You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 6 7 8 9 10 … 16 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed

- Loreta, 16
- Forumo Vanagas
Re: O kokios merginos iesko vaikinai?
eeee....as viskas esu izeista iki sielos gilumos, taip yra lietuviu kurios nemoka "priziureti" savo mylincio zmogaus, kaip cia sakot,bet visa tai priklauso nuo zmogaus pvz. as zinau, kad busiu tesiog pati geriausia zmona savo vyrui ir, kas bus mano vyras pats laimingiausias vyras gyvenime, bet aisku jis turi man patikti nes uz bet kokio tai neistekesiu

- Agne, 15
- Forumo Vijurkas

- Sergejus, 28
- Forumo Aktyvistas
Juste, 15 wrote:Sergejus, 25 wrote:Gytis, 27 wrote:Nu jei lietuvoje butu siek tiek kitokia socialine aplinka ir aplinkiniu zmoniu nuostai... tai dauguma vaikinu atiduotu lietuvaites "arabams", o patys importuotu zmonas ish rusijos... ruses dar net zino ka reikia daryt virtuveje.. o ne tik nagus lakuotis ar kitaip fyfintis 
pritariu, ruses bent rupinasi ne tik savimi bet ir nepalieka be prieziuros mylimo zmogaus,jos moka reikiamu laiku ir **** paslat i k serdcu prizat 
jei lietuviss teka uz ruses jis luzeris. baigesi tie laikai ir lietuvoje...:)
o tu bent zinai ka tas zodis reiskia?jauciu nelabai.jeigu esi kokia naciste tai cia tavo problemos,man atrodo tau tesiog pavydas kad i tokias kaip tu rimtai niekas neziuri

- Juste, 15
- Forumo Aktyvistas
Sergejus, 25 wrote:Juste, 15 wrote:Sergejus, 25 wrote:Gytis, 27 wrote:Nu jei lietuvoje butu siek tiek kitokia socialine aplinka ir aplinkiniu zmoniu nuostai... tai dauguma vaikinu atiduotu lietuvaites "arabams", o patys importuotu zmonas ish rusijos... ruses dar net zino ka reikia daryt virtuveje.. o ne tik nagus lakuotis ar kitaip fyfintis 
pritariu, ruses bent rupinasi ne tik savimi bet ir nepalieka be prieziuros mylimo zmogaus,jos moka reikiamu laiku ir **** paslat i k serdcu prizat 
o tu bent zinai ka tas zodis reiskia?jauciu nelabai.jeigu esi kokia naciste tai cia tavo problemos,man atrodo tau tesiog pavydas kad i tokias kaip tu rimtai niekas neziuri
kodel rimtai neziuri? gal kokie 30meciai ir neziuri... man liko dar vieni metai mokykloje ir betkokiu atveju turesiu geresni likima nei ruse istekejus uz lietuvio.

- Edgaras, 22
- Forumo Vijurkas
Juste, 15 wrote:Sergejus, 25 wrote:Juste, 15 wrote:Sergejus, 25 wrote:Gytis, 27 wrote:Nu jei lietuvoje butu siek tiek kitokia socialine aplinka ir aplinkiniu zmoniu nuostai... tai dauguma vaikinu atiduotu lietuvaites "arabams", o patys importuotu zmonas ish rusijos... ruses dar net zino ka reikia daryt virtuveje.. o ne tik nagus lakuotis ar kitaip fyfintis 
kodel rimtai neziuri? gal kokie 30meciai ir neziuri... man liko dar vieni metai mokykloje ir betkokiu atveju turesiu geresni likima nei ruse istekejus uz lietuvio.
mergaite cia tu pradejai per dauk save kelt i dangu todel kad tu amerikoi !!!!! nusilaisk ant zemes!!! suliginus tave ir mano suzadetine tai tu atlaisk krokodilas
fotkiu pilna o ne viena ner net ka paziuret !!!! eik biskut paug tada grisi galesim toliau diskusija vest !!!!

- Solveiga, 19
- Forumo Vijurkas
Juste, 15 wrote:Sergejus, 25 wrote:Juste, 15 wrote:Sergejus, 25 wrote:Gytis, 27 wrote:Nu jei lietuvoje butu siek tiek kitokia socialine aplinka ir aplinkiniu zmoniu nuostai... tai dauguma vaikinu atiduotu lietuvaites "arabams", o patys importuotu zmonas ish rusijos... ruses dar net zino ka reikia daryt virtuveje.. o ne tik nagus lakuotis ar kitaip fyfintis 
Mergaite, suauk:) nekaltink del seimos nesekmiu visos tautos vyriskos gimines. Lietuvoj yra tikrai puikiu zmoniu..
del geresnio likimo baigus mokykla.. na, tai priklauso tik nuo taves pacios, jei tu visas viltis dedi i busima vyra, tai man gaila tokios kaip tu. Tu neesi asmenybe, o tik pilka mase, kuri negali gyventi be kazko kito.

- Solveiga, 19
- Forumo Vijurkas
o va vaikinukai, kurie tvirtinat, kad lietuvoj vien fyfos.. tai gal jus tiesiog nemokat ieskoti nefyfu arba jums isvaizda yra nr.1, tai ir renkates merginas, kurioms ju isvaizda irgi yra pats svarbiausias dalykas zemeje..

- Evaldas, 21
- Forumo Liūtas

- Solveiga, 19
- Forumo Vijurkas

- Vitalijus, 21
- Forumo Naujokas
Nu man patinka tos merginos nuo kurios sklinda daug teigiamos ir siltos energijos, o tokia mergina reike nepamatiti o pajusti. tai kad kitos buna labai labai grazios tai nereiske man kad jau ten ta mergina su kuria nori praleisti visa gyvenima. Su tokiom tik koki vakara gali praleisti sokiu klube ar sventeje kokioj nes joms tas ir galvoj pagal mane. Nu bet kiekvienas turi savo stereotipa ir zino kokios reike merginos vakarui savaitei ar ilgam.:D

- Evaldas, 21
- Forumo Liūtas
vitalijus joa:) jei as myliu ji gali but ir zyde ir ruse i t.t .... ce jau gaunasi nacizmas jei ruses ar kitatautes negalima imty y zmonas nes ji kita! ... NEKENCIU RACIZMOA

- Solveiga, 19
- Forumo Vijurkas
Evaldas, 22 wrote:vitalijus joa:) jei as myliu ji gali but ir zyde ir ruse i t.t .... ce jau gaunasi nacizmas jei ruses ar kitatautes negalima imty y zmonas nes ji kita! ... NEKENCIU RACIZMOA
nacizmas.. tiesiog daznai zmones susidaro klaidinga ispudi apie tauta is vieno individo. nesuprantu tokiu..

- Evaldas, 21
- Forumo Liūtas
solveiga taigi ka tu cia suprasi . taigi ir raso vajkaj. o dar jaj jie gyvena usa taj ishvis..... as taip usa nekenciu jie keliasi uz visus oten nuvaziave vajkaj tampa tokie ..... ir tokie aisku rasistiniiai kvailiai ........ visgi 15metu jai tik
todel da nenudziuves mamos pienas nuo lupu:D nezino nieko:D barbes su kenajs tik galvoj:LD

- Solveiga, 19
- Forumo Vijurkas
Evaldas, 22 wrote:solveiga taigi ka tu cia suprasi . taigi ir raso vajkaj. o dar jaj jie gyvena usa taj ishvis..... as taip usa nekenciu jie keliasi uz visus oten nuvaziave vajkaj tampa tokie ..... ir tokie aisku rasistiniiai kvailiai ........ visgi 15metu jai tik
todel da nenudziuves mamos pienas nuo lupu:D nezino nieko:D barbes su kenajs tik galvoj:LD
nieko.. realus gyvenoimas parodys, kad tie princai su raudonom corvette(konreciai usa) ant gatves nesimeto ir prmu pasitaikiusiu.. erm.. lietuvaiciu, kurioms svarbu tik mokyklele baigti i zmonas neima.
usa deja taip, pasikele zmones.. pakako kelias valandas pabendrauti ir blin na kazkaip zostkai pasirode, kai zmones net del raudono marlboro, kad pas juos sustresnis keliasi ispudi paliko tik minkstas popierinis ipakavimas, kazkiek panasus i toki, kaip pas mus kastyti ar kokias ten pakuodavo, vidaus nepasiryzau bandyti). Apie dideles intelkto aukstum,as negaleciau pasakyti:) na bet is dvieju egzempliioriu vos po kokiu dvieju triju valandu bendravimo, tia nesusidarau ispudzio apie visa tauta.
ps as irgi esu rasiste is dalies;)

- Evaldas, 21
- Forumo Liūtas
solveiga apie usa .,...... j uzmones........ paziurek i busha ir suprasi kokia visa tauta........ JIE KELIASI I AUKSHTUMAS NORI BUTI PIRMI ...... O KAD JIE BUKI KAIP ASILAI.... ka cia asilai.... asilai protingesni........... tai iznai......... nesinori net bendraut su jais........ ispuike jie iki ausu subiniu........ o 15metes tokios tampa kai ten nuvaziuoja......... o ka poto . gryzta i lietuva ir vaidina **** pamelas anderson be papu ir smegenu .... ir makijazo tona antr veido......... nekenciu usa nekenciau ir nekesiu niekada tol kol nepasidarys normalus zmones kaip visi kitai europieciai.........
nu bet rasiste ne ant tiek kad jei as daba apsizenisiu su kokia ruse tu sakysi as luzeris nes lietuves nesgebejau pakabint ........? ce zmoniu bukumo rodiklis.........as ishvis noriu zmonos prancuzes arba itales....... tai tada vel sakysit esu luzeris???
nu cia tai jau batai ratai be ju batai sadizmas smegenu ishplovimas viduri balto forumo durna dinea:D

- Solveiga, 19
- Forumo Vijurkas
Evaldas, 22 wrote:solveiga apie usa .,...... j uzmones........ paziurek i busha ir suprasi kokia visa tauta........ JIE KELIASI I AUKSHTUMAS NORI BUTI PIRMI ...... O KAD JIE BUKI KAIP ASILAI.... ka cia asilai.... asilai protingesni........... tai iznai......... nesinori net bendraut su jais........ ispuike jie iki ausu subiniu........ o 15metes tokios tampa kai ten nuvaziuoja......... o ka poto . gryzta i lietuva ir vaidina **** pamelas anderson be papu ir smegenu .... ir makijazo tona antr veido......... nekenciu usa nekenciau ir nekesiu niekada tol kol nepasidarys normalus zmones kaip visi kitai europieciai.........
nu bet rasiste ne ant tiek kad jei as daba apsizenisiu su kokia ruse tu sakysi as luzeris nes lietuves nesgebejau pakabint ........? ce zmoniu bukumo rodiklis.........as ishvis noriu zmonos prancuzes arba itales....... tai tada vel sakysit esu luzeris???
nu cia tai jau batai ratai be ju batai sadizmas smegenu ishplovimas viduri balto forumo durna dinea:D
as rasiste is tos puses, kad pati nelabai noreciau uz uzsieniecio teketi.. na nebent is artimu krastu. Kiti.. kitu reikalas, su kuo nori tegul ir tuokiasi:) apskritai yra lievai smerkti zmogu del jo sutuoktinio (es) tautybes.
usa.. nera taip baisu, vistiek yra ir keliatas protuingu zmoniu..be to ir muzikos pas juos neblogos rasti galima. siaip tauta didele ir ten visokiu yra. Jei kalbetume apie indenu kultura tai is viso.. na bet neapie tai diskutuojam.
penkiolikines gyvenimas ant zemes nuleidzia greit. raeis ir jai. Geriau tas BAISUUUNAS TRECIA KARTA NUO ZAGRES lieuvis (ironizuoju), nei statu Elas Bandis, kuris grizes is savo batu parduotuves per diena su savo genitalijom pries telika zaidzia..

- Evaldas, 21
- Forumo Liūtas
vat vat:D o amerikonai ri anglai vienodi:D nu bet jei rastum uzsenieti atitinkanti tavo visus noprus ir t.t nesizenytum????????

- Solveiga, 19
- Forumo Vijurkas
Evaldas, 22 wrote:vat vat:D o amerikonai ri anglai vienodi:D nu bet jei rastum uzsenieti atitinkanti tavo visus noprus ir t.t nesizenytum????????
oj na tai asq zenyciausi, bet kad deja, tu uzsienieciu nera teke sutikti..itariu del to kad paprastai kai bunu uzsieni, bunu isimylejus lietuvi:)

- Evaldas, 21
- Forumo Liūtas
nu vat:D bet mataj zenytumeisi:D nu nieko
as tau galiu pasiulyt kelis airius:D

- Solveiga, 19
- Forumo Vijurkas
Evaldas, 22 wrote:nu vat:D bet mataj zenytumeisi:D nu nieko
as tau galiu pasiulyt kelis airius:D
oj.. iariai.. grazus siaip visai, bet beda kad jau yra potencialus kandidatas.. li8kimo ironija.. jis airijoj:)
Pages Previous 1 … 6 7 8 9 10 … 16 Next
You must login or register to post a reply