Re: Oralinis merginai: vaikinui nusižeminimas ar iššūkis?
noretum. Tai jei zmogus po tokios extazes liejasi...tai ka gali pagalvot? Nu as nekalbu is savo patities, baikit jus
Erika, ka pagalvojai, ta ir parasiai, kiek pastebiu... ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis merginai: vaikinui nusižeminimas ar iššūkis?
noretum. Tai jei zmogus po tokios extazes liejasi...tai ka gali pagalvot? Nu as nekalbu is savo patities, baikit jus
Erika, ka pagalvojai, ta ir parasiai, kiek pastebiu... ;D
sigitas tu visai be humoro:P
sigitas tu visai be humoro:P
Kaip tai be?! Net ikonke kokia saune yvariau...
Man jumoras tryksta, net kai oraliniu uzsiimu su mergina... ;D
a taip va. Cia naujas kabinimo budas?:) Cia tipo tu nzn kaip as moku..?:P
a taip va. Cia naujas kabinimo budas?:) Cia tipo tu nzn kaip as moku..?:P
Kassss?! Blin, aisku, kad joks cia naujas kabinimo budas, prasom nelieti lakios vaizduotes laisvai, as tiesiog bandziau daug nenukrypti nuo temos... ;D
Nu nelieju as fantazijos aik miegot
Nebutina saukt ant viso kiemo apie oralini ar kunilinga.Nori darai,nenori nedarai.Kas kam priimtina.Visada jis buvo,tik nebuvo taip viesai kalbama.O vyrai tai labai jau vengdavo tos temos.Bet...darydavo...dare ...daro...ir darys.Tas vyras laimingesnis ir is savo moters gauna daug daugiau...
kas tai daro piderai,gaidzei
Tai cia nuskambejo mazdaug kas tas pac kas nesioja raudonas maikes tie pyderai gaidziai
Dariau, darau ir darysiu! Net nezinau, ar kada pasisotinsiu!
karta vaikinas prasitare apie draugu pokalbi, kad jei padarei merginai oralini vadinasi esi tikras vaikinas, taciau daugelis pasmerke, kad tai bobu darbas... tai kaip yra is tikruju?
niu nemanau kad oralinios yra labai blogas dalykas, man atrodo kai jau pora yyra ilga laika kartu, tai nera kaskoks nusizeminimas ir panasiai, anaiptol...
Galiu pasakyti,kad oralinį merginai dariau ir darysiu ateityje,dievinu tai daryti ot.
Gal yra merginu moterų norinčių tai pajusti
niu jop jau ir yra pasiulymu merginoms as tai nezinau pats tai nedaryciau ir to neverciu daryti man cia kas kaip nori taip ir daro
jei jau merginai padarei tai, zinok neatsikabins nuo tawes niekada,,, jau geriau daryti sawo zmonai ir panasiai, jau jei matai, kad tikrai ji nus tawo ilgai,,,nors kai tai darai ji tawes niekada nepaliks,,;)
tai wa patarima: nepult kiekwienai daryti tik ka padraugawus nors jau wienas kita ir kaciuku wadinat, ne ntikrai ne, nes po to tik kartins gywenima kiekwiena palikta ir negalesi niekaip susikurti sawo meile lizdelio..;)sekmes...
Mano vyras man tai daro,o as jam.Nera nieko slykstaus.Na nebent nesimaudysi menesi laiko:)
jei jau merginai padarei tai, zinok neatsikabins nuo tawes niekada,,, jau geriau daryti sawo zmonai ir panasiai, jau jei matai, kad tikrai ji nus tawo ilgai,,,nors kai tai darai ji tawes niekada nepaliks,,;)
tai wa patarima: nepult kiekwienai daryti tik ka padraugawus nors jau wienas kita ir kaciuku wadinat, ne ntikrai ne, nes po to tik kartins gywenima kiekwiena palikta ir negalesi niekaip susikurti sawo meile lizdelio..;)sekmes...
na pasakei lyg moterim oralinio niekas nedaro su keliais bernais draugavau tai is ju tik vienas nedare,o kiti labai mego...ir neprilipau ne prie vieno...:)
tai jega
Nesamone.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis merginai: vaikinui nusižeminimas ar iššūkis?