Re: berniuku sikniukai.....
sutarti galima ir netu parodyti
o jau kai pamatysiu, tada ir ateisiu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → berniuku sikniukai.....
Puslapiai Ankstesnis 1 … 17 18 19 20 21 … 66 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as cia as cia
merginos nori vaikinu subinuku:D ;D
oi, katineli, taip nebuna... netu jokiu sutarciu nerodysim... taip jau nebus.....
nieko nesuprantu.. cia ka bando is normaliu vyru gejais paverst?
ne ne ne mes tik norim....
jop:)
echhh.... sese.... KLAIPEDA.... jura..... oi
Aldis, 23 parašė:nieko nesuprantu.. cia ka bando is normaliu vyru gejais paverst?
ne ne ne mes tik norim....
apsaugok tik dieve.... ju mums nereikia :V
matau jau matau ir butas ;D
na kuriai merginai jie gali nepatikt, pasakykit jūs man?
Man. Kazkaip niekada neatkreipiu demesio i vyruku uzpakaliukus. Na, nebent jau tas uzpakaliukas butu gausiai gausiai dailus Man net smagiau i paneliu ruras ziureti, jos daug zavesnes:D) O siaip idomiau spoksoti i vyru priekine dali, nei i sedyne:D)
Martyna, 18 parašė:na kuriai merginai jie gali nepatikt, pasakykit jūs man?
Man. Kazkaip niekada neatkreipiu demesio i vyruku uzpakaliukus. Na, nebent jau tas uzpakaliukas butu gausiai gausiai dailus Man net smagiau i paneliu sedmenukus ziureti, jie daug zavesni:D) O siaip idomiau spoksoti i vyru priekine dali, nei i rura:D)
julia o ka ten spoksot? ten ner i ka spoksot ;op
matau jau matau ir butas ;D
;D
Man. Kazkaip niekada neatkreipiu demesio i vyruku uzpakaliukus. Na, nebent jau tas uzpakaliukas butu gausiai gausiai dailus Man net smagiau i paneliu sedmenukus ziureti, jie daug zavesni:D) O siaip idomiau spoksoti i vyru priekine dali, nei i rura:D)
merginu yra merginu, o vaikinu tai jau kas kita.... :V :V
o priekis .... na priekis yra priekis
Man. Kazkaip niekada neatkreipiu demesio i vyruku uzpakaliukus. Na, nebent jau tas uzpakaliukas butu gausiai gausiai dailus Man net smagiau i paneliu ruras ziureti, jos daug zavesnes:D) O siaip idomiau spoksoti i vyru priekine dali, nei i sedyne:D)
ui neeeeeee.... sikniukas geriau :V
Julija, 20 parašė:Martyna, 18 parašė:na kuriai merginai jie gali nepatikt, pasakykit jūs man?
julia o ka ten spoksot? ten ner i ka spoksot ;op
Kaip tai ner?:? Yra yra:D
panoms yra ko, Aleksandrai
Nijole, be sutarties nieko nebus )
panoms yra ko, Aleksandrai
Nijole, be sutarties nieko nebus )
ateik cia, parodysiu tau sutarti,ateik ateik .... nu ateik... ;D
Julija, 20 parašė:Martyna, 18 parašė:na kuriai merginai jie gali nepatikt, pasakykit jūs man?
Nea, nesutinku
ir kaip ji atrodo,m, Nijole?
Nijolė, 20 parašė:Julija, 20 parašė:Martyna, 18 parašė:na kuriai merginai jie gali nepatikt, pasakykit jūs man?
Nea, nesutinku
priekis skirtas meile o subinuke zavejimuisi ir ciupinimui ;D ;D
ir kaip ji atrodo,m, Nijole?
oi jau ji ir atrodo.... mmmmmm.... ateik ir pamatysi...... :V
o gal tu ateik, tada ir sikniuka pamatysi
Puslapiai Ankstesnis 1 … 17 18 19 20 21 … 66 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → berniuku sikniukai.....