Topic: Nepasotinamos merginos
Merginos, ar yra kada nors vaikinas jums pasakes, kad esat nepasotinama?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Nepasotinamos merginos
Neteko tokios sutikti..o tu ka tokia?:D
o as galvojau, kad tik tokios ir yra... :D:D;D
evelina, sake taip, ir ne viena karta
ruta, gal ne vien tokios, bet tikrai ju nemazai
man irgi atrodo, kad tos moterys nepasotinamos.. ir tai visose srityse ! pamenat turbut pasaka apie auksine zuvele.. ;]
yra cia toks vyrukas, kuris be 4 valandu uzbaigt nesugeba, gal pasotintu:)
O kas cia tokio? Tai normalu
yra cia toks vyrukas, kuris be 4 valandu uzbaigt nesugeba, gal pasotintu:)
tik jauciu kad tas vyrukas truputi persigyre
3 raidziu zodis kurio bijo visi vyrai...??
- Dar ... ;D
- Dar ... ;D
;D ;D ;D :-D
- Dar ... ;D
juokites juokites, bet uzsirausit ant tokio keturvalandinio tai bus ne "dar..." o "dar???!!!!!":)
Linksmai jus cia.:=)Tai Tomai, teko isgirsti apie save toki apibudinima, todel ir susidomejau ar cia as tik viena tokia.:-]:-]:-]
Gina, 23 wrote:3 raidziu zodis kurio bijo visi vyrai...??
- Dar ... ;D
juokites juokites, bet uzsirausit ant tokio keturvalandinio tai bus ne "dar..." o "dar???!!!!!":)
bet kai jo va reikia jo cia ner!
Nu blin kodel jus neatskleidziat sitiem vyrukams, kad nepasotinamu nera???Zinau, kad aiktelejote perskaite, bet gal geriau pasakykit kodel taip save vadinate??? Ak, pasimetet? Taigi niekas nesugeba patenkinti, todel ir jauciates nepasotonamos.Man drisit priestarauti? Galit, jei tik argu mentais isdestysite:P Juk ir jauciates nepasotonamos, kai esat vis dar sujaudintos, bet nepatyrusios.Vyrai masto, kad ooooo....padejavo ir abu laimingi:D Deja...Galite vel i savo glebi primti ir kita...ir taip kol pasiusite na....arba suvaidinsit eilini karta.Vyrai jus nesugebat patenkinti moteru!
Vyrai jus nesugebat patenkinti moteru!
Su tokiais kliedesiais tu tik pasirodai, kokia esi beviltiska ir nuskriausta..Bet del to tik pati kalta jei nesugebi rasti vyro kuris tave patenkintu..:D Tu turi problemu man atrodo..
nusisneki:D Jei isakiau savo nuomone ne is savo patirties, tai reiskia as esu tokia??? Gal tu truputi atsitokek ok? Ant kiek esu as patenkinta, tai tau nebut tokiam!!!
Pasitark su gydytoju, kaip jau minejau..:D
Matosi, kad yra cia tokiu, kurie negali priimti net ir jam priestaringu nuomoniu.Nera ka ir kalbet.O gydytis reiketu tau, nes kazkas su tavim negerai, jei isgirdes savo nuomonei priestaravima iskart kvieti daktarus:D
Erika, 26 wrote:Vyrai jus nesugebat patenkinti moteru!
Va sitas tavo suksnis man viska pasako apie tave..Kaip minejau tokias nesamones skiedzia tik beviltiskiausios..:D Viskas nesikabinek prie manes..:D
Kas kabinejasi m? Ta suksni isskyriai nuo texto esmes. Kodel poros skiriasi m?Dar knisi man prota, kad nepatinka, o tai kaip pirmai patiko ir suejo??? Galiu tave uzvartyt tokiais gyvenimiskais klausimas, kad tu zagsesi, bet tebunie...as su tavim neturiu ka diskutuoti.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Nepasotinamos merginos