Re: ar dar yra normaliu vaikinu...
Laba diena. Ash Antanas. Ash geriu jau 8 metus be perstojo.
Visi Choru:
-Labas, Antanaij...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ar dar yra normaliu vaikinu...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Laba diena. Ash Antanas. Ash geriu jau 8 metus be perstojo.
Visi Choru:
-Labas, Antanaij...
O ar dar yra normaliu merginu?..
Isvis... Jus ieskot idealu... Vienom panom patinka juk tie rukantys ir geriantys, jos megsta tokius blogiukus, o tuo tarpu kitos tokiu negali pakest...
Tai va... O tu nerukanciu ir negerianciu tikrai yra daug...
Nesinervok )) panom patnka sneketi apie idealus juk cia panos ))
Simute, 21 respect uz sita "as tai galiu pasakyt kad man reiketu zmogisko..truputi protingo,truput linxmo, truputi kvailo, truputi mielo,truputi gero ir truputi blogo.. kuo daugiau tu TRUPUCIUKU tuo idomesnis zmogutis. svarbu, kad mane priimtu kokia esu ir kad jis man patiktu kox yra man taj idealo nereikia nereikia nei isvaizdos manikeno, nei proto gumbo svarbu kad jaustusi ARTIMAS zmogus.na ir bent meiles kryptim i panasia puse ziuretumem vajee kiek daug prirasiau"
prisidedi prie ideliuju saraso :DDD
as manau,kad jei jau vaikinas
ormalus, tai jau trukumas.
normaliu vaikinu tikrai yra ir neviena pazystu butent su visais tavo zivile reikalavimais
normalus, tai jau trukumas.
as geriu rukau parinuos ir gruzinuos kas 2 dienas bet turiu 2 rankas 2 kojas ir visa kita normaliam zmogui reikalinga iranga... tai dristu teigt kad as normalus xD
man jau kokia galune begt pjautis?
Deimantė, 14 parašė:as manau,kad jei jau vaikinas
man jau kokia galune begt pjautis?
ziuriu tu pastabus,nes ir tau uzkliuvo zodis "normalumas". . .
Normalumas viename straipsnyje buvo ivardintas kaip įgimtas vystymosi sutrikimas. Ir siaip straipsnis jega. jei kam bus idomu, rasykit i privata, galesiu duoti nuoroda i straipsni, nes bijau cia det. Visgi nukrypimas nuo temos . . . :V
uztai as turiu nepakartojama vaikina:P:p panos pavydekit
rukimas kenkia sveikatai taipat ir gerimas..
kaksur teko skaityt kad sauso raudono vyno taure per diena padeda sveikatai naikina blogas lasteles, beto apstinentai dazniau suserga nepagydomom ligom, tai kad kekvienas blogas dalykas turi ir geraja puse.
taj kad be rukymo ir gerimo yra daug dalyku kurie kenkia sveikatai.taip kad apsaugotas nebusi.
siaip kiek pazystu vaikinu dar ne vieno normalaus nesutikau,jei man jis patinka ir yra grazus,bet lb neprotingas....
siaip kiek pazystu vaikinu dar ne vieno normalaus nesutikau,jei man jis patinka ir yra grazus,bet lb neprotingas....
Mva, mataij kaip blogaij, kad negimei truputi ankschiauw ir manes nesutikaij..
gal dar yra normaliu vaikinu....kurie neruko... yra geri ir linksmi....protingi ir talentingi.... as taip ir nerandu to vienintelio...
Mergaite, gal cia kas su Tavimi negerai o ne su vaikinais...?
as toks - mielutis grazutis pukuotas
vienu zodziu- mike pukuotukas...
vi ni pi ch as )
gal dar yra normaliu vaikinu....kurie neruko... yra geri ir linksmi....protingi ir talentingi.... as taip ir nerandu to vienintelio...
Dauk nori.....
niu tai aisku.....
Dauk nori.....
gerai pasakita)))))))))
jei tave nuraminsiu, tai zinok kad yra........ ir nemazai..... )))))))))
Nu.. as nerukau nu tik va beda kartais isgeriu prie progos... sep dabar nepamenu kada geriau jau... O seip yra pasaulyje imanomu dalyku yra ir neimanomu, cia deje neimanoma
Bet jai rimtai tai... kiekvienas zmogus turis sau atitinkancia antra puse... (kazkaip idealistiskai nuskambejo). Sunku seip pasakyt, tiesiog gyveni ir kai pamatai sau artima, su juo ir buni. Kartais pakliuna kas tas artimas yra labai artimas, tam ir pasiseka. Kartais pamatai, kad tas artimas visai ne toks koki isivaizdavai, vat tie (-tos) ir nusivilia.
Eh.. pasaulis chaotiskas ir sudetingas ir tas dalykas kad randi sau tinkama tampa tik laimes dalykas.
Nors.. pakanka but supratingu, nuosirdziu, atviru ir... ta laime gali jau tiret savo rankose... VISKAS. ACIU KAD PERSKAITET
Nu.. as nerukau nu tik va beda kartais isgeriu prie progos... sep dabar nepamenu kada geriau jau... O seip yra pasaulyje imanomu dalyku yra ir neimanomu, cia deje neimanoma
Bet jai rimtai tai... kiekvienas zmogus turis sau atitinkancia antra puse... (kazkaip idealistiskai nuskambejo). Sunku seip pasakyt, tiesiog gyveni ir kai pamatai sau artima, su juo ir buni. Kartais pakliuna kas tas artimas yra labai artimas, tam ir pasiseka. Kartais pamatai, kad tas artimas visai ne toks koki isivaizdavai, vat tie (-tos) ir nusivilia.
Eh.. pasaulis chaotiskas ir sudetingas ir tas dalykas kad randi sau tinkama tampa tik laimes dalykas.
Nors.. pakanka but supratingu, nuosirdziu, atviru ir... ta laime gali jau tiret savo rankose... VISKAS. ACIU KAD PERSKAITET
vau... kaip pasakyta.... aciu tau uz si nuostabu ai kc niu texsta......
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ar dar yra normaliu vaikinu...