Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nu jei megsta alu, tai nupirk inda kur kepta duona laikyt ;D kaip alu gert galima be keptos duonos
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 304 305 306 307 308 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nu jei megsta alu, tai nupirk inda kur kepta duona laikyt ;D kaip alu gert galima be keptos duonos
nu joa, tikrai naujokams nepavydziu ;D bet nepamenu kiek mazdaug puslapiu buvo, kai as cia pradejau lankytis... :?
joa, Auri, perskaiciau... cia TEP buna, kai neturi ka veikt ;D su giliu pasiaukojimi viskas galima....
>>> Linuti, o kada galvoti? o kada galvoti???? liko savaitelelellelelle kaip jolantelelelle tik ;D
Auris, 19 parašė:o Bravarija joa geri prisiminimai joa manau jamam mes Bravarija ania? ten geras alus lb :]
Auri gi dar lb nesvajokim iki 28 nugyventi reikia
>>>>
ka nupirkti savo dedei dovanu jam 48 metai ir jis dievina alu bet bokalu jau turi daug jau pridovanojau .. :?
tetai tai lengvai nupirkau kavos brendzio skonio ir puodeli
bokala zvake bent pas mus ylakiuos yra ir fainai atrodo ;D
Diana, sesei mano nereikejo skaityti, viska apipliotkinau, ka atsiminiau ir kas juokingiausia buvo ;D
dar dabar atsimenu kai Lauras suvele zodzius tos dainos: nesa greiti zirgai mane... nnananannaann ;Dsuper, klykiu iki siol ;D
Nujolyte >>> eik eik tu tik su savom jolantelelelelelem
>> Auri >>> na gal ir gera ideja
aha, sesute man visa info suteikia o as jai jei reikia
o tu linuk, neatrodai, kaip jolantelelelel kai vejelis papucia :V ;D
pas mus klube yra rysininkes arba liaudiskai tariant pletkininkes..
>>> Nijolyt na ka zn mano plaukai nera tokie ilgi kad juos vejas veltu
hehe vaje sakes dabar jauciuos tuoks nuogas nes ten kazkur vidury viska ispasakojes buvau... dabar apie mane daugiau zino negu kad as noreciau :?
hehe vaje sakes dabar jauciuos tuoks nuogas nes ten kazkur vidury viska ispasakojes buvau... dabar apie mane daugiau zino negu kad as noreciau :?
>>>> tai va kad visi cia sirdi isliejom
skaityk skaityk
tai naujokai atsilygindami irgi gaus dabar sirdi liet
>>> Nijolyt na ka zn mano plaukai nera tokie ilgi kad juos vejas veltu
del plaukuciu tai viskas ok juokauju :V
o uz tuos zodzius, tai degsi pragare tu ;D ui, mes tau sike paskrudinsim
Auris, 19 parašė:hehe vaje sakes dabar jauciuos tuoks nuogas nes ten kazkur vidury viska ispasakojes buvau... dabar apie mane daugiau zino negu kad as noreciau :?
tai naujokai atsilygindami irgi gaus dabar sirdi liet
>>> Auri nebijok, zinom tik mes
>>>>>>Dianuk, kad nera dar del ko lieti tos sirdeles :V lyg ir :V
Nijole, bus dar
tikiuosi ne neprikalbek... ir vel tie patys zodziai ;D
Nijole, kaip tai nera ??? Tai ka tu gal marse gyveni kad neturi ko islieti cia?
eee LINUTAi nevaryk dievo i medi bo bus tau
Puslapiai Ankstesnis 1 … 304 305 306 307 308 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~