Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
jo man ir taip buna...arba uzkabinu salia esanti klavisa jei nagus ilgesnius uzsiauginu...:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 128 129 130 131 132 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
jo man ir taip buna...arba uzkabinu salia esanti klavisa jei nagus ilgesnius uzsiauginu...:)
oi vargas jum su tais nagai
as einu maudytis
jau kai grisiu manau kad jau tu saldziai miegosi >>>> saldziu saldziausiu ![]()
LABANAKTUKAS LINUKAI...
lrytas!pas ka dar sniegas uzsilaikes?wkr sunki diena buwa tik teperskaiciau ka kalbejot,-parasyt neturejau jegu.. dar wienas klausimas pasistojo:ar negerianciom merg.labiau nepatinka geriantys waikinai,ar negeriantiem waik.lbiau nepatinka geriancios merginos?
Laurai>>> sveikutis, manau, kad nei gerianciam vaikinui nepatiktu negerianti pana ir vatvirksciai, jei gert tai tik kartu abiem
o tada jau i dugna.... :-)
sveikuciai
Kaune ir sniegucio buvo...:)Lauruti idomus cia tau klausimas pasistojo...
net susimasciau...manau cia priklauso nuo zmogaus poziurio ir jei isimyli gerianti vaikina nesamone butu ji atstumti vien del to,kad jis geria...dar priklauso nuo to kiek jis geria jei nuo ryto iki vakaro ir daugiau niekas jam nerupi tai net nzn.ir manau poroje vienas turi vistiek maziau gerti tada prilaikys negerenti...vnz.as cia nusisnekejau tikriausiai...:)
labukas...
Laurai, ne nezinau ka tau atsakyt i toki klausima ![]()
emmm......... kas nors gyvas? :V
na as gyvas... oi brolycia ir sesutes i koki vakara aptureaju.. et .. smagu geriau... sawu broliais ir sesem is Latvijos
myliu ta sali.. jega zmones
lb faini oi oi jega.. ok kokia jusu diena buvo? :?
as tai kai pedas girtas mygtukus spaudau..
mano 5 dienu nerukymo diena nuejo suniui ant uodegos
rukiau snd 3 kartus..
na o kaip jusu diena :? parasykit ryte
saldziu ![]()
as geriau gimtinej su senu draugiuku ir dar vienu zmogum.. beje sianakt pirma karta siais metais pradejo snigt gimtinej, tai ejom prasivaiksciot nakti.. ech.. tik db biskuti nesveika.. bet buvo jega! baigem 5a ryto..
Danguole, minejai kad jei geria nuo ryto iki vakaro tai jau blogai..
tai ash geriu tik vakarais.. tai pasijutau toks dar geras ir beveik abstinentas, nes buna retkarciais vakaru, kai negeriu ![]()
heh...
nu as tai nei geriau nei kur smaginaus
kruva reikalu buvo net nespejau akda
nu bet nieko siandiena nusimato tusiukas pas drauga, tai jimsim fronta ;D
na o as su dar besisukancia galva sedziu ir rasiau gi savo referata
oi as genijus ;D
>>>Auri gerai pasiautek ![]()
jo,o as vakar grizau nusikalus...nieko veikti nesinorejo....jums kai matau geriau buvo...
vau Lauri isivaizduoju kaip faina buvo... as taip megstu nakti pasivaiksciot ir dar kai sniegas lauke...
jo,o as vakar grizau nusikalus...nieko veikti nesinorejo....jums kai matau geriau buvo...
![]()
vau Lauri isivaizduoju kaip faina buvo... as taip megstu nakti pasivaiksciot ir dar kai sniegas lauke...
siengas yra stebuklas.. mmm o man tai kai dovana ....
Danguole, 20 parašė:jo,o as vakar grizau nusikalus...nieko veikti nesinorejo....jums kai matau geriau buvo...
![]()
siengas yra stebuklas.. mmm o man tai kai dovana ....
jo kai pamaciau snieguti net linksmiau pasidare...kazkaip kaledom pakvipo...:)
lekiam eglute puost ;D o kokiios labiau patinka dirbtines ar is misko? man tai gyvu gaila.. :-) 
lekiam eglute puost ;D o kokiios labiau patinka dirbtines ar is misko? man tai gyvu gaila.. :-)
man ir gyvu gaila,bet gyva kazkaip fainiau...eik mes su broliu pernai ejom eglutes vogt ir eigulis suciupo...ir mes ten taip isisukom gudriai...

man ir gyvu gaila,bet gyva kazkaip fainiau...eik mes su broliu pernai ejom eglutes vogt ir eigulis suciupo...ir mes ten taip isisukom gudriai...

[/quote]
na ir kaip jau teisinotes :?
cia kazka sumaliau tai taip keistai gavosi ;D
[/quote]
mes buvom su suniuku ir buvo tamsu kai pamatem kai zibintai artinasi broliui daviau pjukla ir jis pabego...o suniukas soko ant eigulio as ji ramint jis mano brolio nemate...ir klausia ar pjoviau eglute sakau ne juk pjuklo neturiu...jis ieskojo aplinkui nepamate kur pjauta...dar karta klausia ar pjoviau sakau ne juk pjuklo neturiu...tai ka cia veikiat klausia sakau suni vedzioju...ir paleido pasku...bet isivaizduoji buvo sekmadienio vakaras apie 20 val.ot kantrybe pas zmones...

mes buvom su suniuku ir buvo tamsu kai pamatem kai zibintai artinasi broliui daviau pjukla ir jis pabego...o suniukas soko ant eigulio as ji ramint jis mano brolio nemate...ir klausia ar pjoviau eglute sakau ne juk pjuklo neturiu...jis ieskojo aplinkui nepamate kur pjauta...dar karta klausia ar pjoviau sakau ne juk pjuklo neturiu...tai ka cia veikiat klausia sakau suni vedzioju...ir paleido pasku...bet isivaizduoji buvo sekmadienio vakaras apie 20 val.ot kantrybe pas zmones...

na jau ir suktumas tavo
saunuole
bet as visitek uz dirbtines ![]()
Puslapiai Ankstesnis 1 … 128 129 130 131 132 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~