5681

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

prasyk 15 jei ka iki 10 nusideres...:::044

5682

Lina, 23 parašė:

jau faina lauke big_smile sninga pagaliau gal ziema ateis gal kaledoms bus sniego big_smile

anekdotas naujas??? big_smile big_smile big_smile  pas mane nieko big_smile pramigau viska big_smile

Danguole, 20 parašė:

ale is savaites frazes zvengiau...:::044:::044:::044 moka tata parinkti...:::044

tau juokinga?? man ne?? man GRAUDU sad ;D
---------------
Diana, is kiekvienos po 10 prasyk, tikrai nebus per mazai, tikrai tikrai..
>>>> Laurai, welcome wink

5683

hm... gal taip ir padaryt big_smile o gal kaip arabams - prasyt 30 ir pirkejas per trecdali kainos mus zemyn ;D

5684

jo sesut suderek kaina kaip as tau big_smile

5685

Nijole, kiekviena po 10 neduos, gi kaimas pas mane wink be to kaledos... kaledines nuolaidos reik ;D be to, tam jos kartu ir paso, kad butu pigiau... 4 is ju sakykim vargses yra, o penktoji jau siek tiek pinigeliu gal ir turi, taciau ir ji manau yra mamytes prasinetoja big_smile

5686

Diana tu vargai darei pratybas tai dabar nesikuklink...netik tai tegul pacios daro...;)
Nijolyte siandien tu man vel pasivaidenai...:::041 kartais ne tu ejai is molo su traskuciu pakeliu?

5687

bliam, bet kazkaip nedrasu daug prasyt... :::757 ;D idomu ka kiti sakys, jei skaitys ka kalbetjom.. smile

5688

ai toks gyvenimas Diana...tu juk ne motina Terese,kad uz dyka tokius dalykus darytum...:::044

5689

nu joa, bet... as nepratus big_smile o pvz mieste uz tokias paslaugas kokiom kainom eina mazdaug? smile

5690

zinok nezinau...pas mus tai uz dyka duodavo...arba isvis neduodavo...:::034

5691

apie kokius cia dvimus jus snekate ? big_smile

5692

apie davima nusirasyt smile uz 11psl paprasiau 15 lt (penkios mergos cia norejo susimest) ir fantazija keturiom atsoko... ;D

5693

Danguole, 20 parašė:

Nijolyte siandien tu man vel pasivaidenai...:::041 kartais ne tu ejai is molo su traskuciu pakeliu?

o taip, ten as.... bet zuikeli, galejai labas pasakyti :V o nematei kas tasej buvo :V

Diana, 17 parašė:

apie davima nusirasyt smile uz 11psl paprasiau 15 lt (penkios mergos cia norejo susimest) ir fantazija keturiom atsoko... ;D

bet tai nesamone kazkokia... man sese suderejo is mano buvusio klasioko uz 30 sakiniu 40 lt gavom big_smile

5694

nu nenori - negaus, man dar geriau, nebus pavojaus, kad gali nusirasinejant pagaut big_smile pas mane gi kaimas, nieko cia negausi! visakas vyksta tipo is draugiskumo... vel eis pliotkai, kad per brangiai prasau uz nusirasyma kaip is DRAUGIU... kad butu dideles drauges, gal ir duociau veltui arba ten uz koki sokolada ar pan, bet dabar ner uz ka duot big_smile

5695

Diana, 17 parašė:

O Diana verslininke ;D

5696

nu o ka, negi as sedesiu ir dirbsiu, kai juos tuo tarpu su bahurais trankos ir dar nusirasyt lengva ranka duosiu? big_smile

5697

mokykloj siaip as uz dyka duodavau, dabar unike irgi (motina terese, kaip danguoliukas sako)
jei kas turi sazine, tai sokolado nuperka big_smile

5698

nu bet ar negaila, kai pati vargsti ir kiti parasciausiai nusiraso?... as suprantu toki atveja jei ir pati gauni tai ko tau reik, bet ne kai tik ima... as ir pati kai kam esu "rakstis" bet atejus laikui atsiskaitysiu... be to, su mokytoju susitariau ir jis pasistengs, kad man nebereiketu nusirasinet pamokos darbo nuo kitu smile

5699

Nijolė, 20 parašė:

mokykloj siaip as uz dyka duodavau, dabar unike irgi (motina terese, kaip danguoliukas sako)

as tai visada pirkdavau sokolada kas duodavo nusirasyti ;D

5700

Linas, 19 parašė:
Nijolė, 20 parašė:

as tai visada pirkdavau sokolada kas duodavo nusirasyti ;D

cia linas parodo, kad vaikutis sazine turi.. geras vaikas, geras :::746
>> per savo gerietiska gyvenima, gavus esu gal tik 8-10 sokoladu sad
>>>> Diana, taip, gaila, o skaudziausia tai, kai jie dar didesni ivertinima gauna uz tave smile