Re: kraujo donoras ?
tiek to..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kraujo donoras ?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tiek to..
Kraujo donoru nesutikciau buti nei uz dyka nei uz 100000000000000000 lt WAT
Na as gal ir sutikciau. bet tikrai neuzdyka.
As tai gal ir sutikciau tik mano kraujo grupe praktiskai niekam netinka Bet esu pasidariusi donoro kortele, kad galetu panaudoti reikalingus organus jei man kas atsitiktu.
nu organu savo tikrai neaukociau. ypac kaip lietuvoi toke didele korupcija.
nu organu savo tikrai neaukociau. ypac kaip lietuvoi toke didele korupcija.
Niekada apie tai nezinojau. Pardavineja organus i uzsieni, ar kaip?
Na gal i uzseni. Bet manau jeigu koks turtingesnis zmogus pasiulytu apvale sumele uztai kad isgelbeto jam gyvibe kitos gyvibes saskaita tikrai atsirastu mediku kurie susigundytu is to "uzsidirbti" (svelniai pasakius) . juk buna siais laikais atveju kad zmogus mirsta nuo paprasciausios operacijos o kaltu nebuna. Buna toks paprastas paaiskinimas pats kaltas kad miriai. Aisku tai nereiske kad visi medikai korumpuoti.
Kazkodel ne nuostabu... Lietuvoj tos korupcijos visur pilna. Galbut tuomet ir saugiau organu neaukoti. Turbut jei gyvenciau Lietuvoje pati to nedaryciau, nes is tavo pasakojimo taip supratau, kad organu aukojimas gali kainuoti givybe anksciau laiko..
man tai visai sitas dalykas ne prie sirdies )
man tai visai sitas dalykas ne prie sirdies
)
tj niekam kauciu,ne prie sirdies ,bet jeigu liga kokia uzpuola ar panasiai,tai gali isgelbeti nuo karsto
bet vistiek nesileisiu badoma
as kaip studente is medicinos fakulteto galiu pasakyt,kad nereikia bijot duot kraujo,nes viskas atliekama labai steriliai ir visi labai graziai elgiasi ligoninej su donoru ir siaip faina zinot,kad kazkam padejai.as visom keturiom UZ DONORYSTE
ar jau esi tai isbandziusi ?
taip,duodu kraujo i metus karta ir tikrai sveikata nepablogejo,zinau zmoniu kurie kas tris menesius duoda,nes ju grupe reta ir jo truksta.tai tiesiog geras darbas
wow labai idomu
Sutikciau ir tai bandziau.Duoda arbatos ir sausaini kazkoki o paskiau is venos pompuoja krauja nera tai baisus dalykas svarbiausian epasimesti ir kraujo grupe zinoti aisku geriau tureti dokumenta tvirtinanti kraujo grupe.Bet tas dalykas yra normalu nes kai kuriems zmones mreikia sio dalyko del ligu.Tai yra normalus ir zmoniskas dalykas kai kazkam padedi isgyventi.
As mielu noru tapciau ir sutikciau buti kraujo donore,jeigu mano kraujas zmoguj pagelbes...Jeigu jo gyvybei tikrai reikia kraujo,tai as jam suteikciau antra gyvenima... Tegul zmogus pasinaudoja antru gyvenimo suteiktu sansu...Pradeda viska is naujo,i gyvenima atnesa dziaugsma ir siluma...Nezinau kas manes gyvenime lauke ar mano vaikams,gal ir man kazkada prireiks kraujo...... Istieskime ir mes pagalbos ranka!
bet as labai bijau adatu , kraujo ir visko kas susija su ligonine
turbut taip...;)juk malonu buna kai padarai gera darba kitam,ir zinai,kad kazkam isgelbejai gyvybe..
tai as irgi noriu buti gera tik jau labai bijau visu tu dalyku
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kraujo donoras ?