Re: Kiek laiko miegate?
zmogui reikia 8h bet mano viegas pailgeja savaitgaliaias iki 15 h ...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kiek laiko miegate?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nu ąį ce jau nzn biskuti per dauk...:D
nors uztenka??????????????? )))))))
nu jus ir miegaliai )
jei tiek miegociau tai buciau diena paniurusi ;D
niekada neisimiegu jai miegu maziau nei 7 val ir jai daugiau nes atcikeles po kokiu 10 val miego vaikstau kaip apsvaiges
da nu jus!!!! miegoti reikia kaip min. 7 h nes siaip tai miegant maziau lb kenkia organizmo vystimuisi..as rimtai
Paprastai miegu 7-8h, ilgiau neturiu kada miegoti, nes taip galima ir visa gyvenima pramiegoti:)
seip stengiuosi bent 8val pamiegot, bet paskutiniu metu vidurkis apie 4val.. zinot, sesija..
seip stengiuosi bent 8val pamiegot, bet paskutiniu metu vidurkis apie 4val.. zinot, sesija..
nors kiek meigate organizmas po kiek laiko pripranta ir uztenka nors ir 5 val
apie 8
darbo dienom apie 6-7h,kartais maziau,o savaitgaliais tai ilgai, kokiu 12h maziausiai reikia kad issimiegociau:D aisq po gero tuso tenka ir kokiu 17h pamiegot..nezinau,esu tox zmogus kuriam miegas yra vienas is didziausiu malonumu:D
geras klausimas nuo 3 iki 14 valandu. priklausomai nuo poreikiu ir galimybiu
apsoliucei savaigaliais miegu nuo 12h nakties iki 11h dienos:Do paprastom dienom nuo11iki 7:D:Dbet buna ziauriai sunku keltis:Dvargas
Kaip i shule 7val per atostogas 12:D
ir savaitgaliais ir siokedieniais apie 8 val....kartais savaitgaliais dar maziau...
as siaip dazniausia gaunu maziau negu 6 valandas, nes amzinai kur nors su draugais tusinames, ar ka bet kad pilnai issimiegociua man reikia kazkur apie gal visos paros......:D
na as karolinos zodzius perkartosiu - miegas malonumas:D o jei rimtai tai man visi draugai sako kad pramiegosiu visa gyvenima...:)esu kaip kate, miegu, prabundu ir vel miegu:)seip siokiadieniais apie 8h, o savaitgaliais iki 15h:D
6.30 paprastom dienom savautgaliais kartais maziau kartais daugiau;)
10-11 o savaitgaliais 10-12 arba is vis nemiegu
Miegas yra geras malonumas, taciau kai persimiegi tai nelabai sveika!!!
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kiek laiko miegate?