Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
galiu skirti spec skilty klubui savo organizacijos puslapy idet jusu nuotraukas ir pan busit izimybes :]
tik nesakyk,kad man fotkintis reikeskam vargsus zmones gazdinti...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 181 182 183 184 185 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
galiu skirti spec skilty klubui savo organizacijos puslapy idet jusu nuotraukas ir pan busit izimybes :]
tik nesakyk,kad man fotkintis reikeskam vargsus zmones gazdinti...
tai juo man vargsui irgi fotkintis reiks ir vargsus zmones gazdint... vaje sakes makes ne ? :?
tai juo man vargsui irgi fotkintis reiks ir vargsus zmones gazdint... vaje sakes makes ne ? :?
tavo neisgazdins,o mano jo...
nu jei mano neisgazdins tai tada niekas daugiau neisgazdins nieko baisiau nebuna uz aristokratiskai atrodanti piemeni ;D
nu jei mano neisgazdins tai tada niekas daugiau neisgazdins nieko baisiau nebuna uz aristokratiskai atrodanti piemeni ;D
na ko tu cia taip ziauriai,jei tu ant saves varai tai man isvis tik pasikart belieka...
as cia skaiciau skaiciau ir kazka turbut praskaiciau... apie koki kluba cia kalba eina? :V
musu nedrasiuju kluba
em... o kam to reikia, kokia sios minties potekste, ar kaip cia pasakius..?
nu tipo skleist musu klubo ideja platesniu kalibru :DDDD
bet cia jis isliks?
a... dabar aisku na ideja tai gera, bet kad kazin kiek mes tiem nedrasiem padedam? :? tik tiek kad visi galetu burtis i kruva...
nu tai vat susibure i kruva ir ugdosi :] mokosi, tobuleja ir tampa normaliais AIsq cia jis liks cia musu klubo serdis visada per amziu amzius
tai cia butu taip, kad rasom cia ir automatiskai pildosi ir ten ir jei kas ten raso, iskart matom ir cia?
chebra as jum viena dalyka pamelavau...ir dabar mane sazine grauzia...
tai pasakyk tiesa...
na as cia sita anketa taip kaip ant sutkos kuriau tai va mano vardas ne Danguole visai...
Diana nia ten tik butu zinai kaip reklama ir mazdaug musu fotkes ir musu principas klubo :] o cia visas veiksmas :] jeigu kas nores prisijungt tai nuorodos i si puslapi iskart blinkt :]
danguole... tai kaip dabar tave vadint?
na cia as Danguole taip ir vadinkit...
o tai... :? Koks tavo tikras vardas? o tu atvaziuosi i vilniu alaus inkalt su nedrasuoliais? :?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 181 182 183 184 185 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~