Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
manu, kad ji susidare pagyruno ispudi is to eghem, ar kaip ten jis rase
ne, is kitu temu.. jei ne klystu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 197 198 199 200 201 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
manu, kad ji susidare pagyruno ispudi is to eghem, ar kaip ten jis rase
Danguole, 20 parašė:Nikita, 16 parašė:blyn, ir poto buk nekuklus ir drasus...
na tu man daugiau susidarei pagyruno ir pasiputelio ispudi...
stai kaip dabar vadinamas tas dalykas, kai sakai kaip gyveni dabar ir pries to...
cia ne paprastas sakymas buvo...ir beja negalima jei susigincini vienoj temoj pulti ta pati zmogu kitoj temoj...vien,kad tavo ego izeista...
Diana, 17 parašė:manu, kad ji susidare pagyruno ispudi is to eghem, ar kaip ten jis rase
nu jei susikivircijai, tai taikykis o jei ji tiesa sako apie tave... tai... :? mergos, padekit sugalvot
visos problemos i private, ok?
ne nu blyn nuo kada jus nuomoniu nesutappymu gincais vadynat?
Diana, paskutinis sakynis geras
ziurint kaip tos nuomones reiskiamos...
ziurint kaip tos nuomones reiskiamos...
hmmm ji sake ne as sakiau taip... ir taip daug kartu vat ir viskas kas buvo .. jei gerai atsimenu, tai ji sake kad uzsienyje figovai, o as sakiau kad cia cool vat toks ir nuomoniu nesuutapimas
Pritariu Dianai,
Danguole kaip sekasi?
Diana, 17 parašė:ziurint kaip tos nuomones reiskiamos...
hmmm ji sake ne as sakiau taip... ir taip daug kartu vat ir viskas kas buvo .. jei gerai atsimenu, tai ji sake kad uzsienyje figovai, o as sakiau kad cia cool vat toks ir nuomoniu nesuutapimas
kad nuomones nesutampa, tai nieko cia keisto, taciau galbut tu per astriai isrezei savo nuomone ir tokiu tonu, kad tu esi teisus, o visi kiti klysta?
ka zinau ten diskutavom as, Kristina ir Evaldas, jei tokius pazystat o kitoj diskusiju daly buvo algiz, Danguole ir Linas atrodo... tai va, bet negaliu rast tos temos kur diskusija buvo, nes tada algiiz prikure juuu laaaabai daug... moderatoriu prasiau, bet neistryne, nors temos ir kartojosi...
Nu viskas zmones uztenka ner cia ko apie kitas temas kalbeti ne tam si tema sukurta;)
Pritariu Dianai,
Danguole kaip sekasi?
ai miegojau tik 3val.tai truputi kaip lunatike,bet nieko nuotaika gera... o tau kaip?
Linas gal tuoj ateis ir pasakys savo nuomone kaip ten buvo, ar graziai Nikita kalbejo
ka zinau ten diskutavom as, Kristina ir Evaldas, jei tokius pazystat o kitoj diskusiju daly buvo algiz, Danguole ir Linas atrodo... tai va, bet negaliu rast tos temos kur diskusija buvo, nes tada algiiz prikure juuu laaaabai daug... moderatoriu prasiau, bet neistryne, nors temos ir kartojosi...
na saunuolis dar pastukacinai mus,net moderatoriai oziu nemegsta...
jo.. man irgi nuotaika stebuklingai gera
jo.. man irgi nuotaika stebuklingai gera
idomu kodel?
Nu mano nuotaika neisgeriausiu ir neisblogiausiu taigi tiks:D o ko jus tokie gerai nusiteike? gal yra kokiu prezasciu?:=)
Diana, 17 parašė:jo.. man irgi nuotaika stebuklingai gera
idomu kodel?
gal kad nemiegoje :? siaip nzn.
na, gal dar ir del to, kad is anglu lengvai ejosi pasiruost kalbejimui...
nu gerai einu as reikia dar daug ka padaryti;) iki kito karto;)
iki Evelina...;)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 197 198 199 200 201 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~