1601

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

nu jo bet vakarais greiciau tamsies teks sviesa anksciau ijungineti ;D

1602

Julija, 20 parašė:
Diana, 17 parašė:
Julija, 20 parašė:
Danguole, 20 parašė:

oi Diana geriau nenorek jaunesnio as turiu tai kai rakstis tam tikroj vietoj...;D

O man tai mano vyresnis brolis, kaip rakstis subinej (uj, kaip gera buvo pabaigti Danguoles minti;D   )

o noretum but vienturte? smile

Tikrai ne. Noreciau tureti vyresniaja seseri:}

o kodel vyresnes sesers nori? pvz as tai neisivaizduoju, kad galeciau is vis su seserim sutart smile

1603

aha, o mane "anksti" dar pakele (kazkur apie puse 11) tai diena dabar atrodo tokia nesamoningai ilga... noriu nakties sad big_smile

1604

nereikia man rytoj i mokykla eiti reikia:(

1605

o va cia tai uzuojauta... nors as db mieliau i mokykla eiciau.. sad

1606

o as ne nekenciau mokyklos...:::229

1607

nieko sau kodel cia taip Diana?
Danguole, gerai kad ne as viena tokia esu:)

1608

todel, kad turiu problemu su vaikinu... visiskai jo nesuprantu db... sad o dar geriausia drauge kaip tik savaite isskridus i londona... sad mokykla, bent dali dienos uzimtu... reiktu mokytis... gal maziau laiko liktu apie ji galvot... sad

1609

Danguole, 20 parašė:

o kodel tu nekentei mokyklos? smile

1610

zinai as apie viena vaikina ir pamokose galvoju taigi nezinau ar daug kuom padetu o ka labai dideles problemos?

1611

Diana, 17 parašė:
Danguole, 20 parašė:

nzn.man ten kaip kalejimas buvo...:)beto su visais gerai sutariau,bet draugu ten neturejau:)vnz.neidomu buvo...:)

1612

Evelina, 17 parašė:

zinai as apie viena vaikina ir pamokose galvoju taigi nezinau ar daug kuom padetu o ka labai dideles problemos?

nu jo, pamokose nevisiskai pavyksta ji pamirsti, taciau tada labiau stengiuos klausytis mokytoju, per pertraukas visgi su klasiokais pabendrauji siek tiek.. nors siaip ir mokykloj esu vienise...
pries savaite savo elgesiu ji lb sunervinau (susierzinau galima sakyt del nieko ir pakilau eiti. buvau su klase atvykus i klaipeda, taigi ketinau vel jungtis prie ju, nors jie buvo uz kokiu 7km. aisku, autobusu nebuciau nuvaziavus iki ju, nes nesigaudau dar tokiuos dalykuos smile ir buciau ejus pescia. buvo vakaras, na tamsu jau.  draugas mane, kad as niekur neisiu, dar pasijuoke: "nu ir kur tu nueisi?", tipo mieto nepazisti ir be manes niekur nedingsi. tas mane dar labiau suerzino, tai ejau toliau. kai draugas mane pasivijo, aisku bare del tokio elgesio) ir po to dorai nebesnekejo su manim... as jo ir atsiprasiau, o tas vis nenori su manim kalbet... db kaip tik atostogos, grizo jis is savo mokyklos, galetume susitikt, bet jis nenori bendraut.. sad tiesiai sviesiai paklausiau ar benori su manim draugaut, nes nezinau is viso ka galvot, o tas pasake: "nieko nzn. leisk man pabut vienam." ziauru... sad

1613

Danguole, 20 parašė:
Diana, 17 parašė:
Danguole, 20 parašė:

nzn.man ten kaip kalejimas buvo...:)beto su visais gerai sutariau,bet draugu ten neturejau:)vnz.neidomu buvo...:)

o as tai turiu ten su kuo bartis, tad man nera neidomu big_smile

1614

Diana, 17 parašė:
Danguole, 20 parašė:
Diana, 17 parašė:
Danguole, 20 parašė:

o as tai turiu ten su kuo bartis, tad man nera neidomu big_smile

tai tau gerai,o as net pyktis neturejau su kuo...:)

1615

joo . cia tai tikrai ziauru bet ir nezinau ka pasakyti ir ka patarti:?

1616

ai jau praejo viskas...:)

1617

eh... tureciau teises, nuvaziuociau pas ji ir tada jis neturetu kur dingt... o db sad man teises reikalingos ne vien del to, as be ju kaip be vandens big_smile nesuprantu tu mergu, kurios nenori laikytis teisiu...

1618

nu as anksciau irgi nenorejau o dabar noriu bet pinigu kolkas nera:(

1619

smile kaip paskaiciuotum kiek prabaliavoji... smile

1620

jo cia tai tiesa...:D nu ka teks tada man laukti iki 18 nes dabar nesurasiu pinigu teisem:(