Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
su drauges seima patiko svest, su savaja ne? na gal yra kokia kita drauge, kuria galetum pasikviest pas save?..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 317 318 319 320 321 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
su drauges seima patiko svest, su savaja ne? na gal yra kokia kita drauge, kuria galetum pasikviest pas save?..
pas save neno...beja tik trese namuose svesti neidomu...taigi buvau nuolat pas mano drauge...
nu gerai einu as miegoti nes rytoj eisiu svesti reikia biski pries tai pamiegoti...;)
saldziu sapnu;) iki
tai ta prasme pas ta drauge pastoviai tusai kalediniai vykdavo?
nu saldziu
saldziu saldziausiu
siais metais kucias leksim svesti pas senelius i stungius (netoli zagares), o siaip budavom namie, pasipuosdavom egle su broliu ir mama susesdavom prie stalo, uzsidegdavom zvakutes, mama palinkedavo visai musu seimai ramybes ir siltu kaledu ir kita ryta per kaledas vaziuodavom pas senelius, susirenka visa giminuke ten pasisnekam, pasibendraujam, aplankom kai ka dar (pernai lekem zagares eglutes apziuret)... man kaledos pati silciausia svente, siuo metu dar labiau suarteju su mama, broliais, suprantu, kaip as be galo juos myliu ir kad tai brangiausi zmoguciai, uzimantys mano sirdeleje svarbiausia vietuke
>>o naujus tai net neisivaizduoju, kaip sutikti reikes :? ir kur :? nius, laikas parodys
gruodzio 22 diena
iki meeto LIKO 6 dienos
as irgi nzn kur naujus.. nesmastau..
o as net nemastau
na, labanakt mielieji
Labos nakteles, saldziu saldziausiu
labos, labos, Diana
na tai kur kiti zmogeliai ? :? gal tu zn kas juos pagrobe
nezinau, sese tai turbut kompa paliko namie :? ir dar jai ryt tas egzas, ui, kaip negerai.... tikiuosi zuikuciui mano pasiseks :V labai noreciau, nes tada jau verksiu... myliu sese savo as labai
Auris gal atostogauja kur , Lauras uzsikases kazkur, seniai nematytas o dar paskutiniu naujienu jis nzn... :? hmmmmm :? su Danguolyte ir nesusirase, kazin kur ji puolus prapuolus :? nzn
joa visi dazkur dinge ir musu super duper agentas nesirodo
labas rytas zmogai:) kur as? niekur as nepradinges tik nosi nusibaladojes ir tiek zmones gi man atostogos ;D ejau bisq svyturio balto inkaliau, siaip pasibaladojau su draugais paziurejom Jackass Number Two ;D pasivazinejom su senu trantalu golfu ivaziavom i medi, bet nieko nenutiko, tik dazai nuo bumperio atsilupo
Ka dar nuveikiau... hmm:) pasokinejau is laimes kad atostogos pasedejau golfe ir aprasojo langai taip kad net vanduo upeliais pradejo teket nu zdz siek tiek linksmai ir vat guliu dabar lovoj sildaus ir nesimiega zinokit per daug laimes kelnese matyt ;D
labas rytelis...
atsirado musu Auriukas, bet tai taip ir maniau, kad atostogas uzsventei, bet tu ziurek, saugok save "ivaziavom i medi, bet nieko nenutiko" isprotejai???? gerai, kad sveikas gyvas
Auri huligane tu su kuo tu ten baladojiesi kad su golfu medzius vartot :?
tuo as tau per kupra duosiu
>> per tokius pokstus gali ir kojas pakratyt :{}
>>>> na bet manau ten viskas buvo proto ribose
>> na man jau irgi atostogos.. kazkaip lievai jauciusi gal persalau visus kaulus skauda jauciuosi kaip is__stas ;D ;D
hehe nia viskas normaliai hebra tiesiog paziurejom ta jackass ir nuvaziavom i aikstele padurniuot ir biski medi stuktelejom Kadangi golfas buvo tai negaila Su draugais atostogomis dziaugemes na ir siaip juoko porcija tokia turejau kad net dabar pilva skauda ;D
O del apsaugos tai nesijaudinkit as visada apsaugotas ! Nesioju Falk Security lipduka ant subines visa laika
dar bandem imituot piktus gezus ir elgtis forsiskai ;D bet nlb isejo bo visi su svarkais gi buvom nelabai i stiliu pataikem :DDD
tai ta prasme pas ta drauge pastoviai tusai kalediniai vykdavo?
nu saldziu
nu ji turi didele seima ir del to buvo linksma beja su jos seima ir tevais labai gerai bendraudavome
ir pas ja budavau dazniau neigu namie...todel ir svesdavau pas ja...
Meetas?????? koks dar meetas ? as irgi noriu:(
Evelina, cia tas pats apie kuri mes jau puse metu snekam ~ atvaizuok priglausim mes tave mielai gi
AS LOPE.... **** neklauskit kodel, nes nepasakysiu, bet didesnes IDIOTES NERA
>>> gerai, Auri, kad viskas vyko gerai... kai susitiksim, parodysiu, kaip forsiukai soka ;D o atsiskaitymas praejo gerai :?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 317 318 319 320 321 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~