61

Re: Rock ! Rock ! Rock! All kind of ROCK!

WA CE TAJ DALYX smile smile smile

62

Andrius, 18 wrote:

Na pvz cia Anglijoj net kokia 60m seniai pankai su skiauterem buna big_smile Tai vadinasi isauga tik kai kurie.. O kiti ir mirsta su tokiu stilium ir muzika smile smile vat kaip yr...

pas mus vokietijoje ir tokiu yra, tai va as uz tokius zmones gerbiu jos
o buna daug vaiku kurie 12-13 apsirenge punkais o poto kai jau 14-15 labai jau draugo uzsinori
tai ir praeina pas juos noras, nors tegul daro ka nori vistiek tik rengesi pagal stiliu jie nesuprnata ka reiskia buti istikruju punku. o as tai zinau nes daug zmoniu kurie preeina prie manes  ir pradeda man pasakoti va as irgi punku buvou 14, va wink 
taigi zmones jei nezinot ne kiskit noses wink

63

tikru rokeriu buvai - rokeriu ir mirsi...tas neisaugama...tai gyvenimas, gyvenimo stilius, poziuris, mastymas..tai visuma...rokas - daugiau nei muzikos stilius...pakartosiu kazkieno nuostabius zodzius - tai teisinga muzika

64

Lauros labaitesingi zmones ... no comments

65

Laura rockeris tai yra zmogus kuris klauso rocka bet nedaugiau

66

Myliu, mylejau ir mylesiu Roka:)

67

evelina, tikrai taip...irodyti tau negaliu...reik tiesiog suprasti

68

pasitaisau -  evelina, tikrai ne...irodyti tau negaliu...reik tiesiog suprasti

69

na tureciau siek tiek papriestarauti...manau rockeris taj ne tik tas kuris klauso rocka... reikia ir ji jausti.... pazystu tokiu zyliu... kurios zino pora rocko dajnu ir jau reiskias: as "neformale",  as diewinu rocka, as juo kwepuoju.... nors apsoliuciaia nieko apie taj neismano...

70

tai kas tas rokeris ir kas tas punkeris? big_smile jus man paaiskinkite kaip durniui, nes man tai tik stiliai big_smile~

71

as deivinu muzika bejos negalesiau gyventi:::140 pagalvokit koks gyvenismas be muzikos nurius ir liuidnas o sju muzika gyvenimas liksma tarsi zaidimas:D~:}

72

rokas.. uj geras daiktas... bent kai klausai supranti kad gyveni... amm.. saunus dalykas.... smile

73

Auris, 19 wrote:

tai kas tas rokeris ir kas tas punkeris? big_smile jus man paaiskinkite kaip durniui, nes man tai tik stiliai big_smile~

Auri kaip tau tai paaiskinsiu wink
rokeris tai zmogus kuris klauso rocka
punkeris tai zmogus kuris gyvena be teisikliu kovoja pries nacistus ir uz laisve, o rengiasi punkai taip kad zmones jos atskirtu bet cia labai ilga pasaka. bet tai kad punkai punka klauso tai nesamone, aisku jie tai klauso bet jie vadina punkais ne delto kad jie punka klauso pvz netaip kai
kas nors klauso hih hop tai jis hiphoperis... big_smile
arba kas nors klauso rocka tai jis rokeris
gotik tai jis gothas nu ir pan. manau supratai apie ka as wink