Re: Pirmas kartas
man pirmas kartas gal kai buvau 19. bet pastebejau jog merginos siais laikais prisibijo vaikinu su maza patirtimi
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Pirmas kartas
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 14 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
man pirmas kartas gal kai buvau 19. bet pastebejau jog merginos siais laikais prisibijo vaikinu su maza patirtimi
Ojetau nu bet Jus kokie berniukai. atviri,gaila,kad tik apie tokius dalykus
jo jo man ir 14 m ir kartajs pasvajoji apie pirma karta
as tai laukiu savo isrinkotios ir pirmas kartas bus po vestuviu...
:-D saunus poziuris, tik ar pats tuo tiki?:D
pirmas kartas buvo kai man buvo 15 metu, o jai 21 metai. Visai nieko buvo
Vakar.Ir tai yra gerai
Su menylimu...
na man buvo 17m...idomiausia, kad as turejau nuojauta kada tai tixliai ivyks. ir taip ir ivyko. nors TIKRAI neprovokavau ir nebuvau nieko numaciusi... bet as jau buvau tiesiog nusiteikusi. tai buvo nauji metai, nepazystamas vaikinas kurio po to as niekada nesutikau. nors jis buvo labai manim susizavejes ir prase tel, klause gal galetumem susitikti ir pan.... as atsakiau kategoriskai "ne". dziaugiuosi, kad jis labai stengesi ir nebuvo is tu ereliu, kurie po to giriasi "as ja padariau"... nu paatviravau, jauciu sulauksiu kritikos, bet tiek to jau...
man buvo 15 o jam 20ir buvo nelabai,o veliau tai )))))))))))))
buvau 20 metu..nors buvo progu ir anksciau ta pirmaji karta patirti... bet tada kitaip dar masciau... gyvenimas atveria akis kartais veliau kartais anksciau..
na man buvo 17m...idomiausia, kad as turejau nuojauta kada tai tixliai ivyks. ir taip ir ivyko. nors TIKRAI neprovokavau ir nebuvau nieko numaciusi... bet as jau buvau tiesiog nusiteikusi. tai buvo nauji metai, nepazystamas vaikinas kurio po to as niekada nesutikau. nors jis buvo labai manim susizavejes ir prase tel, klause gal galetumem susitikti ir pan.... as atsakiau kategoriskai "ne". dziaugiuosi, kad jis labai stengesi ir nebuvo is tu ereliu, kurie po to giriasi "as ja padariau"... nu paatviravau, jauciu sulauksiu kritikos, bet tiek to jau...
manau Tu pati nori suzinoti zmoniu nuomone apie toki Tavo pirmaji karta..
kitaip nebutum pasakojusi sios istorijos
nepasakiskai nepasakiskai... 18 buvo katik sukakine...
na justinai ne del to.... tikrai nelaukiu kad kas nors pakomentuoti. gal tiesiog save perlauziau apie tai pasakiusi kitiems. nes siaip kazkaip nemegstu kitiems apie save pasakoti... gal mano tokia netipine situacija ir nzn kaip kiti i ja reaguotu. as ir pati dar kartais pasvarstau kodel viskas taip ivyko, ar cia gerai ar blogai ir pan....
Tavo kunas, Tu su juo gali daryti ka nori... jei nesigaili to tai viskas ok!
ar yra jusu nuomone kokia riba iki kada turetu patirt pirma karta?
ribos niera
iki mirties bet nebutinai
man buvo 19 jam irgi 19 tai buvo nerealu... pranoko visus mano lukescius
Giedre, 13 parašė:na kazinau.as dar nekalta ir mano manymu tinkamiausias laikas myletis bunant 16m.mano sesuo pirma karta pasimylejo kai buvo beveik 14m.na bet cia pagal zmogu kada per angsti,o kada pats tas.neliaukiu ir neieskau to vienintelio,nes mano manymu tai nesamone,bent man,nepykit jei kas atvirksciai manot. CIA NE I TEMA,BET DZIN
nepritariu ! 16 metu yra per anksti.. o apie tavo sese tai patyliu,nenoreciau tokios i zmonas !! juk vapse vaikas 14 metu tai dar smelio dezej bapkes stabeliuoT!!!!!!!!!!!!! hrrrrr
o va del tavo pasakymo tia as turiu priesinga nuomone.. Na tiap yra tokiu 12-14 kurie dar tik pradeda bresti ir atitruskta nuo mamos.. Bet kas anksciau pradejo bresti ir tevaj yra labai geri nuo pat mazens tau sako teisa , o ne "gandras atnese"
14 ?
tai kad tu visai vaikas ... maza mergaite
nu krc nzn.. tau dar su lelem zaist ,o ne apie saxa kalbet !!!
;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 14 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Pirmas kartas