Re: noras....
18 metu - man atrodo cia tinkamiausias amzius pirma karta pasimylet. ir ne veliau kokiu 22.
o kas nutiks jei veliau?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → noras....
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
18 metu - man atrodo cia tinkamiausias amzius pirma karta pasimylet. ir ne veliau kokiu 22.
o kas nutiks jei veliau?
man isvis atrodo,kad dabar tos mergaites daug greiciau bando suaugti,nei budavo anksciau,taip ir prasideda ziaurus nesusipratimai. Ypac jei niekas ju nepristabdo,tai retai pacios ir susilaiko. Juk jaunus zmones apskritai labai gali paveikt aplinka...
as apie tai esu sukures posta 14 - 15 metu mergaites su daug viresniais vaikinais 20metu...tai apie tai as ir turiu galvoj jog tie 20 tenori tiktai kad jos duotu jiems tdl ir buna 14 - 15 metu mergos jau pravarytos...dabar tai 16 metu nekalta mergaite sutikti butu retenybe...bent jau mano manymu o kaip jums atrodo?
nu ziurint kur ieskai viliau tu mergaiciu,
o tokius kurie pasinaudoja vaiku smalsumu, ziaurei pasakysiu bet pastatyti prie sienos ir sus...., juk tai vaikas ir jam likusiam gyvenimui lieka trauma...
taip teisybe, ypac tokius kurie yra seimos narei pvz tevas ar brolis juk visko buna juos visus tik s ir tereikia,,,,
na o del pradejimo tai nzn, tik tikrai ne nuo 12 metu, bet jei viska darant abdairiai saugantis tai gal nuo kokiu 17 ar 18, bet cia tik mano nuomone bet kai jau vaikai vaikus augina niu tai atsiprasau.......
as apie tai esu sukures posta 14 - 15 metu mergaites su daug viresniais vaikinais 20metu...tai apie tai as ir turiu galvoj jog tie 20 tenori tiktai kad jos duotu jiems tdl ir buna 14 - 15 metu mergos jau pravarytos...dabar tai 16 metu nekalta mergaite sutikti butu retenybe...bent jau mano manymu o kaip jums atrodo?
Na is tikro ne viena tokia pazystu, net ir vyresne, bet dar nekalta
tai tau pasiseka kad pazysti tokiu,nes tokiu lieka vis maziau
reiktu pagalvot pries mylint taip karstai ka darys kai savo amziaus pataps tetukais arba mamytem:)
as tai neateisinu nu bet jei jau atsitinka uzsimezga gyvybe tai uz vaika nesiojima o ne zudima
ar pateisinate nora kuo anksciau pradeti lytinius santykius (pvz. kai 12 metu mergaites gimdo vaikus)... ar tai Jusu manymu neluosina "vaiko" psichikos?
Aišku kad luošina .Tai kodėl taip atsitinko ? Mityba . Dėl pelno gyvulininkystėje naudoja augimo hormoną .Kur matyta kad kiaule ,karvė užauga per porą mėnesių. Tie vaistai niekur nedingsta ypač jei juos duoda galvijams kiekvieną diena .Vaikai valgydami tokia mėsa vystosi lytiškai daug greičiau, ir ne pagal metus . ... po velnių ne mėsa o visa vaistinė.
Natūralioje a plikoje viščiukas užauga per 8 mėnesius.O karvei kiaulei reikia bent metų .Dabar tas augimas pagreitinamas .Sako nusipirkai kilogramą kiaulienos ,nereikės skiepytis nuo gripo .Nes mėsa jau paskiepija ... FLMAO
Visur ir visko žemėje problema kad : mokslas , chemija, kultūra , meilė, politika , šeima,lygios teisės ir tt... viskas suskirstyta į rėmus .
Todėl kad ten kažkoks politikas pasirašydamas įstatymą ,apie gyvulininkyste .Kurio tikslas chemijos pagalba padidinti produktu kieki .Nepagalvoja kad tai kenkia .Taip mėsos bus daug ir visi bus sotus .O kad tau gims vaikai ir pradės ieškoti sekso partnerio nuo šešių metu .Niekas to nesako. Net jei taip yra tu to neįrodysi. Iš kur politikas tai gali žinoti jis ne chemikas .Iš vis politikai bent karto laikė g r ė b l į į rankas žino kaip galvijai auga .Kai kurie karvės nematė .
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → noras....