1301

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Nu Laurai, klausykis, kokios dabar cia problemos su ta Mikro Ekonomika m? :]

1302

Auri kaip sekasi...?:)

1303

problemos,kad tingiu mokintis..nelabai limpa ta teorija man..o ryt poryt gausiu tik tuo gywent fe.....wat kt swtg tai gersiu po tokios sawaites..lapanakt

1304

nu vat Laurai padeciau bet man mikro ekonomikos kursas tik kita semesta ;D

Danguolyt, ai puse velnio wink nespeju niekur lakstyt... tiek stresu prisikroviau kad net peti skauda dabar, o ner kas pamasazuotu... eh tas gyvenimas negailestingas :V

1305

alaus atsigerk..nereikes masazu..o as snd paskaitose sedziu,kad tik nereiketu grizt ir mokintis

1306

Laurai nu zinai alus irgi nevisada pades, galima kaip nors ir kitaip problemas spresti wink

1307

Laurai kantribes tau gelezines ir prisimink ta nuostabu posaki "saknys karcios,vaisiai saldus":D
Auriukai mesk tuos darbus,pasikviesk kokia karsta masazuotoja kuri priverstu visus rupescius pamirsti ir viskas bus OK...;D

1308

Danguole bet kad ta karsta masazotoja ateis ir poto paliks ji viena o auriui reikia pastovios merginos big_smile

1309

sakai sujaudins ir paliks...;D

1310

jo visko gi gali buti:D

1311

na tada geriau be masazo apseiti...:D

1312

pas mane mikroekonomikayra ir makroekonomikos speros berods
:?

1313

oo..makro kolis per kaledas..ka db su mikre daryt?nors gal dar per ryt ishmoksiu ka wink
Gina,o tu nuolat cia tyliai skaitai?
lapanakte xebra..ryt lauke mikres mokymosi paskutine diena

1314

sekmes tau Laurai :] nenuvilk musu ! big_smile mes tikimes kad tu ta mikre vienu mauku kaip ir alu padarysi! big_smile

O cia vat su tais masazais tai zinokit vat taip ir gali but ;D poto ne joks masazas nebepades ;D reiks psichologu jau big_smile

1315

Gina, 23 parašė:

pas mane mikroekonomikayra ir makroekonomikos speros berods
:?

nespauk tu ju prie saves big_smile siusk pastu Laurui, jam to tikrai lb reik ! big_smile~

1316

Lauras, 20 parašė:

alaus atsigerk..nereikes masazu..o as snd paskaitose sedziu,kad tik nereiketu grizt ir mokintis

Alia zinok atsigereu big_smile padet tai padejo, bet jei kiekviena diena taip darysiu tai reiks dar pora bonkiu alaus pridet del depresijos kad visus darbus uzmeciau :DDDDDDDDDD

1317

Nu ne auri mes cia ne tam kad ismokintume vienas kita gerti:D taigi baik cia mane gasdinti nieko tu negersi tongue tongue

1318

teisingai sakai Evelina... Auri ziurek tu man kitaip teks paaukleti...;):D
Laurai sakau sekmes is visos sirdies...;)

1319

o kokiais metodais zadate aukleti? big_smile big_smile big_smile

1320

kazkas anksciau minejo siam forume, kad visi sios temos baidos, nes lb daug prirasyta... o as viska perskaiciau big_smile idomu cia pas jus big_smile~ ziuriu ir 3 puslapiai i prieki jau paruosti big_smile arba tiesiog man ju neatvercia...