5541

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

teisingai tau atrodo big_smile klausykit o kas yra fype.lt? :? Parase kazkokia mergina tipo sako ar nori prisijungt prie mano fype.lt draugu... big_smile neponial visai ;D

5542

Auri, bet tu negeras.. :V tai kiek vaikinai turi palikt merginu, kad jaustus pilnaverciai? zinoki pagal ta skaiciu mes irgi orientuotis pradesim kiek berneliu reik praeit o gal sugalvosim dar ir jus apleknt, kaip tada butu? a? big_smile gi ir taip daug iskaudintu zmoniu, kam dar ju reik?..

5543

neskaudinkit mergaiciu :::634 negalima... :::634
>>>Auri, ten gal frype.lt kazkas panasaus kaip one, bet kitaip, nu nzn, jei nuleksi pamatysi, gali man atrodo ten savo fotoalbumus kurti, zodziu, beleka daryti..

5544

Auris, 19 parašė:

teisingai tau atrodo big_smile klausykit o kas yra fype.lt? :? Parase kazkokia mergina tipo sako ar nori prisijungt prie mano fype.lt draugu... big_smile neponial visai ;D

teisyngai Nijolyte pasake ten tikriausiai frype.lt. i ji ieiti galima tik su pakvietimu...uzsiregistraves galesi kiekviena diena issiusti 30 SMS is savo telefono,i visus tinklus...:::035 taigi jei siulo sutik...tik man atrodo,kad one.lt meilu nepriima,nes man niekaip issiusti negalejo...:(

5545

nepriima one, as jau du pasiulymus is nepazistamu onei gavau, o kazkas lyg ir tema yra sukures.. :V

5546

Diana, 17 parašė:

nepriima one, as jau du pasiulymus is nepazistamu onei gavau, o kazkas lyg ir tema yra sukures.. :V

taip ir maniau,nes kiek man siunte i one tai negavau...isvis su one meilais daug kur neleidzia...

5547

vat taip jums ir bus besinaudojantiems one :pp reik tokiu atveju bent 2 mailus turet smile

5548

ai koses nevyrsiu is tu meilu...:::044:::044

5549

na, man tai praeina abu mailai smile siaip daugiausia yahoo naudoju, bet reikalingas ir gmailas. labiausiai ju reik informacijai pernest smile
eh, ka mes cia apie tuo mailus... geriau papasakok kaip tau besiseka? wink

5550

normaliai...darbo labai padaugejo ir tiek...:) per ji net su musu klubu negalesiu susitikti...:( vnz pas mane nieko naujo...o kaip tau sekasi?gal su Ignu kas naujo?;)

5551

siaip ir man darbeliu pries kaledas padaugejo... dabar sedziu prie anglu pasakojimo ir kazkaip sunkiai stumiuos i prieki... nors isaip palyginus gan normaliai, tik kad sokolado seniai bevalgiau big_smile o su Ignu tai nieko... as kartais susimastau, kai taip seniai jo nemaciau ir nekalbejau taip rimciau su juo... kartais pradedu svarstyti ir jauciuos pasimetus... sad

5552

tai ka cia jus pasakojates ir savo asmenini gyvenima... big_smile
labai jau atviros

5553

Justinas, 23 parašė:

labai jau atviros

jo mes cia kaip seima...:::034

5554

Justinas, 23 parašė:

labai jau atviros

o kodel atvirumas blogai?

5555

Diana, 17 parašė:

siaip ir man darbeliu pries kaledas padaugejo... dabar sedziu prie anglu pasakojimo ir kazkaip sunkiai stumiuos i prieki... nors isaip palyginus gan normaliai, tik kad sokolado seniai bevalgiau big_smile o su Ignu tai nieko... as kartais susimastau, kai taip seniai jo nemaciau ir nekalbejau taip rimciau su juo... kartais pradedu svarstyti ir jauciuos pasimetus... sad

na,bet tu sakei,kad jis tave myli...ir tai svarbiausia...

5556

Diana, 17 parašė:

Auri, bet tu negeras.. :V tai kiek vaikinai turi palikt merginu, kad jaustus pilnaverciai? zinoki pagal ta skaiciu mes irgi orientuotis pradesim kiek berneliu reik praeit o gal sugalvosim dar ir jus apleknt, kaip tada butu? a? big_smile gi ir taip daug iskaudintu zmoniu, kam dar ju reik?..

ne ne as geras... juk cia ne as taip elgiuos o kiti ;D

5557

Danguolyt, atstumas isskiria zmones... :V

5558

Auris, 19 parašė:

Danguolyt, atstumas isskiria zmones... :V

tu cia apie ka?:::041

5559

Apie dianos abejones wink

5560

na taip savo kailiu sita teko patirti...:)