Re: Auskarai. Kiek ir kur?
As labai noriu auskaro i liezuvi tik daug kas sako,kad svepluosiu...ar tai tiesa?
neswepluosi...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Auskarai. Kiek ir kur?
As labai noriu auskaro i liezuvi tik daug kas sako,kad svepluosiu...ar tai tiesa?
neswepluosi...
Danguole, 20 wrote:As labai noriu auskaro i liezuvi tik daug kas sako,kad svepluosiu...ar tai tiesa?
neswepluosi...
tai gerai :-D tikiuosi neskaudes kai pradurs :? bijau skausmo....
man skaudejo ishtino 2sav. bet daba ore tik liko antaky vel sustvarkyt
reiks bandyt i liezuvi pareksiu kai durs,bet uztai svajone issipildys...:-D
As turiu 3 kaireje ausyje,1 desineje,bamboje ir liezuvyje Manau,kad gana daugiau nebesiversiu
As turiu 3 kaireje ausyje,1 desineje,bamboje ir liezuvyje Manau,kad gana daugiau nebesiversiu
bet kat foto pas tave tiek auskaru nematau kaskaip nei bamboje nei triju ausije gal pastave kokie uzsimaskave jie :?
sauliau nesikabink prie zmoniu
noreciau labai lupoje
Sauliau tu kvailas is tikruju..jeigu tavo mazos smegeneles nesuvokia tai senos foto..ir is vis smirsk nuo manes kiek gali toliau...
oho kokia arsi pas psichatra apsilankyk sako padeda o apie smegenu turi tai geriau patylesiu abejoju ar tu juo pati gali didziuotis kat tiek auskaru susisabacint tai pirmas sakyciau tavo bukumo pozymis
mano sesuo snd isiwere y liezuwi..
mano sesuo snd isiwere y liezuwi..
na ir kokie pojuciai?
Sauliau,apsilankysiu kartu su tavimi..
zmones nesipykit gyvenkim draugiskai
danguole,teisingai!
l;jkl;l
Nu man tay i liezuvi yra grazu, taciau pati nesiverciau ;p
seyp turiu bamboj, ir trys skyles ausyse ;> ketinu eit durtis dar viena arba dvi.
Viskas turi būti su saiku. Aš esu įsivėręs į kairę ausį mažą žiedą ir šalia mažyti auskariuką (jo nuotraukose net nesimato), atrodo visai gražiai Draugai iš pradžių to nesuprato, dabar patys pritaria, kad man tinka Bet daugiau niekur tikrai nesidurčiau ir kam to reikia? Turiu du ir užtenka! Norėjau labiau išsiskirt, tai tatuiruotę padariau. Tiesa, dabar mano auskarų niekas net nepastebi, visi vėpso į tatoo
Mergina buvusi norėjo sau į antakį įsivert, tai labai man tokia mintis nepatiko. Merginoms patariu vertis nebent į nosį mažytį, visai gražiai atrodo Visur kitur - veido bjaurojimas. Aš jau nekalbu apie visokias ten intymias vietas, tai po to kyla problemų su vaikų maitinimu krūtimi, nes auskaras buvo ir pan. Į bambą kai kurioms tinka, bet aš to nepripažįstu.
grazu visur tik su proru
Kur jus turite auskaru ir i kur geriausia wertis??
Neturiu ju niekur, bet, manau, vertis geriausia i ausis, nes auskaras, kiek suprantu is pavadinimo, tai yra ausis papuosalas...
nesupratau kodel bamboj tipo pavojinga auskara turet ? pati turiu ir dar su jokiais pavojais nesusiduriau:) seip man asmeniskaj yra grazu kaj mergina ar vaikinas turi auskara liezuvy o ziauriai atrodo kaj vaikinas i abi ausis yra prisiveres auskraru ;D ka zn,nevyriskaj atrodo kazkaip
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Auskarai. Kiek ir kur?