Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tai ko juokiesi :?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 281 282 283 284 285 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tai ko juokiesi :?
nzn ;D
tai nesijuok, apstok...
siandien pradejau is neturejimo ka veikt skaityt history of sitas klubas tai radau kelias naglesnes mintis, net uzsirasiau, juokiausi, tik va, beda neuzsirasiau, kas pasake taip
alus - apyniu sriuba [turbut cia lauras sumete tokia minti], po to grand ieskok.lt pirty <-- raide sumaisyta, bet ;D ;D ;D ir dar vienas toks rimtas -->> jei per pirmus pasimatymus nepabuciuosi merginos, tu pakliusi i jos draugu zona ir gyvenime negalesi tapt jos vaikinu :? va/... :V
oho kokia ismintis ;D
Diana, as stengiuosi, bet mano galvelej tiek kosytes nera, kad telefona prisiminciau pasiimti, o dazniausiai galvoju, kad manes niekas nepasiges....:( va taip ir buna,,,, todel ipratau telefono nesinesioti gyvenimas mane sugadino
na, taves niekas nepasigenda dazniausiai, nes zino, kad tave sunku prisisaukt ir stangias informacija gaut is to, kas pasiekiamas... isimesk telafa i kisene ir jis visad bus su tavim gyvenimas sugadino tave, bet tu gali pasitaisyt...
Nijolė, 20 parašė:Diana, as stengiuosi, bet mano galvelej tiek kosytes nera, kad telefona prisiminciau pasiimti, o dazniausiai galvoju, kad manes niekas nepasiges....:( va taip ir buna,,,, todel ipratau telefono nesinesioti gyvenimas mane sugadino
na, taves niekas nepasigenda dazniausiai, nes zino, kad tave sunku prisisaukt ir stangias informacija gaut is to, kas pasiekiamas... isimesk telafa i kisene ir jis visad bus su tavim gyvenimas sugadino tave, bet tu gali pasitaisyt...
tai va,kad kai reikejo,nesiodavausi,o kai nereikia ....
pasitaisysiu zinau, as jo neimu, kai marej bunu ir parde einu.... stengiuosi is paskutiniuju :V
su tais pirmais pasimatymais.. gal logikos ir yra? pasvarstykim meginos
pavyzdziui man buna ir atsvirksciai
na gal....
kokie pirmi pasimatymai???
pala, Nijole, tai tu stengiesi pasiimt ar kaip tik neimt telefo?
kur pacitavai
sese, ka citavau, visai man susimaklino cia viskas, nesuprantu nieko....
>>Diana, stengiuosi labai, bet pamirstu
beja, ar jums priimtina pasibuciuot jau per pati pirmaji pasimatyma?
Diana, prajuokinai..... as tik 1 berniuka buciavus esu [sese, neskaityk tu cia]
siaip, jei berniukas visai maloniai sirdele drebina, tai ir pirmas pasimatymas tinka :V bet del drasos geriau 2-as :V
gerai neskaitysiu o jei perskaitysiu niekam nesakysiu
Lina, neatsakei i mano klausima
na jei vaikinas parodo iniciatyva ir man jis patinka, tai kodel gi ir ne pasibuckintau... buckis gi ne sexiukas;)
o vaikinas dziaugtusi, kad nebepateks i draugu sarasa ;D
aha
na jei vaikinas parodo iniciatyva ir man jis patinka, tai kodel gi ir ne pasibuckintau... buckis gi ne sexiukas;)
pritariu...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 281 282 283 284 285 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~