Tema: Sportuojanti panele gerai ar blogai?? :)
o ka cia dar parasyt ?? :DDD
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Sportuojanti panele gerai ar blogai?? :)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o ka cia dar parasyt ?? :DDD
niu pabandyk savo nuomone isreiks
aisku kad gerai na jei ten ne jegos sportas kad poto nebutu i vyra panasi
nu as tai aisq uz kad paneles sportuot kad nebutu tokia vista, kad ojjj man nagas nuluzo pasaulio pabaiga )
niu jop moteris kulturistes nieko gero paskui da malku gali gaut
nu kulturizmas tai aciu gal tikrai ne
nu as tai aisq uz kad paneles sportuot kad nebutu tokia vista, kad ojjj man nagas nuluzo pasaulio pabaiga )
nemanau kad taip sako tik nesportuojancios panos
niu niu o pati Agne ka sportuoji matau kaskoke uniformike devi
man atrodo kad ji krepsio megeja
o čia dar gali būt kas nors prieš sportą?:)
Sportuojanti panelė yra YPATINGAI gerai, aš visom savo keturiom galūnėm esu 100% už tai!:) Stangrus, nesuglebęs jaunas kūnas - nieko nėra geriau ir gražiau!:) Sportuokit mielosios!
niu jop moteris kulturistes nieko gero paskui da malku gali gaut
Sauliau, nuo kulturistes malku negautum, nebent galetum gauti nuo tokios, kuri kovos menus gerai ismano:D
Jo, aisku, kad sportuojancios paneles-gerai. Ir ne tik paneles, vaikinai taipogi. Juk nuo sporto ir sveikata geresne, ir kunelis dailesnis:D Tik, gaila, kad mes visi dazniausiai pritingim reguliariai sportuot...
aisku, kad gerai.
mm na seip esu lengvaatlete, bet dar ir krepsininke:)
nu dar ir sokeja )
nu viskas vienam
Saulius, 25 parašė:niu jop moteris kulturistes nieko gero paskui da malku gali gaut
Sauliau, nuo kulturistes malku negautum, nebent galetum gauti nuo tokios, kuri kovos menus gerai ismano:D
sakai kovos menus pazystu viena tokia tik per mazo ugio kat man malku duotu
niu o kulturiste teko matyti mergina spinta ce jau baisu vien paziurejus
nuuu bet jau geriau buti spinta, negu lasinio kalnu
as tai sportuoju reguleriai savo malonumui ir net nekyla klausimas gerai ar blogai.. stangrus grazus kunas, ar gali but geriau?
Zinoma, kad gerai. Negi dar kyla klausimu?..
nu pvz man kartais kyla klausimu
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Sportuojanti panele gerai ar blogai?? :)