121

Re: 2006 rugsėjo 30 d. meetas Vilniuje

Taip taip JURGI as pwz buwau dramos teatre ir poto po teatro atwariau pasedeti ir pasisokti, ir beje ne swaigintis einam o susitikti pappepeti pasokti, pabendrauti, pasikabinti big_smile juk per sawaite wieni kitu pasiilgstam big_smile tei wa o as pwz geriau mineralini ir sprite tongue taip kad wat big_smile susitinkam is noro bendrauti o ne is noro prisigerti big_smile

122

ooo nu tada sventa. Atsiimu zodzius, nors ir taip jie nerimti buvo. O ka ziurejot ? 

123

Joa, Juste, papasakok, ka ziurejaj? smile

124

Nacionaliniam dramos teatre ziurejom komedija "meile pagal grafika". na visai idomi pasijuokti buwo is ko, nors ir vulgaroka, bet juk teatras tai is musu gywenimo atsiranda smile

125

Joa, tiesa tu cia sakaj .. . respect ;-)

126

thanks boy wink

127

dabar pastebejau labai populiaru teatre rodyti visokius vulgarius, istvirkeliskus ir t.t. spektaklius pasiteisinant, kad "toks gyvenimas" , o teatras atseit atspindi gyvenima. Mano nuomone teatras turi kazka bendro su kultura, o cia susirenka chebra paziuret kaip kas nors vos ne pasidulkins ant scenos ( paciam teko matyt korsunovo kazkoki ten... ). Mano manymu cia teatro issigimimas nereikalaujantis jokio proto, mastymo ir t.t. As nesakau, kad cia nereikia eiti i tokius, bet jei as jau eiciau, tai tik su kokia nors chebra ir alaus buteliu.  Kine sitoki dalyka sutapatinciau su holivudine komedija, o muzikoj su tokia grupe Yva ir siaip cicino kompanija, kas yra visiskai neintelektualu, o skirta tik uzsidirbti pinigam. big_smile)   O dabar galit mane mane kritikuot ir sakyt, kad as labai konservatyvus ir t.t. smile

128

Ir tu tiesa sakaj! Respect smile

129

Visko buna visko reikia smile

130

Jus visi cia lb gerbiami.. Lenkiuosi big_smile

131

alee helowynas atreja!!!!! lyskit raganaites ir velniukai is kampu eisim sokti smile) !!!

132

Jo jo wisur bus iwairiausiu renginiu, reiks gal kur susimatyti jei sutarsim ka nors. Bet wisur bus baisiai brangus iejimai, mane kwiete prisijungti waryt i galaxy bet ten jauciu dabar jau 40 litu ir toliau brangs.

133

oj manes tai dar niekur nekviete:)

134

Gina jeigu ka zinok kad as tawe wisada wisur kwieciu big_smile

135

varom savaitgali linksmintis! :-)

136

O as? :-O Mane palixit? As busiu geras..

137

tai kaip gi chebryte mastom?:) pasiilgau visu big_smile

138

oho wel norit waryt tusintis smile idomu idomu saunu kad noro yra  big_smile duokit pasiulymus kur ir kada ir lekiam big_smile

139

Laukiu lb smile

140

siandiena sirtaki (graiku ta) pramkau sokti tai kai susitiksim ismokysiu visus oj geras sokis... !!!