Re: Meetas2 Šiauliuose
o alu i skrandi
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas2 Šiauliuose
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 40 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o alu i skrandi
na tai ar varys kas nors si savaitgali i kluba,kaip supratau kalba eina apie martini?
as varysiu tikrai, tik kada tiksliau penktadieni ar sestadieni, o kur man nesvarbu..........nes su linksma kompanija visur linksma...........
o i pegasa nenorit niekas
ir gretai visi susakom savo pasiulymus, jei varysim i martini stala uzsakysiu gal, tik reik zinot kiek panasiai einanciu.........
as jau minejau man nesvarbu tik ne neopolis........
o kuom neopolis blogai? ten gi taip faina... xe xe xe vienakart buvau- daugiau nebeeinu i antra auksta
Neopolyje budavo faina dabar sako taip jau nebera
et jaunimas, ziuriu bandot bandot cia kazka suorganizuoti.
geriau is tiesu, skatinkite rintkis i mini meetus, juolab kad yra tokiu, kurie susibendravo, ir be mini meeto susitinka.
tai nejau negalit sugalvoti ir i savo susitikimus pabandyti prikalbinti ateiti viena kita naujoka?
taip ir rata praplesit!
et jaunimas, ziuriu bandot bandot cia kazka suorganizuoti.
geriau is tiesu, skatinkite rintkis i mini meetus, juolab kad yra tokiu, kurie susibendravo, ir be mini meeto susitinka.
tai nejau negalit sugalvoti ir i savo susitikimus pabandyti prikalbinti ateiti viena kita naujoka?
taip ir rata praplesit!
pagase ir megoj jau buvom,tai si kart geriausia butu martinio sokiu aikstele nusiaubt
na manau ir man iseis si sudalyvaut, tad as uz:D
as galeciau nebent pakviest vaikinuku?
bet ju manau ir taip kol kas pakanka.............
ir as siulyciau labiau sest, nes man dirbt sest dar reikia, na bet kaip jau nuspresit vistiek pasistengsiu dalyvaut.............
ir dar kazkaip man atrodo kad mes tik su audrium varysim, na dar justinas
tu ingut baik su tais vaikinais, nors karta tegu buna vaikinu mazuma
nu gerai..........
jei turesi sveikatos,galesiu nusokdint iki samones netekimo
man rodos ne tik jus- tryse, gi ausvyds da varys, o mes da nezinom- ekspromtu nustebinsim
ekspromtu viskas geriausiai gaunasi
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 40 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas2 Šiauliuose