Re: Einate gatve ir keletas gražiai atrodančių vaikinų pašvilpia. Jūs?
na jo...as taip pat pastebejau kad jaunesnes naudoja 1varianka...bet tai nieko keisto...ir tai savotiskai labai grazu....juk mes taip pat elgdavomes...ar ne taip?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Einate gatve ir keletas gražiai atrodančių vaikinų pašvilpia. Jūs?
na jo...as taip pat pastebejau kad jaunesnes naudoja 1varianka...bet tai nieko keisto...ir tai savotiskai labai grazu....juk mes taip pat elgdavomes...ar ne taip?
sutinku su tavim dovile
tai aisku keiksmazodzius vargu ar naudojome...na sometimes...
As jaunesne budama taip negraziai nekalbejau. Na, nebent sikt pasiusdavau:D Ir tai, tyliai tyliai. Nors, tiesa sakant, netgi tie kvaili svilpimai pamalonindavo, paglostydavo savimeile:D
Dabar tai jau i tokius dalykus stengiuos nereaguot, vaidinu, kad nematau. O dar mintyse pagalvoju, kad visiskai kvaili bernai.
protinga mergaite isrinks bebejo 5var
amziaus skirtumas ir saves vertinimas isryskeja.....:) as ploju panelems kurios pasirinko 5 varianta...:)
nes taip ir turi but....
5 aba 3
2 vaikinai kurie svilpauja panelems ju negerbia , jei jau patiko panele galetu tiesiog prieiti ir pasakyti labas ..
5!
jei man baxurai tikrai mano skonio, ir jie tikrai man draugiskai svilpe, a sprieisiu prie ju paplepet, po to gal plepejimas prasites kokiam kabake su alum, pasikviesciau pora draugu, ir savo baxura, manau ir drauges butu patenkintos ir jie .... mes su vaikinu juos paliktumem
jei man baxurai tikrai mano skonio, ir jie tikrai man draugiskai svilpe, a sprieisiu prie ju paplepet, po to gal plepejimas prasites kokiam kabake su alum, pasikviesciau pora draugu, ir savo baxura, manau ir drauges butu patenkintos ir jie .... mes su vaikinu juos paliktumem
...ir savo baxura manau nuo tos vietos jiems nepatiktu o dar ir neaisku kokias drauges atsivestum ) pasitaiko ir isrankiu
Graziai ar ne graziai atrodo..koks skirtumas... Bet kazin kiek proto...jei pana kabina svilpimu?.. Kazkaip kvaila... Ir labai nuobodu..neverta demesio...
Tie vaikinai, kuriuos laikau graziais ir t.t. tai jie..ne svilpia, o tiesiog prieina ir patys kalbina, jei nori atkreipt demesi.. ~
O variantas tai man penktas tiktu..nes siaip pa smane pastoviai mp3 ausyse... tai as ne apsimetu bet ju is tikruju negirdziu...
3 5 6 man tiktu.is tikro pagal nuotaika
5. i svilpimus nereguoju,,ir apsimetu kad negirdziu ju
as i svilpimus nereaguoju,nes jie mane asmeniskai zeidzia...
renkantis 3.manau sypsena gali reikst ir simpatijas ir antipatijas,o svilpimas beje tai pat!
Kaip pasauksi, taip ir atsilieps..
Nors, ka as ismanau, velgi, cia tik mano nuomone...
Kaip pasauksi, taip ir atsilieps..
Nors, ka as ismanau, velgi, cia tik mano nuomone...
kaip pasvilpsi taip tau ir atsvilps ;D
reakcija priklauso nuo nuotaikos
jei sypsena veide, tai kodel ja nepasidalinus ir su kitais, o jei buvo sumauta diena, tai stengiuos nekreipt demesio i tai, kas dedasi aplink...
5 ir 3 pagal nuotaika
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Einate gatve ir keletas gražiai atrodančių vaikinų pašvilpia. Jūs?