Re: nusivylimas meile
meile? ghm... nusivilu dazniausiai zmonemis, kuriuos myliu (t.y. vyrais)... nesekas man sioj srity :-{ matyt, darau kazka neteisingai...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → nusivylimas meile
meile? ghm... nusivilu dazniausiai zmonemis, kuriuos myliu (t.y. vyrais)... nesekas man sioj srity :-{ matyt, darau kazka neteisingai...
meijle...dauwg kentejauw... bet pasimokiauw is sawo pacios klaijdu dbr supratauw kad waijkinaij irgi turi sirdi ir jauwsmus...su jeijs negalima elgtis kaijp su siukslem jiem taijp pat reijkia swelnumo kaijp ir mums (panelems)... negalima laijkyti waijkinu po padu...reijkia taijp pat gerbti ir myleti kaijp sawe...
ja cea nesamione i man tjp njutiko as i katik njusiwyliauj bjuwo wiskas okeij bet db jau nelavaij (((
as tai esu nusivylus tuo nuostabiu jausmu , ir po to man jis nebebuvo mielas jau ilgai . prisiekiau daugiau niekada nebemylet , nes buvo lb skaudu , bet kai atsirado mielas sirdziai zmogutis , tai vel pradejau ja tiket .. meile ..
laimei dar nebuvau meile nusivylus,na bent stipriai labai...
oj tikari jau tai/////
niu as manau visada ta meile ateina su laiku arba nelabai su laiku ir nelabai vietoj na bet ka padarysi... niekas ir nesake kad meile yra tik gera ir tik maloni Ji ir zeidzia ir gydo tuo paciu, tokia ta kaina uz ta meile. Uz malonuma moki kaikuriais nemalonumais ir skausmais.
o nusivilti tai visi mes nusiviliame... bet anksciau ar veliau vistiek tenka ja ir vel ir vel patiketi ir vel ir vel nudegti:) kol pagaliau patikime teisinga meile ir nebenudegame:)
Se la vi
Gal todel nusiviliame,kad nemokame myleti?
Visi mes mokam mylet tik kiekvieno ta meile reikia suprast...
meile tikrai yra, bet klausymas tas ar mes zmones mokame tinkamai su elgtis, kai ja gauname kaip dovana..as pati is savo patirties sakau, kad nemoku nei jos saugot, nei puoselet, nei saugot....susivokiu, kad klystu tik tada kai tos dovanos netenku arba kai ja sudauzau....o paskuo jau jos susigrazint neimanoma
Geriau jau nusivilti meile nei isvis jos nepatirti ,skaudu kai tenka nusivilt
na nors man tik 17metuku , bet tiek iskentejes nuo tos meiles tai uhhh...Tiesa cia daug kas sako , kad merginos yra tikros "kiaules" ir nemoka myleti ...nors ir myli , bet nesugeba gerbti ...Man buvo taip nutike , kad mergina net bande zudytis kai pasakiau viskas baigta ...na as ja tada patikejau , bet vistiek po to ivykio ji nepasikeite ...:"(
Cia vaikinam ...jaigu esi isimylejes iki kaklo savo panele ir ji tave vos ne kas antra diena skaudina , tad geriau pakentek viena karta ir palik ja , nei kiekviena karta kenteti vis is naujo...
meile yra, ner ko cia pergyvent. tiesiog jus sutikot ne ta zmogu, kai sutiksit sau skirta zmogu tada tikrai pajusit kas yra tikrieji jausmai, kas ta meile kuiria taip sunku apibudint
jus patys save uzgriaziate, nes jei jus taip jau iskaudina zmogus kuris
su jumis nutraukia draugyste, reiskia jus juo buvote tik susizaveje, meiles tarp jusu nebuvo...
as manau meile is karto neateina..
kodel jus taip skaudina kad jus paliko? todel kad mes esame zmones mes pajauciame kas tai yra vienatve, mes gal but dar del to kad per daug prisisvajoje buvome apie ta draugyste ir per daug dejome vilties i jos ateiti...
manau reikia pirmiausia ismokti negaileti saves ir nebuti tokiu savanaudziu ir egoistu, bei ismokti mastyti ir ziureti i gyvenima blaiviu protu, o ne iliuzijomis kurios net nepanasios i tikrove...
zinoma to is karto ismokti neimanoma.. o gal ir...
jus patys save uzgriaziate, nes jei jus taip jau iskaudina zmogus kuris
su jumis nutraukia draugyste, reiskia jus juo buvote tik susizaveje, meiles tarp jusu nebuvo...
as manau meile is karto neateina..
kodel jus taip skaudina kad jus paliko? todel kad mes esame zmones mes pajauciame kas tai yra vienatve, mes gal but dar del to kad per daug prisisvajoje buvome apie ta draugyste ir per daug dejome vilties i jos ateiti...
manau reikia pirmiausia ismokti negaileti saves ir nebuti tokiu savanaudziu ir egoistu, bei ismokti mastyti ir ziureti i gyvenima blaiviu protu, o ne iliuzijomis kurios net nepanasios i tikrove...
zinoma to is karto ismokti neimanoma.. o gal ir...
tame ir reikalas kai isimyli negalvoji apie pasekmes,poto kai kas atsitinka emi susimastyt ,o velaiu isvis paiskeja kad veltuj draskeisi
esu nusivilusi meile. manau geru ir mylinciu zmoniu pasaulyje visai nera
esu nusivilusi meile. manau geru ir mylinciu zmoniu pasaulyje visai nera
manau kad Tu dar pakeisi nuomone...
kazin ar yra tokiu zmoniu, kurie nebutu nusivyle meile?..
manau jie tik taip mane kad buvo tarp ju meile... nes dazniausia is dveju zmoniu nusivilia tik 1 puse o kodel, tai jau yra parasyta mano nuomone truputeli auksciau.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → nusivylimas meile