Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
gana apir kakas
geriau keiciam tema ![]()
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 111 112 113 114 115 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
gana apir kakas
geriau keiciam tema ![]()
As tai snd buvau su tevais, kaimyne ir tecio draugu kapinese. Susalau ten brrr...
Gerai, kad namie isgerusi pora pusliu sidro su drauge apsilau:D
nu jei kaka plostmasine tai nlb turetu skest ;D
Oj, o jus apie plostmasines kalbejot?
Galvojau, kad apie iprastas:D)
Na gerai jau gerai, Linai, pasistengsim baigt apie tas kakas:D)
tik pora pusliu? ko tep mazai? ![]()
tik pora pusliu? ko tep mazai?
Mums, dviem panoms, pora pusliu 8% pilnai pakako, kad pralinksmetume ir susiltume:D)
Tiesa sakant net daugoka, kogero. Kadangi jau kilo noras visiems pazistamiems bernams sms rasyt:D) Taip nutinka, kai padauginu:D)
as tai kad susilciau tai geriu koki karsta vyna arba arbata :-) o tu Julyt sidra.. nu jau visiskai ![]()
as tai kad susilciau tai geriu koki karsta vyna arba arbata :-) o tu Julyt sidra.. nu jau visiskai
Tuoj ir arbatos eisiu atsigert:D)
nu nzn mano nuomone tai po dvi pusles (isviso 4ltr) sidro per du zmones (2litrai/zmogus) ir mergelikem, tai yra ganetinai daug sakyciau
~
nu nzn mano nuomone tai po dvi pusles (isviso 4ltr) sidro per du zmones (2litrai/zmogus) ir mergelikem, tai yra ganetinai daug sakyciau
~
na as "skaitau" kad cia tikrai daug kad ir ne mergikem..
P.S.>>> neisivaizduoju kaip galima sakyt "as skaitau" ;D;D;D;D;D
~
Ten buvo po 1,5litro:D) Bet cia nieko baisaus... Mes jau ipratusios...
Linas > Tai tame esme kad ir negalima sakyt "skaitai", nebent tu tikrai skaitai teksta ;D bet siuo atveju tu nori argumentuot kazka sakydamas o ne skaityt kazka ;D nu zdz supratai esme ;D
Julija > Nu tu mane jau pradedi gazdinti... tau Lauras rimtai neigiama itaka cia kazkokia padares yra :? :x
Auri gi kalbos kultura moku
(as nesuvokiu kaip 60tuju kartai taip liezuvis apsivercia pasakyt
as meciau rukalus tai pradejau starka ragaut.. visiskai prakiurau.. :}
Julyt eisim rebilituotis ![]()
Linas > Tai tame esme kad ir negalima sakyt "skaitai", nebent tu tikrai skaitai teksta ;D bet siuo atveju tu nori argumentuot kazka sakydamas o ne skaityt kazka ;D nu zdz supratai esme ;D
Julija > Nu tu mane jau pradedi gazdinti... tau Lauras rimtai neigiama itaka cia kazkokia padares yra :? :x
Ech...Tikriausiai Laurui teks ikrest berzines koses;D
Auri gi kalbos kultura moku
![]()
(as nesuvokiu kaip 60tuju kartai taip liezuvis apsivercia pasakyt
![]()
as meciau rukalus tai pradejau starka ragaut.. visiskai prakiurau.. :}
Julyt eisim rebilituotis
Gerai, eisim. Bet dar ne dabar, ok? Pavasario pabaigoj eisim, dabar juk reikia kazkokiu budu sildytis:D)
nu jau visiskai tada prakiursim.. padarom taip surenkim koki smagu pasisedejima prie zidinio.
tik gaila kad as bute gyvenu tai neturiu.. ![]()
Oj
O kur sivakar kitos musu mergaites prapuole?:?
nea nu jus ka zmones... televizoriaus neziurit? Gi rode, kad ateityje ziemos darys saltesnes, uztat zmones glausys drauge ir pirks BEKO
tai ir jum tep reik
apsikabint kan ors ir nusipirkt BEKO skalbykle !!
nu jau visiskai tada prakiursim.. padarom taip surenkim koki smagu pasisedejima prie zidinio.
tik gaila kad as bute gyvenu tai neturiu..
Tame, Linuti, ir problema musu, kad abu butuose gyvename
Zidiniu tai neturim... Ech, kaip smagu butu prisest ant supamosios kedes prie zidinio..
nea nu jus ka zmones... televizoriaus neziurit? Gi rode, kad ateityje ziemos darys saltesnes, uztat zmones glausys drauge ir pirks BEKO
tai ir jum tep reik
apsikabint kan ors ir nusipirkt BEKO skalbykle !!
Tai kad ta skalbykle tik vibruoja, taciau nesildo:D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 111 112 113 114 115 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~