Re: O nemanot vaikinai, kad ir stambios panelės yra gražios?
Saulius>>tai pala,as galiu uz tave zinoti ir kine,muzikoje,automobiliuose r sporte,daugiau uz tave,tik gal neviska zinosiu,tai ka tu zinai,o tu negali zinoti,tai ka as zinau,nemanai?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → O nemanot vaikinai, kad ir stambios panelės yra gražios?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Saulius>>tai pala,as galiu uz tave zinoti ir kine,muzikoje,automobiliuose r sporte,daugiau uz tave,tik gal neviska zinosiu,tai ka tu zinai,o tu negali zinoti,tai ka as zinau,nemanai?
maniau juokaujam... bet turbut tik man vienam juokinga buvo:))
kuo čia siejas santykių aiškinimasis su kinu ir muzika?
Elena, 15 parašė:Saulius>>tai pala,as galiu uz tave zinoti ir kine,muzikoje,automobiliuose r sporte,daugiau uz tave,tik gal neviska zinosiu,tai ka tu zinai,o tu negali zinoti,tai ka as zinau,nemanai?
aj.. ka tu suprati:)))
Ernesta, 18 parašė:Elena, 15 parašė:Saulius>>tai pala,as galiu uz tave zinoti ir kine,muzikoje,automobiliuose r sporte,daugiau uz tave,tik gal neviska zinosiu,tai ka tu zinai,o tu negali zinoti,tai ka as zinau,nemanai?
aj.. ka tu suprati:)))
;D aš dar mažiau už Eleną suprantu..
o tai ka tu galvoji?;)
Ernesta, 18 parašė:
o tai ka tu galvoji?;)
nieko aš negalvoju nemąstantis žmogus esu ;D
oho kokios cia aistros verda...
hm, į temą dar neatsakiau nors ir ne vaikinas esu, bet stambios panelės gali būt simpatiškos, simpatiškesnės už lieknas. bet, bet kuriuo atveju, kiekviena mergina privalo rūpintis savo kūnu.
oho kokios cia aistros verda...
beveik kaip pas mus klube
Danguole, 20 parašė:oho kokios cia aistros verda...
beveik kaip pas mus klube
cia tik pikciau...
hm, į temą dar neatsakiau nors ir ne vaikinas esu, bet stambios panelės gali būt simpatiškos, simpatiškesnės už lieknas. bet, bet kuriuo atveju, kiekviena mergina privalo rūpintis savo kūnu.
va protingai cia
Saulius>> nu as tai nejuokavau
Saulius>> nu as tai nejuokavau
ne juokai su tavim ane?
Elena, 15 parašė:Saulius>> nu as tai nejuokavau
ne juokai su tavim ane?
Taip
gerai, daugiau jokiu juoku.
man patinka kai merginos turi nevisai trivialia forma, ta prasme blogai jei yra kaip rutuliukas, taip pat blogai kai yra.. na kaip "lentute":)
o aciu aciu
sako kad mylimo kuno turi but daug, bet as tam nepritariu. Reikia save prisiziuret tiek merginom tiek ir vaikinam. Bet ir labai persistengt nereikia besikudinant, nes tada tikrai "vyrai kaip sunys ant kaulu nepuls", o ir lovytej nesijaus laisvai, nes kaip dauguma vaikinu sako "bijos i lenta pasitryne pasinu prisivaryt"
Sveiki. Aš, kaip neįtin liekna panelė, norėčiau pareikšti savo nuomonę. Kiekvienas vaikinas yra skirtingas, jų skoniai irgi. Vieniems patinka lieknos, kitiems stambios, o dar kitiems ir storos, bet aišku, tokių labai mažai liko. Iš vienos pusės, nemanau, kad vaikinai turėtų rinktis paneles pagal grožį, išvaizdą, bet jei jau užvėdėt šią temą, tai manau, kad ir lieknos, ir stambios panelės yra gražios.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → O nemanot vaikinai, kad ir stambios panelės yra gražios?