada buna

paziuresim kiek dalyvaujanciu bus...

113

sveiki gyvi jaunimas. smile pradekim nuo to, kad nesu as forumu labai didelis gerbejas, nors privatan daznai uzsuku. smile taigi, esant nusprendimui, jei nesudetinga, informuokite mane PM ir as tikrai pasistengsiu sudalyvauti. smile tikiu kad ir galimybiu tam bus nemazai. smile o jau apie priezastis tai nebesneku. smile beje, esant norui, is ieskok.lt nariu bus galima ir daugiau prigriebti... smile keleta pazystu. smile

114

Indre, 20 wrote:

reike man idomaus faino linksmo berniukohttp://forumas.ieskok.lt/imgload/1303  stai ce as

o ka darysi su tuo linksmu ir fainu berniuku? wink big_smile

115

smile
niu vo smile visi nors dalivauti smile tai cool smile bet bus matyt kiek isstikro sudalivaus smile butu gerai kad visi kurie jau yra sarase ir norinciu sudalivautu smile ko daugiau to linksmiau smile na aisku kad ir merginu butu nemazai smile

116

kad tik nebutu per daug ;D ;D ;D

117

Na, asir siauliete.kur ir kada tas meetas?

118

rugsejo 23 smile 19 val prie siauliu vesbucio jei neklystu smile

119

Sekunde, o i koki kabaka po to eisim? smile Beje, visus kvieciu i wing tsun treniruotes smile www.wtsiauliai.ten.lt

Wing Tsun Kuen kung fu yra kinų kovos menas, tyrinėtas ir tobulintas daugiau nei 250 metų. Wing Tsun (WT) sistemą sukūrė moteris, kad apsigintų nuo žymiai stipresnio užpuoliko ir panaudotų jo jėgą, o ne prieš ją kovotų. Štai kas WT skiria nuo kitų kovos stilių, kuriuose sėkmę lemia jėga, svoris ar ūgis.

120

yra pasiulymas eiti i mega, i biliardine, o po to kas nores pratesimo - i kluba. visiems tinka?
jei turit kitu ideju-siulykit wink