Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tai visiem visko prisigalvoja netycia.. o kartais tie durni dalykai buna visai protingi
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 217 218 219 220 221 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tai visiem visko prisigalvoja netycia.. o kartais tie durni dalykai buna visai protingi
saunuolis reik uzdirbt.. as tai puse uzdirbtu prageriu ir pavalgau puse atsidedu tam kartui kai neuzdirbsiu ir reikes pragert..
bent jau sugebi patenkint savo poreikius ir nedirbdamas kai kuri laika...
Nikita, 16 parašė:kaip jum mano kuno kulturos mokytojas? ka nors primena?
juokingai
beja, koki darba dirbi? :?
Assembler/fitter ka nors sako? man tai ne
seip ten surinkinejam elekrtos paskirstimo dezes.. nuo mazu iki dideliu... na ten sviesos kontrole, kondicioneriu maitynimo paskirstimas, priesgaisrynes sistemos maitynimas ir taip toliau..
saunuolis reik uzdirbt.. as tai puse uzdirbtu prageriu ir pavalgau puse atsidedu tam kartui kai neuzdirbsiu ir reikes pragert..
zvengiu as tai taupau masynai, teisem ir draudimui :)jau balandi galesiu eit teises laikyt stai us ka man UK patinka
juokies is jo, bet kai turesi masina, tai tau per kaina leks, Laurui per gerkle, tai koks skirtumas?
ir jam malonu ir mam malonu jokio skirtumo
na, traukiu miegot... labos
krc i pavakare mazeja nuovargis galesiu ir ale aliaus susikratyt.. ;]]
na gero sapno tada
krc i pavakare mazeja nuovargis galesiu ir ale aliaus susikratyt.. ;]]
na tipo moraliskai atsigauni, tai ir geriau jauties man tai retai i pavakare geriau daros
labos Dianele...;)
lapanakt diana.. liko dar qywu?
na as tokia apygive...
kas pas tave naujo?
kazkaip nieko ypatingo...nusikaliau per savaite ir tiek... va Kaledu labai laukiu...
Sveiki kas dar islikot.
na as islikau...:) o tu cia naujokas?
as laukiu ir kaledu.. bus sutvarkytus visos priesh sesijines skolos.. (gal) ;D
gal kas gero gyvenime ivyko?
Siandien buvau viena karta uzsukes...
Bet teko atsijungti.
Paskendot sapnuose visi???
as laukiu ir kaledu.. bus sutvarkytus visos priesh sesijines skolos.. (gal) ;D
gal kas gero gyvenime ivyko?
nelabai...mano gyvenime dabar kazkokia rutina susidare...ir neatsikratau jos niekaip... isimylejo ji mane turbut...:) o tau gal kas geresnio ivyko?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 217 218 219 220 221 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~