Re: berniuku sikniukai.....
ne, nemaisys... :V tau sakau... sese zino, kad man atstumas nemaisys... vienas sikniukas anglijoj priglaustas :V tai tu nebent amerikoj turetum buti ;D ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → berniuku sikniukai.....
Puslapiai Ankstesnis 1 … 29 30 31 32 33 … 66 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ne, nemaisys... :V tau sakau... sese zino, kad man atstumas nemaisys... vienas sikniukas anglijoj priglaustas :V tai tu nebent amerikoj turetum buti ;D ;D
na va matai kaipi as ir lietuva pasitenkinu:)kaskaip nera tikslo ten i uzsieni grustis:)
tai va matai... tai nera jokiu baisiu atstumu
kaip pasakysi tik va ar subiniukas patiks:)
klinkt klinkt
>>>>> sese, uzziurek i sita :V
--
lekiu as i paskaitele, sunki bus... o oi
ok lek as darban va lekiu:)
nu grizau... nemaciau siandien nieko verto demesio
oo kiek jus cia prikalbejot o sesute sitas uzpakaliukas neblogu foto turi na o savo uzpakaliuko tai tavo treniruotems tai tikrai neduosiu na jau ne o Eimis bus itrauktas i sarasus kas pretenduos i uzpakaliuku trejetuka
prisikalbejo Eimis, bus jam bedos ... jau viskas ... pretendentas... ant kaledu gal renkam :? ... suregistruojam visus ir renkam MISTERI uzpakaliuka
o kokie cia sarasai zadami buti paskelbi ?
o kokie cia sarasai zadami buti paskelbi ?
kas uzklydo nors karta, is tu ir rinksim :V tu irgi jau pretendentas...:p
autoritetinga komisija isrinks xi xi
nijole raminkis
nijole raminkis
stengiuosi..... is paskutiniu jegu :V
man taip neatrodo:)
oho sitas threadas tuoj darbsciuju rankeliu, ta prasme nedrasiu ir kukliu threada aplenks pagal pranesimu skaitlinguma ir augima
nu krc storsiknes ka snekam
oho sitas threadas tuoj darbsciuju rankeliu, ta prasme nedrasiu ir kukliu threada aplenks pagal pranesimu skaitlinguma ir augima
taip nebus , mes juos per daug mylim :V kad taip jiems darytume,,, jie zuikuciai to neverti
:DDDDD
kas cia tau per juokai?
va sesut ir as jau grizau tai del rinkimu tu teisi galim kaledoms paskelbti Misteri Sikniuka:D tegul dziaugiasi savo titulu ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 29 30 31 32 33 … 66 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → berniuku sikniukai.....