Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 … 103 104 105 106 107 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 2081 iki 2100 iš 15497

- Auris, 22
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Evelina, 17 parašė:nepabandisi nesuzinosi (beja netgi draugiskai galima mergina spausti)
mmm... matai blogiausia kas gali atsitikt ir as nlb noreciau tai kad mano ta spaudima gali ne taip suprasti. Va tame ir beda, kad draugai paprastai nespaudzia del susitikimu ir viskas iseina naturaliai... na o as jei to naturalumo lauksiu tai ir kaledos gali ateit ;D

- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
nu dabr nors zinai kodel nepadori esi:D

- Julija, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Auris, 19 parašė:Velgi klausimas ar verta rizikuot nezinant situacijos tikros ir bandyt lipt ant to tilto? Galbut mane rimtai ziuri kaip i paprasta drauga ir jei as spausiu del to susitikimo tai lush tiltas?
Auriuk, kas nerizikuoja, negeria sampano;)

- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Auris, 19 parašė:Evelina, 17 parašė:nepabandisi nesuzinosi (beja netgi draugiskai galima mergina spausti)
mmm... matai blogiausia kas gali atsitikt ir as nlb noreciau tai kad mano ta spaudima gali ne taip suprasti. Va tame ir beda, kad draugai paprastai nespaudzia del susitikimu ir viskas iseina naturaliai... na o as jei to naturalumo lauksiu tai ir kaledos gali ateit ;D
Matai, aisku nereikia jau taip visai kasdien jos klausyneti ar turi laiko, beja jeigu jai netgi pora paprastu sms parasysi neklausdamas ar nori susitikti galesi suprasti ka ji tavije iesko(aisku jeigu atsakys i smsus)

- Auris, 22
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Julija, kiekviena rizika turi buti pasverta ir protinga, kitaip tai tampa is rizikos i debilizma. Todel vat as ce sedziu ir mastau visus kastus ir visus svertus. Vis gi matai as su ja daznai susitinku tai posedziuose, tai kokiuose projektuose... mat tas demesys toks nu nepasakyciau kad kazkoks ypatingesnis nei kitiem. Nieko neiprasto... :?

- Auris, 22
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Nebutina man SMS rasyti, nes kasdien arba kas antra diena SKypej susibendrauju.. Tad ner jau taip toli as nutrukes su kontaktu nuo jos.. :? uztat labai daug zinau as apie ja ir jos norus, bet man tai nei kiek nepadejo. Kuo daugiau gilinuos tuo labiau abejones mane ima..

- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Auri, o ji pakviete dar kanors arbatos gerti? ir nemanai kad ten nevieta savo jausmus rodyti nesvarbu kokie je ar draugiski ar kazkas daugiau;)

- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Protyv loma net pryjoma. Bet yra Chucko suktukas.
paaiskinkait, ka?..
as dar tebeskaitau ;D

- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Auris, 19 parašė:Nebutina man SMS rasyti, nes kasdien arba kas antra diena SKypej susibendrauju.. Tad ner jau taip toli as nutrukes su kontaktu nuo jos.. :? uztat labai daug zinau as apie ja ir jos norus, bet man tai nei kiek nepadejo. Kuo daugiau gilinuos tuo labiau abejones mane ima..
o jus kai susirasinejate randate bendra kalba yra apie ka pakalbeti?

- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Evelina, 17 parašė:Auri, o ji pakviete dar kanors arbatos gerti? ir nemanai kad ten nevieta savo jausmus rodyti nesvarbu kokie je ar draugiski ar kazkas daugiau;)
as irgi ketinau ta pati sakyt, tik tu aplenkei mane...

- Julija, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Ai, tiesa, mes su juo apie draugyste kalbejom. Bet as vis atsimazindavau sakydama, kad dar per mazai laiko praejo, kad draugautumem. Tai va... Dabar susirasinejom susirasinejom ir taip gavos, kad mes jau pora..

- Auris, 22
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Evelina, 17 parašė:Auri, o ji pakviete dar kanors arbatos gerti? ir nemanai kad ten nevieta savo jausmus rodyti nesvarbu kokie je ar draugiski ar kazkas daugiau;)
mmm... matai as irgi kai gavau ta pakvietima arbatos taip nerealiai maloniai nustebau ir apsidziaugiau, pagalvojau, kad va cia tai tikrai teigiamumas mano atzvilgiu... Taciau paskubetos mano emocijos buvo. Vis del to per skaipa pavyko jai nepajutus issiaiskinti, kad ji tiesiog pakviete, nes pirma karta nepavyko isteset pazado...
Na o pirmas kartas tai buvo mano iniciatyva, bet ir to tai buvo juoko formoj... :V

- Julija, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Ai, tiesa, mes su juo apie draugyste kalbejom. Bet as vis atsimazindavau sakydama, kad dar per mazai laiko praejo, kad draugautumem. Tai va... Dabar susirasinejom susirasinejom ir taip gavos, kad mes jau pora..

- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Julija sveikinu zinojau kad pas tave viskas pavyks sveikinu;) tris kart valio:D

- Auris, 22
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Evelina, 17 parašė:o jus kai susirasinejate randate bendra kalba yra apie ka pakalbeti?
Randam. Netgi nuostabu tai, kad per daug didele kalba randam, nes sunku sustoti. Na ir siaip mastymas ir gyvenimo principai tokie patys ;D buvom ce pramine vienas kita sese ir broliu... tai vat gal ji tiesiog is tos puses kad labai panasus esu ir idealus draugas :? O ne vaikinas... juk jus merginos taip esat isijuatusios su tais "tik draugais"

- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Auri niekada nereikia galvoti kad viskas blogai pagalvok kad viskas gerai ir taip kaip tu nori, gal ji taip greitai bijo savo jausmus atskleisti kas zino...

- Auris, 22
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Julija, 20 parašė:Ai, tiesa, mes su juo apie draugyste kalbejom. Bet as vis atsimazindavau sakydama, kad dar per mazai laiko praejo, kad draugautumem. Tai va... Dabar susirasinejom susirasinejom ir taip gavos, kad mes jau pora..
ooo kokios fainos zinios ! Nerealu
niu laukiam dabar tik suzieduotuviu ir musu klubas bus sustreks, pasikaustes patirtimi ;D ir taip toliau ;D sveikinu ! :] 

- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Julija, ir as sveikinu
Auri, bet jai svarbu susitikt ir isgert tos kavos... kitaip mano manymu nekviestu... suprantu kad ji skrupulinga ir vis del to...

- Julija, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Blyn, kas cia daros:? Jauciu, mano kompas stringa arba su nettu kazkas ne taip.

- Julija, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Žinutės: nuo 2081 iki 2100 iš 15497
Puslapiai Ankstesnis 1 … 103 104 105 106 107 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.