Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
hmm tai vat pirma reikia kad ta mergina kabintusi joa? Retai taip buna
O siaip tai juk ne koks www cia kad vienai pasakai ne ir visos poto zino ~
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
hmm tai vat pirma reikia kad ta mergina kabintusi joa? Retai taip buna
O siaip tai juk ne koks www cia kad vienai pasakai ne ir visos poto zino ~
nu tai reikia kad tave tokia labai faina pakabintu kad poto visoms papasakotu aisku jei tave kokia nors uzkalbins kuri netgi draugiu neturi tada jau blogai.
ir nereikia cia man dramatizoti ir tave merginos kabina negali buti kad neiviena mergina taves nekabintu
nu tai reikia kad tave tokia labai faina pakabintu kad poto visoms papasakotu aisku jei tave kokia nors uzkalbins kuri netgi draugiu neturi tada jau blogai.
ir nereikia cia man dramatizoti ir tave merginos kabina negali buti kad neiviena mergina taves nekabintu
taiklus pastebejimas.... dramatizmui sakome GRIEZTA NE!:D
gerai kad ne as viena tokia tokios nuomones
taigi auri darik isvadas
chehehehe ;D Tai kabina savaime aisku ;D krokodilu is visu kampu atsiranda tokiu, kad poto begi i pirmus krumus sleptis, kad tik nepamatytu ;D
Nu bet vat kas liecia ta "labai faina" tai deje jei tokia pakabintu tai as ir laikyciausi jos ;D nes kadangi tokios ir nekabina Va cia taij dramatizmo ir nera, cia realybe ~
chehehehe ;D Tai kabina savaime aisku ;D krokodilu is visu kampu atsiranda tokiu, kad poto begi i pirmus krumus sleptis, kad tik nepamatytu ;D
Nu bet vat kas liecia ta "labai faina" tai deje jei tokia pakabintu tai as ir laikyciausi jos ;D nes kadangi tokios ir nekabina Va cia taij dramatizmo ir nera, cia realybe ~
taip, tai ne dramatizmas.... o tiesog saves nuvertinimas... ui.. tik auklek ir auklek tuos berniokus!
ui ui ot ir nevelnio mano amziaus merginos buna jau pasidalinusios "itakos sferomis" tad ten sunku ka ir be pakrapstyti, bet imanoma ~
linksmai nuskambejo "mano amziaus merginos" is esmes visos jos vienodos, tik veidukai ir kalbos forma besiskiria... ar 15 joms ar 20.... viena ir tas pats
linksmai nuskambejo "mano amziaus merginos" is esmes visos jos vienodos, tik veidukai ir kalbos forma besiskiria... ar 15 joms ar 20.... viena ir tas pats
nu tu cia ir palyginai :DDD matos kad palei save :DDD
Cia tas pats kas gert gira ir alu ir sakyt vienas ir tas pats...
Ramunė, 15 wrote:linksmai nuskambejo "mano amziaus merginos" is esmes visos jos vienodos, tik veidukai ir kalbos forma besiskiria... ar 15 joms ar 20.... viena ir tas pats
nu tu cia ir palyginai :DDD matos kad palei save :DDD
Cia tas pats kas gert gira ir alu ir sakyt vienas ir tas pats...
nejauti panasumo? siaip ar taip is to paties gaminta, tik kitoks prieskonis
is to paties gaminta, bet viena nepribrendus, o kita pribrendus ir tinkama vartojamui. Kitaip tariant, charakteris kaip diena ir naktis skiriasi ir subrendes alus labiau tinkamas vartojimui ir susibendravimui
kaip ir minejau skirtumu esama , taciau ne tiek daug kiek manoma siaip ar taip tai neissemiama tema gincams... kiekvienas pasilikime prie savo nuomones
nelabai su tavim sutinku labai daug kom skiresi
Evelinukai > Sveikinu su 2000tantine zinutele Tris kart valio !! ~
Ramune > Niu manau labai teisingai sakai, tiesiog nesigincijam:) Bet kai patapsi pilnamete, esu net labai tikras, kad pamatysi koks tas istiesu skirtumas tarp pilnameciu, subrendusiu zmoniu ir dar paaugliu bet cia ne jau gyvenimo prasmes temos ~
Evelinukai > Sveikinu su 2000tantine zinutele Tris kart valio !! ~
Ramune > Niu manau labai teisingai sakai, tiesiog nesigincijam:) Bet kai patapsi pilnamete, esu net labai tikras, kad pamatysi koks tas istiesu skirtumas tarp pilnameciu, subrendusiu zmoniu ir dar paaugliu bet cia ne jau gyvenimo prasmes temos ~
kartais aplinkybes lemia kiek ankstesne ar velesne branda, tad neretai zmones "nuklysta" nuo gamtos planuoto kurso siaip ar taip.... visi mes dalinai teisus, del to ir pasidziaukime
kaip vaikinai gali buti nedrasus:) juk jie vaikinai:)
Bet vaikinai nerobotai...
O tai vaikinai ne zmones ? Mes ka, nesam tokie kaip visi? :?
Ruta, 20 wrote:kaip vaikinai gali buti nedrasus:) juk jie vaikinai:)
O tai vaikinai ne zmones ? Mes ka, nesam tokie kaip visi? :?
nu kaip matau pagal rutos nuomone tai neesat zmones
beja aciu Auri kad mane pasveikinai dziaugiosi kad mano 2000 zinute parasiau cia o ne kur kitur
as nesakau kad vaikinai nezmones as tiesiog neisivaizduoju ko jiems drovetis?:)
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~