2041

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

taigi kaip suprantu mergina prarasta ane? nu via sad uzjauciu, nieko dar bus tu merginu;)

2042

na auri jei bus noro bus ir laiko.. mano pana ir uzimta ir as laio randu sunkiai bet kai nori tai randi..

>>> o man ir gimines tokiu padlu padaro kad kaip suplanuoji viskas kaip ir subine sulenda.. :}

2043

nu ka jo pazystu kai gymines taip daro bet retkarciais man pavyksta issisukti

2044

Evelina, 17 parašė:

nu ka jo pazystu kai gymines taip daro bet retkarciais man pavyksta issisukti

bet lb daznai buna kad tiesiog neimanoma issisukt smile

2045

jo daznai bet retkarciais iseina bet ispradziu dar reikia su jais susipykti

2046

Evelina, 17 parašė:

jo daznai bet retkarciais iseina bet ispradziu dar reikia su jais susipykti

na n evisada nes kartais buna ir supratingu namiskiu.. smile

2047

kartais bet dazniausiai man tenka susipykti nes kitaip manes nenori palikti...

2048

Auri, manau, kad ne viskas prarasta. Jei jau pati mergaite pasiule tau susitikti, vadinas, kritai jai i aki;) o tai jau yra gerai. Pats jai parasyk, paskambink, pasiulyk susimatyt. Tiesiog pats imkis iniciatyvos:)

2049

jo pritariu Julijai...jei viena karta nepavyko nieko baisaus...ji jau parode,kad tu jai patinki,nes pakviete tave taigi nesnausk bachuras gali pries miega issiusti jei faina sms ar kaip kitaip demesi parodyk...IR NEBANDYK KUKLINTIS!!!!!!!!!:::045:::034

2050

vargsialis Auris.. siaip man irgi lygiai metai sukanka kai su manim pradejo tokia mergike, kai jai pavyko ji gavo demesio ish kitu vaikinu ir mane paledino.. ech.. tuoj minesiu metines kai pradejau ruukyt per tai.. wink nesiparink Auri, gal tau bus geriau nuo to.. maziau nervu sugadinsi.. o kaip mergina?
Linai kas su ekonomika neaisku?
Julija, kaip tau su tavoju?
likusios dvi: tepasakysiu viena: teksaso reindzeris big_smile big_smile

uch.. einu pirkt alaus, nes sunkia diena apturejau, uzkale mane blean viskas, reik alaus wink kazin ar daeisiu iki pardafkes, nes pavarges esu.. ;

2051

tikrai Julija nepapasakojai kaip tau ten sekesi su tuo berniuku...?:)

2052

oi Danguole pasipose:) dabar visai kitaip atrodo:)
Nu kaip auri? ka nors parasei ar paskambnai?

2053

matot hebryte nera viskas taip jau paprasta kaip jum atrodo... hrr... net nzn nuo ko ce pradet dabar :?

2054

nu pradek nuo konors;)...

2055

hrrr... nu bandau nors nzn ar pavyks man ce jume papasakot ;D mmm... niu vat zdz ta panike yr is studentu atstovybes, tai taip i susipazinom, kai man reikejo kontaktu su Studentu Sajunga, prauziau as ten visus kanalus... Na ir mes taip kazkaip susibendravom ir as numeciau juokeli kad dawai arbatos as atwarysiu ketvirtadieni ir juokais sutikom, bet ji matyt rimtai prieme ir poto veliau parase, kad negali ketvirtadieni nes planu kazkokiu jai ten yra ir visai pamirsus kitaip jau suplanavo...

Tai cia pora savaicikiu buvo pasimirse viskas ir toje mugeje vel susitikom, na ir ta pati muges vakara man parase kad dawai sian arbatos, kiek veliau issiaiskinau nes tipo nesmagiai jautesi kad pirma karta susimove. Na ir dabar susimoviau as.

Bet reikaliukas cia galbut butu paprastas jeigu as buciau tikras kad tikrai patinku big_smile nes esme tokia kad mergelike yra paprasta kaip du kart du ir yra nekarta sakiusi kad rimtos draugystes jai nerupi ir neiesko ji antros puses, nors tai buvo ir ne apie mane kalbama, bet vistiek prielaidas darytis gi galiu... Na ir klausimas kyla ar as tiesiog darbiniais reikalais cia taip gerai sueinu ir norima kaip drauga palaikyt ar yra viskas kitaip. Na bet butu viskas zymiai paprasciau jeigu as kazkodel nejausciau to tokio keisto jausmo big_smile seniai ji jauciau... toks tarsi magneto traukimas. Kai esi salia, vis traukia arciau ir vis noris ka pasakyt ar padaryt... na zdz suprantat apie ka as sakau smile

oh... prirasiau... nzn ar pavyko papasakot viska kaip yra ;D bet viliuos kad tiap wink

2056

Danguole, 20 parašė:

jo as ji myliu...;D jetus net zakset pradejau...;D Diana ar dar gyva...?:)

as gyva, taciau manau, kad mano kompas vakar issigando chucko norriso galybes todel atsijunge internetas ir nebegalejau prisijungt sad ;D saunu, kad jau atavara turi :::024
Auri, neissigask to kad ji uzimta ir sako, jog kaddanors ekspromtu susiorganizuosit. pvz as irgi nemegstu zadet, nes nezinau ar tikrai turesiu laiko. jinai gal nenori beplanuot, nes tau netiketai islindo tos kapines... gal nenori likti ant ledo. kai turesi laisva valandele, parasyk ar paskambink ir paklausk gal siuo metu ji laisva. arba jei negaili pinigeliu, pakviesk pietu, juk visiems paprastai pietu petraukos buna vienu metu wink

2057

Danguole, 20 parašė:

tikrai Julija nepapasakojai kaip tau ten sekesi su tuo berniuku...?:)

Nu va, buvom tada susitike, pabuvom dviese, o paskui pas tokius pazįstamus biskutuka uzsukom. Ryt vel zadam susimatyt. Jis sake, kad su mama mano nori susipazint. Nelabai zinau, kaip cia viska tevams pasakyt;) , nes su kiek vaikinuku susitikinedavau, tai apie nei viena tevai nezinodavo:D

2058

perskaicius tavo istorija, manau, kad verta ja kabint toliau, tik "neuzsipult" ir neisgasdint jos is karto per rimtais santykiais... daznai (kiek pastebejau) merginos sako, kad nereik antros puseles, taciau siaip bendraudama su vaikinu karts nuo karto vis pradeda pasiilgt, pradeda trukt to bernelio ir iklimstama i rimta draugyste visai to nenorint wink taciau bunant kartu buna labai gera... jei is tikruju patinka big_smile o tai gali issiaiskint tik toliau bendraudamas su ja smile ir geras zenklas, kad ji norejo "pasitaisyt" po to kai susimove... todel dabar turetum taisytis tu smile

2059

Nu zinai bijoti neverta, zinai daug merginu sako kad jos neiesko vaikinu/antros puses, bet ant kiek zinai sirdziai neisakysi. taigi turi stengtis su ja susitikti ir poto pasimatimo jau daugiau zinosi apie ja, kaip ji i tave ziuri ir pan. wink

2060

Auris, 19 parašė:

hrrr... nu bandau nors nzn ar pavyks man ce jume papasakot ;D mmm... niu vat zdz ta panike yr is studentu atstovybes, tai taip i susipazinom, kai man reikejo kontaktu su Studentu Sajunga, prauziau as ten visus kanalus... Na ir mes taip kazkaip susibendravom ir as numeciau juokeli kad dawai arbatos as atwarysiu ketvirtadieni ir juokais sutikom, bet ji matyt rimtai prieme ir poto veliau parase, kad negali ketvirtadieni nes planu kazkokiu jai ten yra ir visai pamirsus kitaip jau suplanavo...

Tai cia pora savaicikiu buvo pasimirse viskas ir toje mugeje vel susitikom, na ir ta pati muges vakara man parase kad dawai sian arbatos, kiek veliau issiaiskinau nes tipo nesmagiai jautesi kad pirma karta susimove. Na ir dabar susimoviau as.

Bet reikaliukas cia galbut butu paprastas jeigu as buciau tikras kad tikrai patinku big_smile nes esme tokia kad mergelike yra paprasta kaip du kart du ir yra nekarta sakiusi kad rimtos draugystes jai nerupi ir neiesko ji antros puses, nors tai buvo ir ne apie mane kalbama, bet vistiek prielaidas darytis gi galiu... Na ir klausimas kyla ar as tiesiog darbiniais reikalais cia taip gerai sueinu ir norima kaip drauga palaikyt ar yra viskas kitaip. Na bet butu viskas zymiai paprasciau jeigu as kazkodel nejausciau to tokio keisto jausmo big_smile seniai ji jauciau... toks tarsi magneto traukimas. Kai esi salia, vis traukia arciau ir vis noris ka pasakyt ar padaryt... na zdz suprantat apie ka as sakau smile

oh... prirasiau... nzn ar pavyko papasakot viska kaip yra ;D bet viliuos kad tiap wink

Hmm..:? Idomiai cia pas jus... Na, bet jeigu tau ji patinka, jai tu taip pat patinki ( o manau, jog visgi patinki, nes kaip sakei, is pradziu ant bajerio apie ta arbata kalbejot, bet ji viska rimtai prieme ir kai nesigavo, pradejo tau aiskinti, kodel nesigavo. Vadinas, jei kazkiek parupai), tai kodelgi nepabandzius jos kabint..:)