Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Nikita galima ir taip kiek laiko tu Vilniuj apsistojęs būsi? :]
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 266 267 268 269 270 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Nikita galima ir taip kiek laiko tu Vilniuj apsistojęs būsi? :]
tiesa Auri kaip tu manai kelinta val.mes riksimes ir kada issiskirstysim?nes as i savo mikrorajona paskui negrisiu...liksiu Kauno stoti nakvoti...
kelinta tau reik but ka suspetum viska?
tai nzn,bet faktas,kad 20 val.as turiu jau buti Kaune...ne ilgiau...:)nes nuosalesneje vietoje gyvenu...ir autikai anksti baigia vazineti...tuo labiau per sventes...:)
o su taxi kiek kainuoja nusitransportavimas ?
oho net nzn. man atrodo 0.80Lt uz km.ir iskvietimas kazkiek...bet nesu tikra...
bet isviso kiek kastuos nzn ?
kazkur nuo 10 iki 15 lt... o tai iki kada mes ten butume?ir isvis ka veiksim?:)
sedesim ir issiplepesim kad maziau floodo forume pagamintume nzn sugalvosiem:) galbut aplankysim kokias nors idomias vietas Vilniuj, visgi turetu but kazko faino akiai paganyt nu irgi zinoma kaip gi kitaip jeigu ne alaus inkalsim? Juk su Lauru kitaip ir neiseis ~
alaus...nu jo...mano nemylimiausias gerimas...
tai kaip tau padarysim isimti ir galesi inkalt bet ka kita pagal savo skoni ir kalibro dydi ;D
ulialia ot bus kai prisigersiu... sakiai.... reiks save kontroliuoti,nes paskui i utika nepataikysiu...
nepataikysi tai kolektyviskai pataikysim kaunas ar vilnius koks skirtumas svarbu yr kur issiparpt ;D ei kaip ten del tavo fotonuotrauku? :?
pakolkas reikalai vietoj stovi... blemba pamirsus apie jas buvau...
nu brac kaledu reiks laukt dabar
nu reiks reiks... jau ne uz kalnu... jei rimtai reiks juostele nusipirkti...jei nepamirsiu,nes darbe man tiek prota u****a,kad viska pamirstu...reiks uzsirasyti kur nors...
taij tiu nesivargink, nauduok skaitmenini, juk nieko nekainuos ir bus visai ciki
is kur as ji parausiu idomu... kas ji turi yra lb.toli nuo manes...
:? nu ce tai tragedija... Kaune gi turetu kas antras tokidaikta turet... :?
galbut turi,bet as per isdidi ko nors prasyti...geriau jau pinigu daugiau isleisiu...:)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 266 267 268 269 270 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~