Re: Meetas2 Šiauliuose
va-je-tau... negalesiu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas2 Šiauliuose
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 … 40 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
va-je-tau... negalesiu
lekiam man tinka
na jei cia kalba eina apie gruodzio 2-3 ta savaitgali tai gal ir man iseis sudalyvaut, butu liux:D
itariu, kad cia kalba eina apie ateinanti savaitgali t.y. lapkricio 24-25 dienas...
o gal rimtai dar kitam savaitgaliui atidedam, nes si daug kas negales..?
susitiktume gruodzio 1-2, butu kaip tik ziemos sezono atidarymas
as sutinku del dar kito savaitgalio tada bent busiu niekur neisvaziavus gal kas norit mano suni pirkt?
teks tau ta suniuka padovanoti kam nors
jau radau seima kuri nori, ryt atvarys paziuriet, bet negausiu tiek kiek uzsiprasius
kaip del nauju seduloj? issinuomotume rastini nameli- 150lt para (5 miegamos vietos), galima papildomai paimti miegamu vietu geltoname namuke- 1asmeniui 15lt duoda patalyne, o pirtis 70lt 2 val.
rytoj skambinsiu, tad laukiu komentaru
tai juk tuose namukuose geltonuose nera sildymo,rastiniai su zidiniais,o ten laisvu vietu yra?
tai rytoj skambinsiu teirausiuos ar yra, dar pora vietu netoli siauliu yra, bet itariu kad bus brangu ir kazin ar laisva- bet pabandyt verta, o seduloj yra penki ar sesi rastiniai nameliai
niu tai seduloj faina... ir galima susitarti.. na lauksim viktorijos pasakymu:)
na kad ten labai brangu toi seduloi..man teko ten buti tai nemazai lt isleidau.. tie geltoni namukai nesildomi ir salti o kiti 200 lituku biskiuka brangu na da pirtis 75 lt kelioms valandoms bet ten tai pirtis liux:)
nu bet juk nauji metai,nesvarbu tie pinigai
duodu 100proc., kad rastiniai nameliai seduloj jau senai rezervuoti...
butent naujieji tai nesvarbu kiek, o rastinis namelis ne 200 o 150lt, be to jei nepaklausim tai ir nesuzinosim ar uzsakyti ar ne
rastiniu nameliu neber, ieskom toliau
sakiau, jau per velai susigriebet, zmones vietas naujiems metams jau vasara rezervuojasi...
bandykit ziuret gal kokia kaimo turizmo sodyba, pasiziurekit internete : http://kaimoturizmas.greitai.lt/
sitam tinklalapy tai nieko ner kad siauliu rajone butu jauciu svenciam prie konteineriu
Cia tai tikrai kazkas yra: http://www.siauliai.lt/tic/turizmas/apg_snamai.htm
Kas netingit galit uzeit i turizmo informacijos centra, jie turi viso Siauliu regiono kaimo turizmo sodybu kontaktus...
ka jus nusimanot apie sventima...
darykit kaip ir as.
du metus is eiles naujus metus sutikau uz vairo....
pasaka tiesiog...
ir blaivas, ir pamatai kazka...
(jei dar vieni tokie nauji metai, as ju nebesvesiu)
tai Minde negi tu mumis visus veziosi kad butume blaivi?
o siaip reiktu jauciu dabar uzsisakyt kitiems metams duodam avanso o dave nebandot isvaziuot arba numirt pinigai bus negrazinami
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 … 40 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas2 Šiauliuose