4101

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Diana, 17 parašė:

big_smile ar bailus tas kaciukas yra?

begalo smile bet toks faaaainas :] baltux toks wink eh pamilt galima... visada nroejau augint koki kaciuka tai daba paziuresim ar lemta man tokie triukai hehe big_smile~

4102

Auris, 19 parašė:
Diana, 17 parašė:

big_smile ar bailus tas kaciukas yra?

begalo smile bet toks faaaainas :] baltux toks wink eh pamilt galima... visada nroejau augint koki kaciuka tai daba paziuresim ar lemta man tokie triukai hehe big_smile~

bent jau geras variantas issiaiskint.. smile o kai kurie nenaudeliai paaugine kaciuka ismeta i gatve, kai nusibosta...

4103

Diana, 17 parašė:
Nikita, 16 parašė:
Danguole, 20 parašė:

ohoho pleciames ir dar karta pleciames...:::034

na sian tik 5 puslapiukus prirasem visi kartu smile

manau ji apie zmoniu rata.. :V

oj big_smile srry tada smile

4104

nu brac hebra jus man papasakokite kas cia per nesamone. Paraso pati mergina pirma ir isgiria ten kad graziai atrodai ir pan wink tipo sypsena man sukelei... tada pats atrasai kad oi labai aciu ten tam param... ir mergina atraso: "Xe... smile"

Pamacius toki atsakyma nervai sukyla ir TRINTI mygtukas netycia pasispaudzia :? :V

4105

mergina bando uzkalbint, taciau, kadangi jai pasirodei saunus, nebesumasto ka parasyt, kad ir tau atrodytu sauni wink

4106

Auris, 19 parašė:

nu brac hebra jus man papasakokite kas cia per nesamone. Paraso pati mergina pirma ir isgiria ten kad graziai atrodai ir pan wink tipo sypsena man sukelei... tada pats atrasai kad oi labai aciu ten tam param... ir mergina atraso: "Xe... smile"

Pamacius toki atsakyma nervai sukyla ir TRINTI mygtukas netycia pasispaudzia :? :V

tai gal flirtuoti nori,bet neiseina...:::044:::044

4107

nea nu ka as zn... bent paklaustu tada banalaus klausimo ka veiki ar kaip sekasi vietoj to Xe...

4108

cia per ieskoka ka tik toki ivyk ipaturejau big_smile

4109

taip ir spejau, kad ieskoke big_smile na siaip nieko nepadarysi del to xe... tokio mastymo zmogus big_smile ar berasei jai ka nors?

4110

na man kartais panasiai atraso... pvz smile koki uzdeda ar da ka nors.. tai   sugalvoju ka nors banlaus ir parasau.. kartais iseina geri pokalbiai big_smile

4111

xe skamba kaip pasityciojimas (mano akymis)....

4112

trinti mygtukas pasispaude visai netycia big_smile:D:D:D nzn kodel sakes kaip cia taip... ghmm big_smile:D:D:D:D

4113

beja, rodos sakei kad yra du mrginu tipai, kurie tau tiktu. tai gal ji is to "buitinio" tipo? big_smile
jei pagauni apie ka as cia... ;D

4114

nu tai jei buitinis tipas tai dar nereiskia kad nemokantis bendraut :DDDDDDD

4115

auri jeigu netycia?;D gali siuksliadezeja istraukti laiska;) ;D

4116

Auris, 19 parašė:

na gal jai reik tik perlipt per save, kad galetu laisvai ir idomiai su tavim bendraut smile gal ji nera drasi mergina ir todel nesugeba tinkamai pristatyt saves smile

4117

Diana, 17 parašė:
Auris, 19 parašė:

na gal jai reik tik perlipt per save, kad galetu laisvai ir idomiai su tavim bendraut smile gal ji nera drasi mergina ir todel nesugeba tinkamai pristatyt saves smile

kaip as vienu zodziu big_smile

4118

man atrodo,kad ji pafliurtuoti norejo,bet neisejo...:::034kitaip pirma juk nerasytu...

4119

Nikita, 16 parašė:
Diana, 17 parašė:
Auris, 19 parašė:

kaip as vienu zodziu big_smile

tai vat reikia mokytis.. smile

4120

Diana, 17 parašė:
Auris, 19 parašė:

ant kiek supratau cia buov ieskoke... kaip galima ieskoke konors geditis? suprantu tikrajame pasaulija:) bet jug ne internete.