Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 … 150 151 152 153 154 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 3021 iki 3040 iš 15497
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
zn yra bet nedrasu db bus vel.. kai nudegina tai paskauda ,,ir tada pradedu negraziai per visas eiti.. :-)
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
na zn stengsiuosi is viso nurimti.. ir but vienas ramiai... na tik del saves gyvensiu
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
labos Diana
>> tai tik tu Danguolyt esi?
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
jo tik as visi issibegiojo...:)
- Lauras, 19
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
bln Linai sugraudinai db mane nerealiai.. jau zadejau negert.. Jezau Kristau kaip turetum jaustis.. einu ishgert uz tave ir man ramiau bus ir netaip bjauru.. blean blean tikrai uzjauciu seni ir tikrai tai mane kazko paveike.. viskas **** risu tuos reikalus nebesidairysiu i merginas nenoriu papult i tokia situacija!! zmogau laikykis..
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
man ir graudu pasidare kai fainam zmogeliui skaudu...tai tikrai liudi kartu su juo...
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Lauras, 20 parašė:bln Linai sugraudinai db mane nerealiai.. jau zadejau negert.. Jezau Kristau kaip turetum jaustis.. einu ishgert uz tave ir man ramiau bus ir netaip bjauru.. blean blean tikrai uzjauciu seni ir tikrai tai mane kazko paveike.. viskas **** risu tuos reikalus nebesidairysiu i merginas nenoriu papult i tokia situacija!! zmogau laikykis..
>>LAuri nusiramink...
man ne man tai jau 3 kartas toks... pabunu vienas ir atsigaunu.. o alus nusiramint tikrai nepades..
atsisedau parukiau ir nusiraminau.. pasaulis juk ne sugrius ne as pirmas paliktas ir tikrai ne paskutinis..
>>dekui uz palaikyma.. turiu istverti..
- Lauras, 19
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Linas, 19 parašė:Lauras, 20 parašė:bln Linai sugraudinai db mane nerealiai.. jau zadejau negert.. Jezau Kristau kaip turetum jaustis.. einu ishgert uz tave ir man ramiau bus ir netaip bjauru.. blean blean tikrai uzjauciu seni ir tikrai tai mane kazko paveike.. viskas **** risu tuos reikalus nebesidairysiu i merginas nenoriu papult i tokia situacija!! zmogau laikykis..
>>LAuri nusiramink...
man ne man tai jau 3 kartas toks... pabunu vienas ir atsigaunu.. o alus nusiramint tikrai nepades..
atsisedau parukiau ir nusiraminau.. pasaulis juk ne sugrius ne as pirmas paliktas ir tikrai ne paskutinis..
o as alaus ir neturiu Linuk snd.. snd kai ka rimtesnio turiu tik.. bet butu gerai jei pavyktu shitos pagundos ishvengt..
pas mane irgi kazkas fronte naujo tais klausimais.. bet kazkaip po to ka pas tave perskaiciau nebenoriu nei kad kas toliau butu, nei kalbet apie tai..
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Lauras, 20 parašė:Linas, 19 parašė:Lauras, 20 parašė:bln Linai sugraudinai db mane nerealiai.. jau zadejau negert.. Jezau Kristau kaip turetum jaustis.. einu ishgert uz tave ir man ramiau bus ir netaip bjauru.. blean blean tikrai uzjauciu seni ir tikrai tai mane kazko paveike.. viskas **** risu tuos reikalus nebesidairysiu i merginas nenoriu papult i tokia situacija!! zmogau laikykis..
>>LAuri nusiramink...
o as alaus ir neturiu Linuk snd.. snd kai ka rimtesnio turiu tik.. bet butu gerai jei pavyktu shitos pagundos ishvengt..
pas mane irgi kazkas fronte naujo tais klausimais.. bet kazkaip po to ka pas tave perskaiciau nebenoriu nei kad kas toliau butu, nei kalbet apie tai..
na gi ryt i unika reikes nieko neragauk
na zn sunku vel megint kai taip pasiukslina bet toks jau tas gyvenimas..
jei sedesi ir dejuosi lengviau nebus..
- Lauras, 19
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Linas, 19 parašė:na gi ryt i unika reikes nieko neragauk
as ryt neisiu.. bet sakes as nebenoriu daugiau pats to patirti, tai ka man dabar daryt? nu bet **** du menesius tampesi ir tikrino? ar nejo to kaip nors anksciau nujaust?.. nelb as ta mergina suprantu.. atsirado koks kitas.. aina.. nu p... blemba pacane tikrai bjauru..
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Lauras, 20 parašė:Linas, 19 parašė:na gi ryt i unika reikes nieko neragauk
as ryt neisiu.. bet sakes as nebenoriu daugiau pats to patirti, tai ka man dabar daryt? nu bet **** du menesius tampesi ir tikrino? ar nejo to kaip nors anksciau nujaust?.. nelb as ta mergina suprantu.. atsirado koks kitas.. aina.. nu p... blemba pacane tikrai bjauru..
kito nera nes man apie ja papasakojo musu bendra drauge (o jos geriausia drauge).. na man irgi bun a kad as nepagimdau jokio jausmo per 2 menesius.. gal kvaila bet taip yra.. na juk toks gyvenimas nuolatinis ieskojimas... na bjauru ir nemiela kai taip atsitinka bet taip atsitinka....
- Lauras, 19
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
sugalvojau! gal sitas klubas blogio sekla! ir tau ir Dianai visokios problemos atsirado su antrom pusem.. o visi kiti kur sedi, tai nuo pat klubu ikuurimo pradzios kaip buvo vienisi taip ir yra..
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Lauras, 20 parašė:sugalvojau! gal sitas klubas blogio sekla! ir tau ir Dianai visokios problemos atsirado su antrom pusem.. o visi kiti kur sedi, tai nuo pat klubu ikuurimo pradzios kaip buvo vienisi taip ir yra..
:-) na kazkodel as nelinkes taip manyt.. na as manau kad draugyste yra 2 zmoniu indelis nemanau kad tik ji kalta gal ir as .. bet as dar nesupratau kuo.. dar gal mes su ja pakalbesim ir padesim visus taskus ant i
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
tai as jau visavertis narys.. kuklokas ir vienas.. :} ai pasaulis nuo to nenustos suktis.
- Lauras, 19
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
kelinta rimtesne cia tavo buvo jei ne paslaptis?
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Lauras, 20 parašė:kelinta rimtesne cia tavo buvo jei ne paslaptis?
rimtesine tai 3 o taip tai 8
Žinutės: nuo 3021 iki 3040 iš 15497
Puslapiai Ankstesnis 1 … 150 151 152 153 154 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.