Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nu ne butu gaila tokia tema palikti ziurekit kiek zmoniu yra parase savo nuomones. taigi gal jeigu vaikinukai issigyde tai gal likime cia nes tai yra geriausia tema forume?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nu ne butu gaila tokia tema palikti ziurekit kiek zmoniu yra parase savo nuomones. taigi gal jeigu vaikinukai issigyde tai gal likime cia nes tai yra geriausia tema forume?
heh is sitos temos viena diena parasysime kokia nors Totorio knyga ;D ar siaip kokio Saliamono ir sviesim poto zmones visus apie drasuma ir nekukluma ! ~
o vaikinukai dar vis neissigyde nes yra vienisi ir dar vis kuklus bei nedrasus kabinti grazias paneles.... :V
nu gerai as ne pries kad sita tema ir toliau gyvens
susirasinesim cia iki 100 metu...;D
susirasinesim cia iki 100 metu...;D
O ko tik 100ta? Juk zadejai visus 1000ti isgyventi:D
ai cia pasikuklinau matyt...:|;D gerai iki pat 1000...;D
jo tikrai danguole nejaugi nori mus nuvilti ir labiausiai musu kukliosius vaikinukus kurie lauke kad tu suteiksi jiem pagalba dar iki 1000 metu
jo tikrai danguole nejaugi nori mus nuvilti ir labiausiai musu kukliosius vaikinukus kurie lauke kad tu suteiksi jiem pagalba dar iki 1000 metu
;D ;D ;D
na iki 1000 metu su patirtim ir musu patarimais jie taps nekukliais istvirkusiais diedais...;D;D;D
na iki 1000 metu su patirtim ir musu patarimais jie taps nekukliais istvirkusiais diedais...;D;D;D
Kazi, o kaip mes vadinsimes..:? Bobos-patarejos? ;D
jo senos nukriose...istvirkusiu diedu patarejos...;D vaje kaip ziauriai skamba...;D
jo senos nukriose...istvirkusiu diedu patarejos...;D vaje kaip ziauriai skamba...;D
Ziauriai, ale vistiek kietai:D)
normaliai nedrasiuju ir kukliuuju vyru/pacanu/vaikinu klube 3ys merginos ir 1as vaikinas karaliauja..
o jus vadinsites kaip ten Auris pavadino jus pirmam puslapy.. tuoj paziuresiu..
KLUBO MERGINOS - SAVANORES
reik kanors orginalesnio.. BTW Auri- itrauk Danguole..
svyturio reklama.. alus.. mmmmmmmm.. alus.. snd 2as vakaras be etanolio.. sunku, norisi, bet gyvenu- nekur detis galiu
tai vat ka dar cia pridiskutavot per diena.. ai tipo eina pazint pagal taip kaip melgina elgiasi.. nu IMHO kad cia ne tiesa.. juk labai daug kas sako, kad merginu suprast ir perprast neimanoma.. o apie vyrus neesu girdejes to sakant..
hehe nu taij pala siaip istiesu reiktu paprasyti graziosios musu klubo savanores Evelinos kad si pervadintu musu klubeli is Nedrasiu ir Kukliu vyru klubo i Nedrasiu ir Kukliu kluba nes pas mus cia kaip matau ne tik vyrukai nedrasuma reiskia bet ir mergelikiu atsirado :V
O del Danguolytes, tai as jau seniai norejau ja irasyt, bet kadangi kuklus esu, tai as laukiau kol ji pati paprasys... :V ir parasys suki koki nors ar siaip prierasa ka prie jos narystes varduko man prirasyt... :V
Laurai > O vat del pavadinimelio taij juo reik ka nors spalvingo sugalvot... ka nors tokio kaip pvz: Musu nuostabiosios pupules ! ;D ;D arba... Saldainiukes Mergeliukes ;D kaip manai ponas Laurai? )
O vat del atpazinimu zvilgsniu tai labai dziaugiuos kad Lauras prisijunge prie mano nuomones. Istiesu nelengva suprast ka ta mergina masto ir ar jai tu patinki ar ne. Praktiskai tai beveik neimanoma suprast jei pati to nepasako. :?
saunuolis Laurai laikykis ir negerk ir isvis kaip galima alu megti man jis toks neskanus veeeeee geriau samagono isgerti....;D
Auriukai is bendravimo tu man visai i kuklu nepanasus :V sakei mane seniai norejai irasyti?:D o as vis galvodavau vau kaip zmones fainai bendrauja ir as noreciau,bet ai galvoju nelysiu jie cia susibendrave,bet va neistveriau....:D o del prieraso pats ka nors sugalvok...:D
beja Laurai kodel sakai,kad cia vienas vaikinas karaliauja juk jus dviese...:D
ei ei ei apie alu tik gerai arba nieko kas ce blaivybes norisi laikytis zinokit neverta kas kas bet alus neapvils niekada mergina gali palikti bet jis niekada nepaliks
na tai ka tu man Sauliau siulai per prievarta ji gerti nes ziauriai jo nemegstu...o del blaivybes tai viska su saiku reikia daryti...;)
neklausyk jo Laurai, jis cia propoganda uzskleist atejo Kad tu nusigeres nepakabintum nei vienos panos ir visos jam atitektu ot sakalas....
Danguolyte > Is bendravimo as gal ir mandras ar suktas (profesine liga), bet apie kukluma ir nedrasuma is to negalima dar spresti, oi negalima
niu danguole as tau nesiulau man daugiau liks o ka ce norit pasakyti Lauras smarkiau prasigere biski saika prarado Auri nepergivenk merginu uzteks visiem pagal statistika ju daugiau nei vaikinu kaskur teko skaityti
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~