Re: 2006 rugsėjo 30 d. meetas Vilniuje
Joa, palajkau tave Giniuk..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → 2006 rugsėjo 30 d. meetas Vilniuje
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Joa, palajkau tave Giniuk..
Chebryte kur ryt haloweena swesit, kas ka siulot?? lekiam selti kur nors
Gal vel i absenta? Jek kur sutarsit - man sms parasykit, nes grysiu namo tik apie 19h is darbo.. vat.. buciau dekingas :*
Na as tai manau leksiu i Mens Factory, Gina kwieciu prisijungti, jei susidomesi rasyk man.
oj kak interestno tarp gejuku..:)) uuuuuu....
oj o chebra gal pas ka plotas darom savo mf:) haloweena manau as juste svieta pasirasytu:) dar giedre:) raganaites pasetume:) vaikinukai neatsiliktu manau.. taip iki ryto..
PSmano kambarine jei isvaziuos pas mane laisvas plotukas:) 9 m kvadratu xi xi xi
na jei sutinkat kad ikelciau per balkona ir kad piktas negeriantis kambariokas sedes prie kompo visa laika, tai ir pas mane tada plotas :-D
o tai ziurekit chebra turim du plotus... Puse ten puse ten ir super )
tai davai visi varom i mens factory!!!! susitinkam 22.00 ir varom!! busim drauge ir linksma ir muzika cool
Gina jau surinkom 9 panu kompanija taip kad linksma bus tikrai o waikinai jei jau pasywus tokie tai tegu neina merginos siandien siaucia
Merginos valdo
Niu kaip po sios nakteles wisi laikotes as tai puikiai, sauniai atswentem haloweena yega man patiko
Super duper... man irgi patiko, jega ten:)!!
Haloweenas buvo tikrai saunus! Gailekites tie kas nejot!
Gajliuosi...
augustinai tu gi buvai:))
Zinau, kad buvau.. bet yra del ko gajletis.. nesigilinam.. sekmes visiems..
Baik parintis!
oooo... sauniai praleidot laisvadienius, su kuo jus stipriai ir sveikinu saunuoliai.. hmm... bet ir oras.... matyt su pirmu sniegu sveikint nebutina...:D kas desis ziema
Ojej, as tikraj nesiparinu del nieko. Net isvis nepamenu, kad kada per 19 metu buciau parinesis. Neissigalvok. :-I
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → 2006 rugsėjo 30 d. meetas Vilniuje