2021

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

eik Linai eik matau,kad ji tau patinka su tokia meile kalbi apie ja...:)
PS.uzuojauta....

2022

labai i pokalbi inlyst noriu bet jau po 3 perskaitytu psl supratau kad nepavyks man cia vrubatca turbut..apie ka cia???

2023

Aivarai cia yra kukliu negrasiu vyruku klubas...cia susirinke kuklus vyrukai,o mes merginos jiems patarinejame(ir mes ir vyruku geru patarimu gaunam) ir siaip cia fainai apie viska diskutuojam...nori prisijungti?

2024

"labai kuklus" man neprikabinsit bet padiskutuot ar savo patarimu del kazko kazkam apie kazka beleka tai kaip ir parasyciau nes visvien ner kas veikti va

2025

tai,kad dabar cia nieko nera va ir as tuoj einu miegoti...:)

2026

sleep well

2027

nu miegalai laikykites big_smile mani sian pakviete viena mergelike arbacikes tai visas virpuliuoju tiesiog is nezinojimo ko tiketis ;D bet manau nieko nebus, man per gerai butu, kad butu kitaip big_smile

2028

A faina mergelike? Tu nevirpuliuok taip. Nesijaudink. Viskas bus gerai;) Makaronu kokiu biski pakabink, koki miela komplimenta leptelk ir viskas bus ciki piki:D

2029

jo pritariu Julijai;) tikiuosi ji tavo skonio:) nes kitaip nesijaudink;) sekmes lauksim ziniu is taves;)

2030

ech... na man tai kaip sekas tai sekas kvadratu krc ner komentaru hmm atvaziavo motina ir issiveze i kapus... Na ir kaip gi as galejau pamirst, kad siandiena vaziuot i kapus reiks... jomajo... sad

2031

pala:? tai tu su ta mergina nesusitikai?

2032

nea... teko atsaukt nes ant kapu vaziuot reikejo hmm

2033

Auri,Auri,Auri ka galiu pasakyti aisku pasitaiko tokie dalykai bet kodel butinai tau ir kodel butinai turejo tavo pasimatimas nutrukti??? o tu susitarei su ja kad rytoj susitiksit?

2034

niu man sakau kai sekas tai sekas krc neturiu ka pridurti paciam abydniakas nerealus sad

Nesusitariau as nieko su ja... parasiau ir ji tiesiog pasake, kad atidedam kitam kartui... ech hmm

2035

tikekimes kad tas kitas kartas bus

2036

ai man visada buna kazkokie nesklandumai, cia jau kaip merfio desnis koks... net nenustebau, kad man taip nutiko... Nemanau, kad iseis man antra karta kazka susitart. Zuodziu. Ner to gyvenimo visai man big_smile einu rengtis ir i organizacijos posedi keliaut... tikiuos nervukai nusiramins pakeliui tenai, bo kitaip kazka sudraskysiu ten big_smile

2037

o kas pasiule susitikti ji ar tu???

2038

ji big_smile

2039

tada mano manimu dabar tu turetum jai paskambinti ar ba issiusti sms(jeigu kuklinisi:) ) ir pasiuliti susitikti. aisku jeigu ji tau patinka;)

2040

suprantu ir as toki dalyka... jau meginau uzkalbinti per skaipa na ir nekokie rezultatai... Pasake, kad neplanuojam tipo padarysim akdanors ekspromtu, o cia tas pats kas niekada, nes tiek mano grafika uzimtas tiek ir jos... Na zdz. tiek tu mano svajonu.