Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
oi Auri geriau jau nezinotum....nesakysiu,nes dar uzsimanysi....;D
na Diana pas tave ir kantrybe as bandziau skaityti paskui meciau ipusejus...:D o del puslapiu tikriausiai netsivercia...:?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 65 66 67 68 69 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na Diana pas tave ir kantrybe as bandziau skaityti paskui meciau ipusejus...:D o del puslapiu tikriausiai netsivercia...:?
kazkas anksciau minejo siam forume, kad visi sios temos baidos, nes lb daug prirasyta... o as viska perskaiciau idomu cia pas jus ~ ziuriu ir 3 puslapiai i prieki jau paruosti arba tiesiog man ju neatvercia...
Vaje kokia saunuole! Tau reik vien uz toki didvyriska zygdarbi dovanuoti kazka nuostabaus :} specialu klubo varda or something... :V
alia vat ir pliotkinam mes cia kad idomu nepiurptume jei butu neidomu o tie zmogeliai bereikalo baiminasi del to dydzio cia visai nebutina visko but perskaicius kad isiliet i diskusijas nes musu temos kasdieniskos ir siaip... svyruoja pastoviai :]
kas del tu 3 psl i prieki tai sakis :? Man tai viskas veikia i ner tu puslapiu bet smagu girdet kad paruosti du puslapiai i prieki turim vilties kad dar bus ant ko rasyt sia diskusija ;DDD
matyt su sia problema susidure tie drasuoliai bandantys viska perskaityt hahaha ;DDD
nui sakes viskas dabar labiau nei labai sugundei sakyk bo as mirsiu is smalsumo ir nebebus cia to jusu kasdieninio pasnekovo (ale sugerovo:D ) Aurio
o kam skaityt ce viska :? ce ka sviecemoji literatura pas jus
o kam skaityt ce viska :? ce ka sviecemoji literatura pas jus
nedrasuoliams ir kukluoliams tai tikrai vidury prasideda baisiosios lekcijos ir gyvenimo ismintis
Danguole, 20 parašė:oi Auri geriau jau nezinotum....nesakysiu,nes dar uzsimanysi....;D
nui sakes viskas dabar labiau nei labai sugundei sakyk bo as mirsiu is smalsumo ir nebebus cia to jusu kasdieninio pasnekovo (ale sugerovo:D ) Aurio
na zinai negaliu pirstai nelinksta tokiu dalyku rasyti;D Auri tik nenumirk ka mes be taves darysim...:(
Auris, 19 parašė:Danguole, 20 parašė:oi Auri geriau jau nezinotum....nesakysiu,nes dar uzsimanysi....;D
na zinai negaliu pirstai nelinksta tokiu dalyku rasyti;D Auri tik nenumirk ka mes be taves darysim...:(
hm o kas ta isminti jau taip skleidzia patys nedrasus ir kuklus lankytojei
hm ne ta citavau soriuks
nu ka tipo snd "mokinausi" tai draugai atvare arbatos gert, tai kompa taisyt telefonu reikejo tai nusiveze mane kad pataisyciau.. vnz likau nieko neismokes, ryt zalias visas eisiu i koli.. smagu kai sekasi.. ir dar keltis 6.30 mdaaaaaaaaaa laukiu svtg prisigert byus galima.. ;D
nu ka tipo snd "mokinausi" tai draugai atvare arbatos gert, tai kompa taisyt telefonu reikejo tai nusiveze mane kad pataisyciau.. vnz likau nieko neismokes, ryt zalias visas eisiu i koli.. smagu kai sekasi.. ir dar keltis 6.30 mdaaaaaaaaaa laukiu svtg prisigert byus galima.. ;D
Laurai, kiek gi galima gerti ir apie tuos gerimus kalbeti??? Tu taip ir dede chronium gali patapti:D)
kazkas anksciau minejo siam forume, kad visi sios temos baidos, nes lb daug prirasyta... o as viska perskaiciau idomu cia pas jus ~ ziuriu ir 3 puslapiai i prieki jau paruosti arba tiesiog man ju neatvercia...
O siaube, as keleta puslapiuku cia tingiu paskaityt, o tu net viska perskaitei... Nerealu:D
Matau cia mokina kotletus gaminti hm idomu...
Julija jo prie juros butu hmm smagumelis..... beja gal nuo lovos nukritai:?
Uj, Evelinuk, nezinau kas ten man buvo, bet tai jau ir nebesvarbu:D Praeina jau:D
niu tai kad musu Julijukas yra tinginiokas mes ta jau seniai apstebejom ;D Jau seniai sumustiokai turejo buti o vat kaip ner taip ner... :V
hm o kas ta isminti jau taip skleidzia patys nedrasus ir kuklus lankytojei
laba diena dede sauliau esme tokia kad klube dalyvauja ne tik nedrasus ir kuklus zmones, bet ir norintys juos padrasinti kazko ismokinti tad tokiu lektoriu turejom oi daug ;D oi smagiai jie mus moke ;D
niu tai kad musu Julijukas yra tinginiokas mes ta jau seniai apstebejom ;D Jau seniai sumustiokai turejo buti o vat kaip ner taip ner... :V
Nu jo, geda, bet pripazįstu, tingine, lodore esu...:[ Nu jau jus ant manes nepykit... Bet...Bet as prizadu, Auriuk, jog sumustinukai jums bus. Tikrai anksciau ar veliau bus. Prizadu;)
Niu sakes niu ir kaip dabar gali netiket tokiu nuosirdziu ir mielu pasizadejimu? :] nuginkluoji visa pykti ir palieki bejegiu ~
praejo kolis!pagaliau to kakos nereikes bandyt mokintis..5is gal gausiu
nu ka zmones kaip gyvenam? gal kas naujo???
nu ka zmones kaip gyvenam? gal kas naujo???
Kas naujo? Ogi isimylejau i nauja bachuriuka:D Tik jis man kazkaip sian nei skambino, nei rase...:{ Nu tada reikia paciai jam parasyt arba paskambint, nes jam, kogero, nusibodo vis pirmam iniciatyva rodyt. Tik va, biskutuka nedrįstu...:[ Save pakankamai drąsia laikiau, ale kai tas berniukas patikt pradejo, tai ir ta drąsa bei pasitikejimas savimi kazkur isgaravo...:[
O kas pas tave naujo, kaip laikaisi?;)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 65 66 67 68 69 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~