61

Re: Ką alkoholis daro su tavim?

Evelina, 17 wrote:

O kas ati yra protingai? prasiciau paaiskinimo big_smile

Taigi zinai, kad viskam yra ribos, tad tas gert protingai ir reiskia gert neaplenkiant ribu... big_smile

62

aha aciu uz paaiskinima nu ne as galvojau kad gerti protingai yra kazkas protingo big_smile
ah nesvarbu.  ka supratau tai kad nereikia daug gerti big_smile

63

Evelina, 17 wrote:

aha aciu uz paaiskinima nu ne as galvojau kad gerti protingai yra kazkas protingo big_smile
ah nesvarbu.  ka supratau tai kad nereikia daug gerti big_smile

Ir dar pagalvok ar kartais isvis reikia gert...

64

nieko alkoholis su manim nedaro..reik moket gerti visu pirma...;)

65

oj:D visi jus sakot reik moket gert ir t.t nemaisyt ir t.t big_smile bet mokejimas tai ne riba:D ir aplomai alkogolis visiems kanors daro:D net ir 100gramu ishgere jus jauciates linksmesnis ir t.t big_smile ir nesakykyt niekas kad jis niekam nieko nedaro:D

66

moketi reikia ne gerti, o negerti

67

o cia taj nesunku:D bent jau man:D bet kad zmoneskitaip nemoka jau atsipalaiduot jie turi prisigert  prisiest narkotiku:D nu pastarasis neblogaj:D  bet nekasdien:D ne kiekviena savaitgali:D

68

o vat kai isgeri tai tikrai geriau jautiesi ir uzmirsti problemas, bet gaila kad jas uzmisti o ne kad jos dingsta

69

alkoholiu nepiknaudziaujant kartajs lux pasilinxmint...bet wa kaj jaw ziuri i nuo ryto lauke maukiancius bele ka bomzus taj....................

70

sandra, nu cia taj jo vaizdas nekoks.
o vat pas mane keista visi nuolat kai isgere(daug) tai visi sako kad galva poto skauda o pas mane taip nebuna. tai cia kaip galima skaityti man pasiseke:? big_smile

71

... nesakyciau, kad pasiseke... nes laikui einant ir pas tave skaudes :-), zinau ish savo patirties.

72

Jolanta, nu kam taip ziaurei su manim hm? big_smile o as galvojau kad man pasiseke galesiu gerti ir negalvoti apie rytoju:(
o ka jus geriat dazniausiai?

73

Evelina, 17 wrote:

Jolanta, nu kam taip ziaurei su manim hm? big_smile o as galvojau kad man pasiseke galesiu gerti ir negalvoti apie rytoju:(

As tai dazniausiai sidra ir balta:D

74

ant kiek pastebejau daugelis merginu tai geria

75

o tai ka daryt????

76

ka nors kita gerti:) pvz. sultis:D
ir dar pagalvojau (kad nekurti 100 temu)
vaikinai ka galvojate apie gerencias merginass?

77

tave valdo

78

manai? noreciau irodimu wink

79

Evelina, 17 wrote:

.. anksciau zaisdavausi su vyneliu... metams begant perejau prie stipresniu.... megstu trauktine.. su zoleliu arbata....aishku daug jos gerti negalima, bet rudens vakarais maloniai sushyli ish vidaus.....:-)
.. svarbiausia nemaishyti... ir gink dieve nepazeisti tvarkos... pradejus gerti stiprius gerimus... nepeireiti prie silpnesniu su burbuliukais...

80

geriancios merginos dar nieko,bet pasigerusios tai kartais baisu ziuret.