Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Nikita o tu ka irgi kuklus?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 195 196 197 198 199 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Nikita o tu ka irgi kuklus?
deja, esu kuklus.. gal net per daug...
nu netgi nezinau siaip anksciau nuolat susitikdavome o dabar ne, nors atrodo kad mano gyvenime nieko nepasikeite...reiskia cia jus visi kitu laiku ateinate:D
na, as kai pradejau cia lankytis, tai man buvo atostogos ir galedavau leist sau panaktinet, bet tada kaip ir visi naktiniai buvo :? siandien kitu nera gal ir del to, kad pavarge, nes is visu vakar cia buvusiu, tai as daugiausiai issimiegojau
o gal dar ir nedrasus?
>> tai gal del to ir nesireksdavai anksciau?
aha, nedrasus na bandysiu reikstis
sekmes naikinant nedrauma
o kaip manai, is kur pas tave tas nedrasumas?
Nikita> tu tada teisingai pataikei mes tokius kaip tu gydom:D
Diana> blogai anksciau cia jausdavousi kaip namuose, o dabar nebe
o kaip manai, is kur pas tave tas nedrasumas?
net nzn teisiog nemegestu prie zmoniu listi kai ko nors reikia... taip buvau isaukletas... ir tai perejo i nedrasuma...
namuose buni daznai, o cia ne. pasistenk rast daugiau laiko ir vel pasijusi kaip namie... pvz as dabar matieka sprendziu bet vis gi speju ir cia uzmest aki
Diana, 17 parašė:o kaip manai, is kur pas tave tas nedrasumas?
net nzn teisiog nemegestu prie zmoniu listi kai ko nors reikia... taip buvau isaukletas... ir tai perejo i nedrasuma...
va va.. reikiasi auklejimo klaidos... turesi bandyt perlipt pats per save, kad galetum atsigaut ir pradraset... kai ko nors reikes tau, neprasyk kitu, kad uz tave paprasytu ir eik pats, jei tau ko nors reikia... taip pamazu turetum priprast prie to lindimo prie zmoniu...
psihologijos pamokos
bet man atrodo kad atsigaunu kai i anglija persikrausciau
tai aisku psihologijos, negi meteorologijos? vat, vietos pakeitimas irgi gerai ir as ketinu isdraset, kai studijuosiu ;D
na as metrologija nesiduomiu ) o psihologija tai geris
namuose buni daznai, o cia ne. pasistenk rast daugiau laiko ir vel pasijusi kaip namie... pvz as dabar matieka sprendziu bet vis gi speju ir cia uzmest aki
Man tai atrodo kad tu cia aki tik ir uzmeti o ne i matieka:D
Diana, 17 parašė:namuose buni daznai, o cia ne. pasistenk rast daugiau laiko ir vel pasijusi kaip namie... pvz as dabar matieka sprendziu bet vis gi speju ir cia uzmest aki
Man tai atrodo kad tu cia aki tik ir uzmeti o ne i matieka:D
a vot ir ne jau matieka padariau ir pasiemiau literatura
> Nikita, juokingiausia bun tada, kai psihologai dirba gerai (ar siip zmones ismanantys psihologija), taciau ja pamirsta, kai grizta namo, ar kai tai nebutina ju veiklai
fjeeeeeee namu darbai... man rytoj egzas anglu kalbos, ir dar is poezijos...
Diana> nu tada saunu, gerai susitvarkai....
Nikita> reiks Auriui pasakyti kad i kluba tave priimtu...jau nepabegsi:D
na, kur poezija, ten galima pasvaigt
Evelina, tegu jis pirma irodo, kad neketina begt gal kazkada gi ir buvo irasytas, bet neseniai ir israsytas
Puslapiai Ankstesnis 1 … 195 196 197 198 199 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~