Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
uj sunkus savaitgalis..uj kiek alaus sunaikinta.. uj prasideda nesveikumas po truputi.. uj..
nepavydziu...man po pagyru kazkodel kefiras padeda... zinau kvailai skamba...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 184 185 186 187 188 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
uj sunkus savaitgalis..uj kiek alaus sunaikinta.. uj prasideda nesveikumas po truputi.. uj..
nepavydziu...man po pagyru kazkodel kefiras padeda... zinau kvailai skamba...
ne nuo laimes, o nuo gudrumo... ;D aisku, truputi ir nuo kortu. dabar irgi losiam, tai surinkau 180 nesisaukdama ir dar broli i minusa nusodinau... ;D
o tai kame tas gudrumas ziuri i kitu kortas,ar sau geresnes pasiemi...?
kaip tai pasiemi sau geresnes?.. :?
ta prasme kai dalini... arba gal kaip dalina kitu kortas uzmatai...nes kitaip cia tik nuo kortu priklauso,nes jei geros neina nelaimesi ne pro kur...
nu jo, bet kad apsoliuciai nuo kortos priklauso, tai nesutinku
na tai isduok tada nuo ko?
nuo sugebejimo kitiem muilint akis metant kortas
nu jo cia tiesa...
kaip savaitgali praleidai?
ai vakar nieko gero nenuveikiau bimbinejau is kampo i kampa,o siandien jau smagiau buvo nuo pat ryto laksciau visur... o tau kaip?
kompa apsikabinus... ;D is tikruju nezinojau kur detis visa si savaitgali. penktadieni kaip ir buvo noro iseit kazkur... bet svarsciau svarsciau ir nusprendziau likt namie... gal buciau Igna sutikus.. bet.. eh, kaip yra taip.
tiesa na kaip jusu santyliai dabar gal tvarkosi?;)
o kas ta Inga? :?
gal po truputi ir tvarkosi... bet labai gerai butu susitikt... nes sms nenori pasakot smulkiau, kas ten kaip pas ji. biski susirasinejom. siaip nenoriu jo spaust ten su susitikimais ar pan. gi zino kur gyvenu be to, kad buvo jis penktadieni ylkiuos ir man nesake, tai as pateisinu, nes gal paprasciausiai norejo vyriskoj kompanijoj pabut, nes ir su draugu jau santykiai kaip ir pakrike buvo, prie ko galejau netiesiogiai ir as prisidet...
o kas ta Inga? :?
ale kazkas snd issiblaskes.. ;D IGNAS - mano vaikinas.
p.s. lekiu, nes turiu darbelio...
ai Ignas... sorry apsiniaukes rytas :}
smagu kad po biski taisosi
o as be progos geriau.. nuo snd stabdyt pradedu.. kefyras padetu jei butu su sveikata problemu db moralines pagirios.. pades lexotanil.. ;/
kas tas toks? :?
smagu kad po biski taisosi
o as be progos geriau.. nuo snd stabdyt pradedu.. kefyras padetu jei butu su sveikata problemu db moralines pagirios.. pades lexotanil.. ;/
sekmes tau.. ziurek valios nepritruk ir tikek, kad tu sugebesi visam pristabdyt
Puslapiai Ankstesnis 1 … 184 185 186 187 188 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~