3441

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

tai tu laurai butinai gausi prisijungt ! big_smile gausi per nosi jei bus kitaip hehe big_smile o del to amziaus tai vat joa... o kur tie Ylakai beje randas ? :?

3442

>>>>Sveiki dar karta wink

Na tie Ylakai mazdau man atrodo kazkur birzu rajone tai siaures lietuva prie latvijos sienos wink

>>>>Na jau visi rastu pvz onos baznycia arba europa ;D

>>>>>>>Lauri musu gidu patapsi wink

3443

big_smile big_smile big_smile nu jo tada toli brac...

3444

na tai jau tikrai.. :-) na dar gi sake kad jos mama dinozaurisku paziuru tai neisleistu gal o dar kur ji nakvotu vln :? big_smile

3445

ai gi visi kalnu parke ant suoliuko ;D ;D

3446

ziurint kada darytume..jei ne ant speigo,tai galeciau ir pramastyt kas kur kaip su naktawojimu..o jei link pawasario tai nei nereik naktawot..
o jum geriausias orientacinis taskas butu stotis ;-) nuo jos beweik bet kur galiu kelia parodyt wink
bet merginos Kaune grazesnes ;-D

3447

na man tai nea as vln lesiu ir fyfu maziau maciau.. nors ir ten pilna.. :-) na as tai vln tai nlb ir klaidziopju randu viska ko man reikia big_smile na stotis tai lb jau baisi vieta joje manes narkomanai praso centu ;D bet sugalvoja i domias sumas pwz anakart tai uzsinorejo 59 centu ;D ;D sakaiu eik dirbt ir ne tiek turesi big_smile

3448

geras 59centai kodel ne 60? :? big_smile
Nu va ruosetes susitikti, o as negalesiu atvaziuoti:(
nors niekas dar man nesiule:D

3449

na cia tik svarstom tokia galimybe :-)
na zn gal jie pasiskaiciuojaq kiek ant dozes truksta tai ir prasineja big_smile

3450

nu ka visdelto 59centai skamba maziau neigu 60 centu ;D
Beja jeigu darysiti koki nors meeta tai suraskite daug merginu;)

3451

na tai jau reikes nes tik susitiksim pralinksmesim isdrasesim ir bus viskas ok big_smile

3452

Linai, rodos tu sakei, kad Ylakiai birzu rajone? :? suklydai ;D skuodo smile esu 100km nuo aurio wink vat butent kaip ir sakei, manes niekas neisleistu ;D o as ir neklausciau ;D geriau palauksiu tokio amziaus, kad i tokia kelione galeciau traukt nesiklausus big_smile nemegstu prasinet leidimo, del ko mama labai nervojas, nes as net nemegstu pasakyt kad iseinu ir tuolab kur traukiu ;D siemet su meetu problemu betu, nes autiku gi vazineti nepatogu wink teisiu dar neturiu... va kitamet paseliosiu ir as su jumis vasara arba kai jau studentausiu.. ;D

3453

sorry, Auri, netycia tavo varda is mazosios raides parasiau... :::003

3454

na gi buna kad ir as suklystu jau geografijos nesimokau o egzo 9 gavau big_smile nors Lietuvos prisipazinsiu niekada gerai ir nemokejau ;D na bet autiku pigiau wink man tik valanda su puse expresu ir as jau stoty su narkomanais is manes centus kaulyjanciais ;D ;D

3455

bet nepatogu autiku ;D kokias 6h tureciau kirmet autike... jei vaziuociau, tai su Auriu tarciaus ir abiem butu patogiau ir pigiau smile eh.. bet ner ko man cia dabar svaigt apie tokias linksmybes... zinot, vasara i juros svente reiktu rinktis, tada 99% kad buciau ;D jei tik darbo nebutu ir ko nors pan... bet tokiose tolybese irgi nereik planuot, nes dar ir numirt galiu iki to ;D
traukiu y lovyte, labanakt, chebryte wink

3456

o tai mane visi meta... :-) na tikiuosi dar kas atleks big_smile

>>>>>>>Saldziu sapnu Diana

3457

Diana, 17 parašė:

Oi Diana melskis kad Auris tau atleistu ;D

3458

Linai ir tai vadinasi mes tave metam? gal atvirksciai?:D
nu va palikote jus mane tai ir as ka nors paliksiu;D

3459

Evelina, 17 parašė:
Diana, 17 parašė:

Oi Diana melskis kad Auris tau atleistu ;D

joa tikekis kad jo sirdis bus gailestina ;D

3460

nea as dar cia bet gal kai letai veikia klubas nuo postu gausybes tai truputi lagina.. :-) todel nesusipratimu sunku isvengti.. big_smile