Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
va kai mane pakelia is saldaus miego tai ir as pasiuntu...ir niekas sito nesupranta is mano namiskiu...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 199 200 201 202 203 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
va kai mane pakelia is saldaus miego tai ir as pasiuntu...ir niekas sito nesupranta is mano namiskiu...
nea nu **** as negaliiu blin. Taip skaniai miegojau ir **** ir pakele. Dabar net gluosto sudet neina is tu nervu. Negaliu **** tos moterys visos nesuprantamos krc koks pointas kelti zmogu vidury nakties tipo valgyt duot ne nu **** ****... ateinu as pas Danguole 4 valanda vakaro ir pakeliu sakau e varyk valgyt, **** ****....
jooo del tokiu poelgiu as net issikraustyti is namu norejau...daba stenkis nusiraminti,nes dar sunkiau bus uzmigti...
nu tai stengiuos bet kad nefega nepavyksta
paklausyk ramios muzikos... ar arbatos isgerk...;)
tai geriu as ta arbata va jau trecs puodelis... ;/
tada paskaityk ka nors idomaus...
jo **** ir dar pradejo pazystama rasinet vidury nakties ****... ****...
jofana... tipo krata darys pas ja barake ir ji turi kaciuka ir jei ji uztiks tai ismes is barako ja ir katina... ir praso kad priglausciau 2 savaitem katina :? nu **** prie nemiegos man betruko nukvakusio katino ir duru rankenos nusisauti..
na sianakt ciuju tau nesiseka...ryt anksti keltis?
jofana... tipo krata darys pas ja barake ir ji turi kaciuka ir jei ji uztiks tai ismes is barako ja ir katina... ir praso kad priglausciau 2 savaitem katina :? nu **** prie nemiegos man betruko nukvakusio katino ir duru rankenos nusisauti..
sakyk tu elergiskas katems...:)
8,30 paskaita. Ir darblin suzinojau kad reik klausimyna paruost tai paskaitai, o as krc sapnas nieko nezinau... je je kas dar.. :?
nea nu negaliu atsakyti sirdis neleidzia bet blin tiek papildomu problemu ne nu ****... betruksta kad dar kas nors drambli i namus uzvestu...
tai katina ne taip ir sunku priziureti...jei dar i dezute daro tai isvis gerai...
joa sake kad tik i dezute daro..
nu sakes ka tik supratau kad mes ciajau 400 psl privarem :] cia jau visa knyga nueikit i Meiles reikalai > Kitos temos kas netingit ;D pamatysit kaip smagiai tie 400 psl atrodo realiai ;DDDDDDDDDDd forumo remus lauzo ;D
Sweikuciai
joa mes gi kai rasom tai tik tomus ir manau ne vienas tomas mums gausis ;D
P.S Auri ar pyktis jau isgaravo? issimiegojai :-)
Sveiki visi;) manau si tema bus storesne neigu knyga "karas ir taika" ar kazkas panasaus:D
cia sitai temai tai pats didziausias respectas
o joa, net akys rasoja paziurejus, kiek puslapiu cia
aciu uz respecta
pabandyk viska perskaityt:D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 199 200 201 202 203 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~