Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Nu Laurai, klausykis, kokios dabar cia problemos su ta Mikro Ekonomika m? :]
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 64 65 66 67 68 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Nu Laurai, klausykis, kokios dabar cia problemos su ta Mikro Ekonomika m? :]
Auri kaip sekasi...?:)
problemos,kad tingiu mokintis..nelabai limpa ta teorija man..o ryt poryt gausiu tik tuo gywent fe.....wat kt swtg tai gersiu po tokios sawaites..lapanakt
nu vat Laurai padeciau bet man mikro ekonomikos kursas tik kita semesta ;D
Danguolyt, ai puse velnio nespeju niekur lakstyt... tiek stresu prisikroviau kad net peti skauda dabar, o ner kas pamasazuotu... eh tas gyvenimas negailestingas :V
alaus atsigerk..nereikes masazu..o as snd paskaitose sedziu,kad tik nereiketu grizt ir mokintis
Laurai nu zinai alus irgi nevisada pades, galima kaip nors ir kitaip problemas spresti
Laurai kantribes tau gelezines ir prisimink ta nuostabu posaki "saknys karcios,vaisiai saldus":D
Auriukai mesk tuos darbus,pasikviesk kokia karsta masazuotoja kuri priverstu visus rupescius pamirsti ir viskas bus OK...;D
Danguole bet kad ta karsta masazotoja ateis ir poto paliks ji viena o auriui reikia pastovios merginos
sakai sujaudins ir paliks...;D
jo visko gi gali buti:D
na tada geriau be masazo apseiti...:D
pas mane mikroekonomikayra ir makroekonomikos speros berods
:?
oo..makro kolis per kaledas..ka db su mikre daryt?nors gal dar per ryt ishmoksiu ka
Gina,o tu nuolat cia tyliai skaitai?
lapanakte xebra..ryt lauke mikres mokymosi paskutine diena
sekmes tau Laurai :] nenuvilk musu ! mes tikimes kad tu ta mikre vienu mauku kaip ir alu padarysi!
O cia vat su tais masazais tai zinokit vat taip ir gali but ;D poto ne joks masazas nebepades ;D reiks psichologu jau
pas mane mikroekonomikayra ir makroekonomikos speros berods
:?
nespauk tu ju prie saves siusk pastu Laurui, jam to tikrai lb reik ! ~
alaus atsigerk..nereikes masazu..o as snd paskaitose sedziu,kad tik nereiketu grizt ir mokintis
Alia zinok atsigereu padet tai padejo, bet jei kiekviena diena taip darysiu tai reiks dar pora bonkiu alaus pridet del depresijos kad visus darbus uzmeciau :DDDDDDDDDD
Nu ne auri mes cia ne tam kad ismokintume vienas kita gerti:D taigi baik cia mane gasdinti nieko tu negersi
teisingai sakai Evelina... Auri ziurek tu man kitaip teks paaukleti...;):D
Laurai sakau sekmes is visos sirdies...;)
o kokiais metodais zadate aukleti?
kazkas anksciau minejo siam forume, kad visi sios temos baidos, nes lb daug prirasyta... o as viska perskaiciau idomu cia pas jus ~ ziuriu ir 3 puslapiai i prieki jau paruosti arba tiesiog man ju neatvercia...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 64 65 66 67 68 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~