21

Re: ka galvojat apie uzsieni?

vaikas eik is cia isvis ziuriu tave visur ira ispizdavoje visi ir kalbi kaip suauges nusivalik piena nuo lupu ( stickman)

22

Aurimas, 21 parašė:

vaikas eik is cia isvis ziuriu tave visur ira ispizdavoje visi ir kalbi kaip suauges nusivalik piena nuo lupu ( stickman)

haha! na va, tu negerbi zmoniu kurie daugiai uz tave apie kaska ismano!
tu tikriausiai kaip vergas dirbi,kad sakai kad cia nelengva. as pats dirbu, ir zinau kaip ir kas. kiek kainuoja nuoma(mano tevu atveju menesine kredito imoka uz nama) council tax, electricity etc. kiek isejna pinigu maistuj ir kiek lieka pinigu po visu islaidu.

23

ka tu cia apie savo tevus kalbi ar tu esi vienas givenes  ir as daugiau usdirbu nei abu tavo tevai ir mano darbas tai kaip i atostogas eiti

24

Mano mama ne dirba jeigu ka.. tevas gauna 1.700 svaru i rankas. ir neparink man cia kaip cia sunku, as tau kartoju, as zinau kiek ir kas kainuoja cia.

jeigu tu daunas ir mok kokia stuka svaru uz nuoma, + visus mokescius, prageri dar pora simtu svaru, tai ir tylek...

25

daunas tu tikras

26

Niu kam reik cia del nieku pyktis...........As jau ta pastebejau,kad lietuviai papjautu vienas kita pinigu atzvilgiu,kas turtingesnis.........Bet turtingumas ne tikroji pinigu verte,turtingas tas zmogus,kuris turi salia saves parama mylima zmogu..............O manau,kadvieni nori pabuti uzsienyje,o kiti mieliau liktu lt!Tad kam cia taip ardytis,del nieku!

27

Nikita, 16 parašė:

Mano mama ne dirba jeigu ka.. tevas gauna 1.700 svaru i rankas. ir neparink man cia kaip cia sunku, as tau kartoju, as zinau kiek ir kas kainuoja cia.

jeigu tu daunas ir mok kokia stuka svaru uz nuoma, + visus mokescius, prageri dar pora simtu svaru, tai ir tylek...

tu manes daunu nevadink ir nesnekek apie tx ar panasiai nes tu dar ju nemoki ir tu be mokslo dirbsi kaip nznau kas . o ka tavo tevas gal kzka pabaiges jei jo tai ka ? o ar cia ta alga menesine ar y savaite.

28

zadnast fraira gubyt.... auri tu gal nebesvaik .... taxus mokam visi kas dirbam legaliai taip kad jie jis dirba legaliai jis moka taxus, siiap londone nelegaliai nepadirbsi kiek iznau......

29

Evaldas, 22 parašė:

zadnast fraira gubyt.... auri tu gal nebesvaik .... taxus mokam visi kas dirbam legaliai taip kad jie jis dirba legaliai jis moka taxus, siiap londone nelegaliai nepadirbsi kiek iznau......

tai nuo kada nepilnameciai pradejo tax moket?

30

o nuo kada galima legaliai dirbti???????????? net buna kad nuo 16 jau dirba legaliai ir moka tax pasidomek pac. tam yra ir algos kitokios nuo 16vienokios nuo 18kitokios nuo 22 dar kitokios, s.airija = uk = tie patys darbo istatymai, o siaip 16metu uk jau pilnametis big_smile nu kazkas tokio big_smile

31

nuo 13 metu Uk galyma dirbti, bet tik "light" jobs like baby sitting. nuo 16 berots jau visus darbus, tik negalima su staklem dirbt,ar kaip tie dalykai vadinasi...
nuo 16 metu galyma vienam po europa keliaut, pirkt rukalus, ir juos rukyt... vienu zodziu daryt daug ka, kas lt nuo 18.

32

nu joa uk bishki kitaip:D kitokie istatymai:))

33

.. visur gerai, kur musu nera...
...uzsienis gerai, tik pinigeliu pasitaupyti, kad po to lietuvoj juos realizuoti:-)

34

Jolanta, 33 parašė:

.. visur gerai, kur musu nera...
...uzsienis gerai, tik pinigeliu pasitaupyti, kad po to lietuvoj juos realizuoti:-)

o kaaam? daug kas rase: vaziuosiu i uk, padirbesiu pora meu, ir lt buta nusipirksiu. ne nu kam lt bustas, eigu tu tenjo ngali islaikyt? lietuvoj darba gera turi tiktai te kuriu gymynes gerai sedi...

35

vacia tai pavaret:)

36

>>tai va ka gavvojat ?

Ash tai galvoju kad uzsienis yra uz Lietuvos sienos.

37

o as tai galvojiu kad uzsienis tai plotas uz mano kambario sienos:=)